strong69 wrote:
Druze, nisam ja tu da bilo kome drzim lekcije. Ovo sto si napisao je argmentovano i svaka cast. Samo ne volim kada se ljudima zbog neke obicne i benigne rasprave kaze da lazu iako to nije moja stvar niti sam moderator. Pozdrav.
ništa bez argumenata.
elem, Euroblok mi je bila najomiljenija čokolada 30 godina, iako nije najbolja, svidjao mi se njen okus, al ima jedno 5-6 god. kako je ne jedem... jer sam probao Cipiripi od Nestle srbija. cipiripi je onaj stari okus Euro Blok-a od prije rata, a SL je sjebao kompletno paletu Takovo proizvoda štednjom.
svaki proizvod od SLa ima isti okus, i to jeftinoća samo takva.
ista stvar je i sa eurokremom, zamjenuo sam ga Cipiripi klemom.
ko ne vjeruje, najbolje nek se sam uvjeri.
Lično, proizvode s amblemom SLa izbjegavam u širokom krugu.
P.S. Gledano realno, kvalitet i okus se ovde mješaju pa dolazi do prepirki. čovjek koji nikad nije probao slatko, gleda u tursku čokoladicu kao savršenstvo, a sranje su. Ne glumim nakav nivo da sam eto ja nešto ko zajeban, ko iznad sviju, i vazda jeo kvalitetno i skupo, pa s visoka gledam, al imao sam priliku svašta da probam, pa mi ne može neko prodavati muda za bubrege. vazda je bilo, koliko para toliko muzike. ne može vispakova čorba od gljiva za 95 kf biti bolja od knorrove od 2.2 KM, da jebe rak raka.