Sanchez22 wrote:Sajlas,Sajlas djubre jedno
Sto?
Moderator: _BataZiv_0809
Sanchez22 wrote:Sajlas,Sajlas djubre jedno
Ne sasvim hahaciribiribelaa wrote:Sanchez22 wrote:Sajlas,Sajlas djubre jedno
Sto?Bas dobro zavrsila sezona.
priznaj da i ti sad mislis jadni StefanSanchez22 wrote:Sajlas,Sajlas djubre jedno
Trnci me prodjose kad vidi zadnju scenu,iako mi nije bio na listi favoritaJoker88 wrote:priznaj da i ti sad mislis jadni StefanSanchez22 wrote:Sajlas,Sajlas djubre jedno
ma jok, to se taman vratio iz kafane...omar little wrote:jos si i dovitljivhorion_bosona wrote:
u tom slucaju tesko da ce te zadovoljiti (samo) ovaj Seoski doktor, jer sve ukupno traje tek sat vremena (4x20min), sto je ispod svakog pristojnog minimuma...
![]()
ali nije da ne vrijedi...
, odlicno.
Bubalo1 wrote:Ima li kakva dobra komedija da se isplati gledati
Modern family? https://www.youtube.com/watch?v=e8FyqCT ... ata_playerBubalo1 wrote:Ima li kakva dobra komedija da se isplati gledati
Skidam prvu sezonu .. Bude li lose ..ciribiribelaa wrote:Bubalo1 wrote:Ima li kakva dobra komedija da se isplati gledati
community?
Bubalo1 wrote: Skidam prvu sezonu .. Bude li lose ..
ciribiribelaa wrote:Bubalo1 wrote: Skidam prvu sezonu .. Bude li lose ..
nije nista ekstra ali moze se gledati.
Bubalo1 wrote:Nista se sad ne izvlaci .. Tu familiju cu skinuti sutra ako ne bude ova dobra .. Sad sam stavio neke filmove da skida .. Idem sada pogledati par prvih epizoda ovog comunity.a

mleetavi wrote:Two and a half men, 8 sezona za 4-5 dana![]()
TVD finale je nevjerovatno glupo, i jeb'o ih mutavi Jeremy. Doppelganger sranja zaslužuju jedan veliki fejspalm, od Klausa napraviše pičketinu i po', ne vidim svrhu mutavog Matta u seriji uopšte, Elena se naravno izvuče protiv one koja bi trebala biti 100x jača, Damon naguzi brata radi trebe itd.
Neka je tebi Damon dobro zavrsio a to sto je Stefan na dnu jezera nema vezeciribiribelaa wrote:nemate pojma!