FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- striker
#4401 Re: FK Zeljeznicar
Što bi rekao Đuro: "Oni ti ga p**e Nijaze...Nijaze..."

- rado_vidjen
#4402 Re: FK Zeljeznicar
Sanj'o sam da je Bekric nacisto poludio i zabio doppelpack ....iz penala
-
Adi_vp
#4403 Re: FK Zeljeznicar
Ja uplatio finu lovu na dosudjen penal za nas,bice repa,bice...
Kontam uplatit i da ce igrac Sarajeva dobit' crveni,samo sad nemam puno love,sve otislo na ovu prvu jbg...
Kontam uplatit i da ce igrac Sarajeva dobit' crveni,samo sad nemam puno love,sve otislo na ovu prvu jbg...
-
DZONPI
#4404 Re: FK Zeljeznicar
Evo sad cuo iz provjerenih izvora da pite napustaju stadion ali pognute glave,nije lako opet fasovat u gradskom derbiju.
- Petit_Beurre
#4405 Re: FK Zeljeznicar
U subotu zaslužena pobjeda Želje. Gol Bekrića u 90. minuti iz jedanaesterca, nakon što Belošević igra rukom u šesnaestercu i zaradi drugi žuti karton

-
salle_eh1986
#4406 Re: FK Zeljeznicar
Ma neznam evo ja sam sad dobio informaciju da se i pitari malo angažuju, kažu platili sudiji da dadne crveni Torlaku, onda će možda i lakše ostvariti bar nerješeno jer drugačije nebi moglo, kažu ako bude 11 prema 11 popušili su ga. 
- dobar_ti?
#4407 Re: FK Zeljeznicar
Posjetim i njihovu temu i vidim da je ova prica oko Nijaza i sudija dobila novu dimenziju. Naime Nijazu je malo da stima sudije za Zeljine utakmice, vec je poceo stimati sudije i za utakmice drugih klubova, npr. Sarajeva protiv Sirokog
O Boze...
A ovaj hordemalta (ako nije podjonio nik od nekog drugog) je inicijator "cuvene" peticije protiv finansiranja Opcine Novo Sarajevo za sanaciju reflektora na Grbavici.
Sad ozbiljno, imam neke informacije iz provjerenih izvora da sudija na narednom derbiju nece dijeliti kartone igracima Sarajeva i svirati penale za Zelju, vec ce samarati igrace Sarajeva nakon cega ce oni jednom, pardon, tri puta povratiti i onesvijestiti se i utakmica ce za zelenim stolom biti registrovana 3:0 za domacina. Vjerujte mi, nisam balavac i ne lazem, ovo je provjerena informacija!!!
JEBES NASTIMAN DERBI!!!
A ovaj hordemalta (ako nije podjonio nik od nekog drugog) je inicijator "cuvene" peticije protiv finansiranja Opcine Novo Sarajevo za sanaciju reflektora na Grbavici.
Sad ozbiljno, imam neke informacije iz provjerenih izvora da sudija na narednom derbiju nece dijeliti kartone igracima Sarajeva i svirati penale za Zelju, vec ce samarati igrace Sarajeva nakon cega ce oni jednom, pardon, tri puta povratiti i onesvijestiti se i utakmica ce za zelenim stolom biti registrovana 3:0 za domacina. Vjerujte mi, nisam balavac i ne lazem, ovo je provjerena informacija!!!
JEBES NASTIMAN DERBI!!!
-
salle_eh1986
#4408 Re: FK Zeljeznicar
Ma ja evo imam provjerenu informaciju, evo sad sjedio sa vidovitom Džemilom, kaže ona pitari se toliko usrali, ma do grla, neznaju dal i da dolaze da igraju, možda je bolje i da predaju pa da se registruje 3-0 u našu korist, nego da dođu pa da prime petardu, ode gol razlika. 
- Šibicar
#4409 Re: FK Zeljeznicar
Znam ovog lika @dobar_ti,i vjerujte mi da ova njegova priča oko šamaranja igrača Torpeda nije daleko od istine,jer lik nije neki balavac da se sprda na taj način,i ne bi pričao tek tako neistine po forumu...dobar_ti? wrote:Posjetim i njihovu temu i vidim da je ova prica oko Nijaza i sudija dobila novu dimenziju. Naime Nijazu je malo da stima sudije za Zeljine utakmice, vec je poceo stimati sudije i za utakmice drugih klubova, npr. Sarajeva protiv SirokogO Boze...
A ovaj hordemalta (ako nije podjonio nik od nekog drugog) je inicijator "cuvene" peticije protiv finansiranja Opcine Novo Sarajevo za sanaciju reflektora na Grbavici.![]()
JEBES NASTIMAN DERBI!!!
- Petit_Beurre
#4412 Re: FK Zeljeznicar
Dugogodišnji smo mi forumaši,i kako sam mogao upratiti nije nei lijevi lik, barata pouzdanim informacija ko što Nisko barata sudijamaŠibicar wrote:Znam ovog lika @dobar_ti,i vjerujte mi da ova njegova priča oko šamaranja igrača Torpeda nije daleko od istine,jer lik nije neki balavac da se sprda na taj način,i ne bi pričao tek tako neistine po forumu...dobar_ti? wrote:Posjetim i njihovu temu i vidim da je ova prica oko Nijaza i sudija dobila novu dimenziju. Naime Nijazu je malo da stima sudije za Zeljine utakmice, vec je poceo stimati sudije i za utakmice drugih klubova, npr. Sarajeva protiv SirokogO Boze...
A ovaj hordemalta (ako nije podjonio nik od nekog drugog) je inicijator "cuvene" peticije protiv finansiranja Opcine Novo Sarajevo za sanaciju reflektora na Grbavici.![]()
JEBES NASTIMAN DERBI!!!
-
salle_eh1986
#4413 Re: FK Zeljeznicar
Ma jašta, ja sam čuo da je lik pričao po kafama da je znao da će sudija svirati penal za nas protiv Olimpika ako nebudemo vodili 2 razlike, da imamo istu gol razliku ko pitari pred derbi, ono da bude baš sve isto, i bodovi i gol razlika- 
- dobar_ti?
#4414 Re: FK Zeljeznicar
Znamo se godinama, a vi znate u kakvom se krugu ljudi krecem, tako da ove moje informacije ne mogu biti netacne, ima tu nesto 100%.
Medjutim, kako mi je receno, ni Nijazu nije lako pred sljedeci derbi. Zavrsiti sudiju je jedna stvar, ali on zna da oni sa druge strane nikad odustati nece i da ce cak ici sami protiv svih, uz Allaha naravno. Svi znate sta je Nijaz u stanju uraditi, a kad se on zabrinuo mozete i vi shvatiti kako je situacija ozbiljna.
Medjutim, kako mi je receno, ni Nijazu nije lako pred sljedeci derbi. Zavrsiti sudiju je jedna stvar, ali on zna da oni sa druge strane nikad odustati nece i da ce cak ici sami protiv svih, uz Allaha naravno. Svi znate sta je Nijaz u stanju uraditi, a kad se on zabrinuo mozete i vi shvatiti kako je situacija ozbiljna.
- Petit_Beurre
#4415 Re: FK Zeljeznicar
upišah se. kralju,jedan jedinidobar_ti? wrote:Znamo se godinama, a vi znate u kakvom se krugu ljudi krecem, tako da ove moje informacije ne mogu biti netacne, ima tu nesto 100%.
-
salle_eh1986
#4416 Re: FK Zeljeznicar
Bog je dao plavo nebo da bi s njega želju gledo, mi smo svjesni svega toga i volimo Želju svoga...VOLIM TE ŽELJO
- slucajan
#4417 Re: FK Zeljeznicar
O tome bi se moglo i polemizirati...dobar_ti? wrote:Znamo se godinama, a vi znate u kakvom se krugu ljudi krecem, tako da ove moje informacije ne mogu biti netacne, ima tu nesto 100%.
-
LSD
#4419 Re: FK Zeljeznicar
dobar_ti? wrote:Znamo se godinama, a vi znate u kakvom se krugu ljudi krecem, tako da ove moje informacije ne mogu biti netacne, ima tu nesto 100%.
- JThomas
#4420 Re: FK Zeljeznicar
a protiv vlaha 
-
Adi_vp
#4421 Re: FK Zeljeznicar
Ma pusti to,nego evo nesto konkretno,hocel koji pitar kupit 2 istoka po 30 eura,jbg recesija
Evo me ko munja protiv Portugala 
-
elSaik
#4422 Re: FK Zeljeznicar
Da se malo prisjetimo kako to Željo uz pomoć Nijaza i sudija pobjeđuje u derbiju...
edit: I ovdje se može vidjeti kako su i u to vrijeme protivnički igrači dobijal ofirne crvene kartone. Mislim, on njega malo s leđa kao zadnji igrač, a sudija odmah crveni. Ccccc... sramota.
edit: I ovdje se može vidjeti kako su i u to vrijeme protivnički igrači dobijal ofirne crvene kartone. Mislim, on njega malo s leđa kao zadnji igrač, a sudija odmah crveni. Ccccc... sramota.
- Zlocin&Kazna
#4423 Re: FK Zeljeznicar
Informacije iz lijeve ruke (ili je desne, mislim moja lijeva strana je desna strana od tipa koji mi je rekao informaciju).. Ipak su iz desne ruke informacije: Nijaz sudi derbi, on će biti i glavni sudac i po potrebi linijski, zavisno kako se bude odvijala situacija
-
Adi_vp
#4424 Re: FK Zeljeznicar
Hoce li on i izmjene vrsiti
?
- al_akhisari
#4425 Re: FK Zeljeznicar
Citajuci postove o derbiju, nisam imao potrebu posjetiti dio foruma o vicevima
Ima duhovitih dosjetki...
Mislim da ce biti tako - tako, ekipe su tu negdje, stanje na tabeli, tu negdje, gol razlika tu negdje,...i sve je u par deka...Neka bude dobra utakmica, neka pobijedi bolji ( zeljo, iskreno se nadam )...Ako kojim slucajem to budu bordo sejtani ( ne dao Bog ), ljudima cestitati...
P.S. Ja se uzdam u to da se njihovi igraci jos nisu odmorili od igranja u evropi....
Mislim da ce biti tako - tako, ekipe su tu negdje, stanje na tabeli, tu negdje, gol razlika tu negdje,...i sve je u par deka...Neka bude dobra utakmica, neka pobijedi bolji ( zeljo, iskreno se nadam )...Ako kojim slucajem to budu bordo sejtani ( ne dao Bog ), ljudima cestitati...
P.S. Ja se uzdam u to da se njihovi igraci jos nisu odmorili od igranja u evropi....