http://www.fksinfo.com/np-914-Ovo_je_Sarajevo.htm

Sada sam se vratio s rockabilly bloga i moram se pohvaliti da je broj osoba koje su blog stavile u "favs" presao 1000 ... to je pravo fino vidjeti ...
http://rockabilly.blogger.ba

Moderator: _BataZiv_0809

Triler ? Jbt bilo je kao u crtanom filmu, kad je došlo 21h nisam znao dal da gledam Zvezdu ili South Park,Nice Guy Eddie wrote:Fudbalski triler na beogradskoj Marakani....
Zvezda - Dinamo T. (0-2 prva utakmica): 0-1...1-1...1-2...2-2...3-2...4-2...5-2
Nisam gledao al kažu da je bilo ovako![]()
Zanimljivo...lab3352 wrote: Pored ovoga veselja jutros sam se pravo obradovao kada sam vidio da je blog presao broj 1000 ludi koji su ga dodali u svoje favorite i da je među deset najposjecenih na blogger.ba komuni![]()
Ovi HR klubovi obrukali cijelu naciju, Dinamo popušio od red bulla a ovi ostali skroz ispalilab3352 wrote:Vise su me bolile noge od skakanja ... nervoza je bila pristuna pa sam vecinom svu tu nervozu izbacio na kompletnu familiju od sudije utakmice (kojem se ovaj put izvinjavam, ako se nasao uvrijeđen) ... Bilo je dobro, mada je krenulo pravo lose, 1min tekme i gosti vode vec 0:1, horor ... a onda magija ... na kraju sam skontao kako samo malo treba ovim narodima na Balkanu da se vesele ...
Pored ovoga veselja jutros sam se pravo obradovao kada sam vidio da je blog presao broj 1000 ludi koji su ga dodali u svoje favorite i da je među deset najposjecenih na blogger.ba komuni![]()
nisam, samo sam realanNick Drag wrote:@Fitz...stvarno si car!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno, štetalab3352 wrote:Fitz, veliko hvala ... to bi bilo pravo, ali evo vidio sam da smo izbjegli sve klubove s Balkana za danasnje izvlacenje parova ... A tvoj komentar stoji na mjestu ...
speaking of Jasminko...leto 1980, hala Pinki u Zemunu...prvi koncert na kome sam bio u životusun56 wrote:lab3352 wrote: ....nije da baš volim Houru, ali nekad je i on u pravu:'
nemam jubito na poslu, tako da nemogu vidjet klip, ali ...Nice Guy Eddie wrote:speaking of Jasminko...leto 1980, hala Pinki u Zemunu...prvi koncert na kome sam bio u životusun56 wrote:lab3352 wrote: ....nije da baš volim Houru, ali nekad je i on u pravu:'![]()
a od ove pesme me i dan danas prođu žmarci...![]()
Mene su već častili neki stariji likovi iz BBB, ali svi detalji baš i nisu za forum, hahahaha.sun56 wrote:
p.s. vrijedi i za ekipu iz BG, ako, kojim slučajem, vas izvučemo, samo kaj se bumo dogovorili oko navijanja,
jer, nažalost, još uvijek ima previše kretena koji za sve krive nekog drugog (a ne svoju vladu)
kad bolje razmislim, nije samo kod nas tako(jebeni balkanski sindrom)
Nice Guy Eddie wrote:P.K. HEROJ ULICE
gledao sam jučer tekmu, nemate se čega bojat, slovaci su koma, jedino ako možete tak loše odigrat ko HajdukCharlieMemphisMafia wrote:Opa, kad već nismo mogli da osvetimo Zvezdu, moraćemo Hajduka....![]()
sa ovom postavom je stalno čupavo, nekad smo to jeli za doručak a padali na portugalcima, u zadnje vrijeme bi voljeli padat na portugalcima a ne na austrijancima, norvežanima ...CharlieMemphisMafia wrote:Dinamo - Hearts....biće čupavo....
EXTRA....sun56 wrote:Nice Guy Eddie wrote:P.K. HEROJ ULICE![]()
meni je ova najdraža:
'Ja volim crne
ja volim plave
Ja volim brinete
sto mogu zivot da mi pruze
Ref.
Jer ja sam mladic
u najboljim godinama
jer ja sam mladic
Ja volim kuharice
i debele cistacice
i svoje profesorice
sto mogu ono nesto da mi rade'
jbg. nisam više mlad, al' ostalo stoji
i u cijeloj jugi, zbog stvari 'Sretni dijete' i 'Neki dječaci (Some Boys)'Nice Guy Eddie wrote: EXTRA....
Inače 1. album PK se u Srbiji prodavao sa oznakom "ŠUND" i bio je skuplji od ostalih ploča jer nije bio oslobođen poreza na promet
Pa možemo, tako smo igrali na Kipru, imamo lošeg trenera...igrači i nisu toliki raspad...sun56 wrote:gledao sam jučer tekmu, nemate se čega bojat, slovaci su koma, jedino ako možete tak loše odigrat ko HajdukCharlieMemphisMafia wrote:Opa, kad već nismo mogli da osvetimo Zvezdu, moraćemo Hajduka....![]()
sa ovom postavom je stalno čupavo, nekad smo to jeli za doručak a padali na portugalcima, u zadnje vrijeme bi voljeli padat na portugalcima a ne na austrijancima, norvežanima ...CharlieMemphisMafia wrote:Dinamo - Hearts....biće čupavo....
imam ga oriđiđi doma, ako nekom sa foruma treba spečem i šaljemlab3352 wrote:Ima onaj odlican dokumentarac Igora Mirkovića "Sretno dijete", kao i knjiga ... preporuka svima koji nisu gledali ... po meni jedan od boljih prikaza zagrebačke punk/rock scene i njeno stvaranje, kao i dio BG scene ... Neke stvari su mi nakon ovoga dokumentarca bile mnogo jasnije i veoma puno puta sam se vratio da slusam te albume (posebno Patrola "Ne pitaj za mene") ...
http://www.filmski.net/filmovi/473/sretno_dijete