AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burgundy
#4401 Re: AC Milan
Derbi u nedelju,jako bitna utakmica.Moramo izvuci dobar rezultat,sve osim poraza je pozitivno.Moral je visok,imamo Balu odmornog,ali bi trebalo odmoriti Ambrozinija.Gledao sam neke utakmice Intera i iskreno osim pobjede protiv Juvea,nisu me se dojmili igrom.Militova povreda je veliki hendikep za Inter,s druge strane Abate moze sad igrati
U prvoj smo glupo izgubili,imali smo sve,ali trebalo je i malo srece.
- ultima_palabra
#4402 Re: AC Milan
E jbgRob_Atl wrote:Ma hajde dosta o Barceloni, slijedi nam mec sa Interom u nedelju, ako pobjedimo a Juve kiksa moglo bi se i zakuhati, mada je 11 bodova puno, ali imamo jos jednom igrati sa njima , a oni sljedece sedmice idu Napoliju. Juve u zadnjih par meceva i ne igra bas ubjedljivo kao na pocetku, dok se Milan zahuktao. Ima jos 14 utakmica pa vidjet cemo.
-
LSD
#4403 Re: AC Milan
burgundy wrote:Prelistaj malo par stranica unazad ove stranice pa mi pricaj o podcjenjivanju.Mi smo bili realni,govorili sto i ptice na grani znaju da je Barca favorit,ali bilo je komentara upravo o peticama na San Siru.Mi jesmo losi,ali takve preoptimisticne i preambiciozne izjave su morale biti umjerenije i ako pricamo o tvojim vanzemaljcima.Milan nije neka nizerazredna ekipa da se prica o peticama,jer Milan je poslije Reala najvise dizao ovaj trofej.Ja sam znao da se salim,ali sad cu ti reci bez sale.Jedan Maldini je vise puta podizao ovaj trofej nego sto ih je Barca osvojila.LSD wrote:hajd ne kenjajte sad previše....svaka cast na pobjedi....ali sad zinuli guzovi, pa mislite da je Barca neka nižerazredna ekipa kojoj cete tricu uvaliti nasred N.Campa....koje podcijenjivanjenevjerovatno....e jbg više, kakvih likova ima.
Vidjecemo u revanšu te vaše trice i petice
Igrat ce se jos jedna utakmica,i kao sto sam rekao ako su prije sanse bile 60/40 u korist Barce,sad su 50/50.Do tad nas ostavi da uzivamo u ovoj velikoj pobijedi.
Ja glupe price, tobe jarabe....i šta sad s tim?' to je pretpostavljam, po tvom mjeriliu, neka bruka Barce ili šta vec??
Sam Maldini veci od Barce, jbt koji zaakljucak
Messi sam je podigao više puta Zlatne lopte nego svi igraci Milana zajedno, koliko ih je bilo u prošlosti, zabio više golova nego komplet Milan....wow, sad je to ogroman šuk
-
Rob_Atl
#4404 Re: AC Milan
ultima_palabra wrote:E jbgRob_Atl wrote:Ma hajde dosta o Barceloni, slijedi nam mec sa Interom u nedelju, ako pobjedimo a Juve kiksa moglo bi se i zakuhati, mada je 11 bodova puno, ali imamo jos jednom igrati sa njima , a oni sljedece sedmice idu Napoliju. Juve u zadnjih par meceva i ne igra bas ubjedljivo kao na pocetku, dok se Milan zahuktao. Ima jos 14 utakmica pa vidjet cemo.
Jos sam pod euforiom nakon Barce pa neka malo
-
vazna
#4405 Re: AC Milan
LSD wrote:burgundy wrote:Prelistaj malo par stranica unazad ove stranice pa mi pricaj o podcjenjivanju.Mi smo bili realni,govorili sto i ptice na grani znaju da je Barca favorit,ali bilo je komentara upravo o peticama na San Siru.Mi jesmo losi,ali takve preoptimisticne i preambiciozne izjave su morale biti umjerenije i ako pricamo o tvojim vanzemaljcima.Milan nije neka nizerazredna ekipa da se prica o peticama,jer Milan je poslije Reala najvise dizao ovaj trofej.Ja sam znao da se salim,ali sad cu ti reci bez sale.Jedan Maldini je vise puta podizao ovaj trofej nego sto ih je Barca osvojila.LSD wrote:hajd ne kenjajte sad previše....svaka cast na pobjedi....ali sad zinuli guzovi, pa mislite da je Barca neka nižerazredna ekipa kojoj cete tricu uvaliti nasred N.Campa....koje podcijenjivanjenevjerovatno....e jbg više, kakvih likova ima.
Igrat ce se jos jedna utakmica,i kao sto sam rekao ako su prije sanse bile 60/40 u korist Barce,sad su 50/50.Do tad nas ostavi da uzivamo u ovoj velikoj pobijedi.wtf??
![]()
![]()
Ja glupe price, tobe jarabe....i šta sad s tim?' to je pretpostavljam, po tvom mjeriliu, neka bruka Barce ili šta vec??
Sam Maldini veci od Barce, jbt koji zaakljucak![]()
Messi sam je podigao više puta Zlatne lopte nego svi igraci Milana zajedno, koliko ih je bilo u prošlosti, zabio više golova nego komplet Milan....wow, sad je to ogroman šukBarca ima veci stadion...a moj stari najvecu kitu u raji i najjaci je ubjedljivo....eto to je tvoja spika.
- burgundy
#4406 Re: AC Milan
Shvatam te u potpunosti.Nije bruka vec realnost.Ali eto hoces da budes zanimljiv.To je moj odgovor bio na petardu Barce na San Siru, mi smo najjaci poderacemo vas i tako te price koje ste pricali.Pricalo se i 94 da cete nas odvalit u finalu pa niste znali sta vas je snaslo.Milan je uvijek bio evropski mangup,to ti treba bit jasno.I dizat ce se klempo jos u buducnosti.LSD wrote:burgundy wrote:Prelistaj malo par stranica unazad ove stranice pa mi pricaj o podcjenjivanju.Mi smo bili realni,govorili sto i ptice na grani znaju da je Barca favorit,ali bilo je komentara upravo o peticama na San Siru.Mi jesmo losi,ali takve preoptimisticne i preambiciozne izjave su morale biti umjerenije i ako pricamo o tvojim vanzemaljcima.Milan nije neka nizerazredna ekipa da se prica o peticama,jer Milan je poslije Reala najvise dizao ovaj trofej.Ja sam znao da se salim,ali sad cu ti reci bez sale.Jedan Maldini je vise puta podizao ovaj trofej nego sto ih je Barca osvojila.LSD wrote:hajd ne kenjajte sad previše....svaka cast na pobjedi....ali sad zinuli guzovi, pa mislite da je Barca neka nižerazredna ekipa kojoj cete tricu uvaliti nasred N.Campa....koje podcijenjivanjenevjerovatno....e jbg više, kakvih likova ima.
Igrat ce se jos jedna utakmica,i kao sto sam rekao ako su prije sanse bile 60/40 u korist Barce,sad su 50/50.Do tad nas ostavi da uzivamo u ovoj velikoj pobijedi.wtf??
![]()
![]()
Sam Maldini veci od Barce, jbt koji zaakljucak![]()
Messi sam je podigao više puta Zlatne lopte nego svi igraci Milana zajedno, koliko ih je bilo u prošlosti, zabio više golova nego komplet Milan....wow, sad je to ogroman šukBarca ima veci stadion...a moj stari najvecu kitu u raji i najjaci je ubjedljivo....eto to je tvoja spika.
- Logovan
#4407 Re: AC Milan
Mogao bi Inter vrlo lako ohladiti tu euforiju.Rob_Atl wrote:ultima_palabra wrote:E jbgRob_Atl wrote:Ma hajde dosta o Barceloni, slijedi nam mec sa Interom u nedelju, ako pobjedimo a Juve kiksa moglo bi se i zakuhati, mada je 11 bodova puno, ali imamo jos jednom igrati sa njima , a oni sljedece sedmice idu Napoliju. Juve u zadnjih par meceva i ne igra bas ubjedljivo kao na pocetku, dok se Milan zahuktao. Ima jos 14 utakmica pa vidjet cemo.
Jos sam pod euforiom nakon Barce pa neka malo
- DonVito
#4408 Re: AC Milan
Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#4409 Re: AC Milan
Kako naporan lik.DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
Mora da boli, je.o te mora da boli...
- burgundy
#4410 Re: AC Milan

Neponovljivi Il Capitano.
Sto vise mislim o ovoj utakmici,sve vise dolazim do zakljucka da je bila perfektna.
- burgundy
#4411 Re: AC Milan
Kažu da je češka piva najbolja na svijetu.DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
- Logovan
#4412 Re: AC Milan
Hoće li biti 5:0?DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
- pussysmoke
#4413 Re: AC Milan
DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"

- Layne
#4414 Re: AC Milan
Ne boli. Samo je naporan, ništa više.F&N wrote:Kako naporan lik.DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
Mora da boli, je.o te mora da boli...
-
ferref123
#4415 Re: AC Milan
Bit ce 5:0, ali za Plzen._terminaš_ wrote:Hoće li biti 5:0?DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
- DonVito
#4416 Re: AC Milan
To je Messi rekao._terminaš_ wrote:Hoće li biti 5:0?DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
"Estoy seguro de que nos recuperaremos".
http://www.marca.com/2013/02/22/futbol/ ... 30112.html
- skenderija04
#4417 Re: AC Milan
I to si ti preveo kao: "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"DonVito wrote:To je Messi rekao._terminaš_ wrote:Hoće li biti 5:0?DonVito wrote:Messi "Budite sigurni dacemo u revansu razbiti Milan"
"Estoy seguro de que nos recuperaremos".
http://www.marca.com/2013/02/22/futbol/ ... 30112.html
- DonVito
#4418 Re: AC Milan
@ skenderija
Tako je bukvalno preveo jedan balkanski portal ali kao sto vidis kaze "Estoy seguro..." ili ti ga "Ja sam siguran..."
Navijace Milana niko ne drzi oni su na tribini.
Messi izgleda nije imao ni jaku volju da igra neki dan sad je vec ljut i siguran 2 hefte prije tekme..
Tako je bukvalno preveo jedan balkanski portal ali kao sto vidis kaze "Estoy seguro..." ili ti ga "Ja sam siguran..."
Messi izgleda nije imao ni jaku volju da igra neki dan sad je vec ljut i siguran 2 hefte prije tekme..
- skenderija04
#4419 Re: AC Milan
Vito nemoj ovdje , spamujemo ljudima temu. Rekao je "Siguran sam da cemo se oporaviti..."DonVito wrote:@ skenderija
- skenderija04
#4421 Re: AC Milan
Sa @mikadyjem sam imao kvalitetnije diskusijeultima_palabra wrote:Vito trola like a boss![]()
- ultima_palabra
#4422 Re: AC Milan
skenderija04 wrote:Sa @mikadyjem sam imao kvalitetnije diskusijeultima_palabra wrote:Vito trola like a boss![]()
- Logovan
#4423 Re: AC Milan
Uspostavio frajer dominaciju u trolanju.ultima_palabra wrote:Vito trola like a boss![]()
-
Rob_Atl
#4424 Re: AC Milan
Al kako kazu Messi je ovu poruku objavio na KINESKOJ KOPIJI TWITERA 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4425 Re: AC Milan
Neka ga malo i kod vas
Vito legenda podforuma Fudbal/nogomet
Vito legenda podforuma Fudbal/nogomet