SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Lounge Act

#4401 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Lounge Act »

da priupitam, ima li ista od sminke iz oriflamea da vam odgovara - sjene... i tako to
meni je do sad jedino odgovarala jedna kremasta sjena forever eyes (endless pink), izgleda tako roza, ali kad se stavi ima lijepu nijansu, svijetlu, sjaji i ne mice se :lol: i bez podloge mi nije pravila linije na kapku dok je bila nova (prvih par mj)
Image
suncokret_1984

#4402 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by suncokret_1984 »

heh za ubuduce nista ne kupujem bez konsultacija sa vama ;-)
a za te linije sto ostaju od sjene ja sam rijesila na drugi nacin, ali tek kad sa se navukla na ovu temu :-D
sigurno imam dvije godine ovo nesto :D sta cu kad sam laik (ali s vama napredujem)Image i nisam ga koristila nikako, ali kad sam se pocela pomalo mackarit, ovo stavim ispod sjena i zamislite cuda - ja vise namam tih ruznih linijica :D
VenomousV

#4403 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by VenomousV »

suncokret_1984 wrote:dobro jutro drage moje dame...
kako ste me navukle na ovu temu da samo znate :D
kolekciju sminke prosirujem svaki dan :-) ne mogu da se prepoznam :D
eh neki dan sam narucila ove sjene iz oriflame, dvije nijanse..i tako sam nezadovoljna :sad: mozda sam ja previse ocekivala, ali ove daju samo mali sjaj, a boje nigdje...stavila ljubicastu ili smedju isto mi- samo sjaj :sad:

Image

ja sma nekad davno koristila to isto srebreno. bilo mi je ok... ali nisam ga trackala preko cijelog kapka pa mozda zato =)

ne znam za ostale nijanse al ovo je bilo bas kao u katalogu :D
BJB

#4404 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

zazana wrote:Jutro!
Evo od neki dan, malo šljokica nikome nikada nije škodilo!
Image

Uploaded with ImageShack.us
Samo da kazem, posto niko ne rece nista, lijepo oko :D dosminkaj ga da ovako krupno dodje do izrazaja i ne krati obrve vise. Lijepe su, pusti ih malo..
alica.k

#4405 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

zar se obrve trebaju kratiti?
meni je mama uvjek govorila da ne kratim obrve, ni s pocetka ni sa kraja, i nekako mi to ostalo.
BJB

#4406 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Ma to sam i rekla da ih pusti..A postupak za odredjivanje kraja obrva ide ovako, uzmes olovku i prislonis uz nosnicu i vanjski kraj oka, tu treba biti kraj obrve ako su preduge ili se spustaju.
Image
Image
alica.k

#4407 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

meni tacno ko na slici, samo sto ja ne cupkam to osim ako koja dlaka bas strsi.
yellow cat

#4408 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by yellow cat »

enisa wrote:da priupitam, ima li ista od sminke iz oriflamea da vam odgovara - sjene... i tako to
više ne volim kupovati stvari dok ih svojim očima ne vidim, jer sam se puno puta prevarila. Zato iz tih kataloga naručujem samo kad vidim kod nekog tu stvarčicu i kad mi odgovara. Jedino "na slijepo" što sam naručila je smeđi tuš u olovci iz oriflama pa čekam da mi dođe (morala sam, jer su ovi u ponudi preskupi).

Inače, iz avona sam imala neke sjene-duo, čini mi se color trend da se zovu, bile jeftine oko 5.00 KM- ovu kao na slici i crno&bijelu, one su ok i imam ih i dan danas.
Image

A iz oriflama jedan karminčić boja breskve (giordani mystic peach)- njega kupujem na sniženju oko 9.00 KM.
Image
Prije sam koristila i giordani puder natural beige i bio mi je super. Kontam da ga i sad naručim, ali bih radije isprobala onaj healthy mix od bourjois.

Ali, bilo je i promašaja žešćih, npr. za jednu novu godinu naručim maskaru neku kao sa šljokicama, pa kontam to će na trepuškama biti neke šljokice, kad ono dođe maskara voda-voda, probala staviti na trepavice, ma kakvi skori trepavice a od šljokica ni traga. To vam je ovo:

Image
alica.k

#4409 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

ja volim avon i oriflame, pogotovo sampone, kako lijepo mirisu :D

od sminke sam se u sve razocarala, osim neke avonove sjene, smedje i ljubicaste. dala sam ih sestri jer sam odustala od toga al eto...
yellow cat

#4410 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by yellow cat »

alica.k wrote:ja volim avon i oriflame, pogotovo sampone, kako lijepo mirisu :D
Meni je dobar onaj avonov silikon za kosu, ali ovo nije ta tema pa ga nisam htjela navoditi. :-D
alica.k

#4411 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by alica.k »

yellow cat wrote:
alica.k wrote:ja volim avon i oriflame, pogotovo sampone, kako lijepo mirisu :D
Meni je dobar onaj avonov silikon za kosu, ali ovo nije ta tema pa ga nisam htjela navoditi. :-D
znam da nije ta tema, al predobro mirise :D
Partizzanka

#4412 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Partizzanka »

Dobar vam ovaj lijepi dan lijepe moje dame ... ja sam danas bila aktivna pa me docekale dvije strane ijuuuu!

Zumzum - super ti je oko a jos ti je bolji savjet dala alema - poslusaj je!
imas potencijala ... samo praksa i super ces biti! I dobra ti ova sjena a i maskara - koja je?

Ja sam jutros iz kupatila cula da je postar dosao ... kako sam strcala ko muha bez glave a ono racun za struju donio proklet bio!

meni ova tecna rumenila ne trebaju ... ja sam vazda rumenka bila
ali mozda se moze tako nesto postici i sa malo rumenog karmina ... na obraz pa onda mackaj se dalje :)

ja sam juce otkrila fazon kako da imam onako rumene usne ala snjeguljica i sl.
imam jedan karmin neki crveni (pricala sam vec da mi je partizan kupio) ali njega ovako kad stavim previse mi je roskasto crven ... ja sad prvo maaaalo labela, pa prstom nanesem maaaalo karmina samo onako da usne porumene + opet sloj labela
i divota! cijeli mi dan usne rumene kako ja hocu da budu!
BJB

#4413 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

yellow cat wrote:[.
Image
Lijep karmin, kupila dvaput i prestala jer sam skuzila da nekako previse sjaji..Ali divno njeguje usnice. :mrgreen:
Eleonora

#4414 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Eleonora »

Mene bas zanima, koliko vama vremena treba da se nasminkate za jedan izlazak?! :D
because_of_you

#4415 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by because_of_you »

semlaca wrote:Curke moje samo da vam javim da cu po oriflame u srijedu (tad im stize roba najveca je sansa da cu sve ugrabiti) trenutno mi je neka frka imam naku konferenciju sa hrpom japanaca (a znamo kakva je situacija u japanu pa hodam ko bez glave), tako da ako jos nekom nesto treba pisite na pp jer vas ovdje ovih dana slabo pratim. :sax:

Hoće li biti Savannah, znaš li unaprijed? :)
Partizzanka

#4416 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Partizzanka »

cca 20-25min
ako nesto ne podje po zlu :)
BJB

#4417 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

alemaa wrote:BJB koji je ovo ruz...ja nemam ni jedan :D ..only sjajovi :D ...
A partizzanka ovo za postara je :lol: :lol:
Ja zaboravila..kupila si za 8.mart ARTDECO fondation brush...dobra..
Misty peach ili nesto sa mxxxxx peach Giordani ( Oriflame) fino njeguje usne, stvarno...
ArtDeco foundation brush ej super, al' ja navikla prstima. :D Koristicu je dok nabavim liquid blusher..
Meni odjedanput treba vise da se namackam, evo upravo to radim, imam neku obavezu od 5 do 7 :D
treba mi duze od 30 mins. :D
mimsy

#4418 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by mimsy »

Sminkam se 10 min obicno,ako je neka posebna prilika onda pola sata :D Uglavnom budem spremna za 20 min obucena i nasminkana :)
because_of_you

#4419 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by because_of_you »

mimsy wrote:Sminkam se 10 min obicno,ako je neka posebna prilika onda pola sata :D Uglavnom budem spremna za 20 min obucena i nasminkana :)

+1 :)
VenomousV

#4420 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by VenomousV »

Eleonora wrote:Mene bas zanima, koliko vama vremena treba da se nasminkate za jedan izlazak?! :D
prije ove teme - 15 min
nakon sto sam se navukla na temu - 30 min, a ako se bas trudim malo vise :D
legionarka

#4421 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by legionarka »

drage dame ja se vama divim... :)
u mojih 28 godina mislim da sam 3 puta maskaru stavila :) i 2 puta sjenu za oci :)
heh ali milina vas je citati...ako nista pokupih par savjeta korisnih (ulje lavande itd...)
:) :)
yellow cat

#4422 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by yellow cat »

legionarka wrote:drage dame ja se vama divim... :)
u mojih 28 godina mislim da sam 3 puta maskaru stavila :) i 2 puta sjenu za oci :)
heh ali milina vas je citati...ako nista pokupih par savjeta korisnih (ulje lavande itd...)
tebe je onda bog obdario prirodnom ljepotom. :)

Inače, ja se spremam kako kad, ali nikad više od pola sata za izlazak.
alemaa wrote:BJB koji je ovo ruz...ja nemam ni jedan :D ..only sjajovi :D ...
mystic peach od giordania, oko 16.00 KM je, i on je kao sjaj, nije baš da ostavlja neku boju kao ruževi, ali kao što reče BJB, njeguje usne i za dnevnu varijantu je super.
Inače, ja sjajeve ne koristim, samo ruževe, jer mi se kosa lijepi na usta kad imam sjaj. Imam onaj labelov gloss, njega stavim preko crvenog karminčića. :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4423 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ladyblue18 »

yellow cat wrote: tebe je onda bog obdario prirodnom ljepotom. :)
Onaaaaj ja sam poprilicno sigurna da je svaka od nas na ovoj temi prirodno lijepa. :D
Eleonora wrote:Mene bas zanima, koliko vama vremena treba da se nasminkate za jedan izlazak?! :D
15 min do pola sata, nekada i duze od pola sata ako sta krene po zlu :skoljka: :D
Woman

#4424 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Woman »

paa,ako zurim i nemam puno vremena za spremanje...ma ustvari imala nemala, seprtlja sam i onda mi za sve treba vremena puno, pa i za sminkanje. na kraju izgledam ko da sam se za pet minuta nasminkala,a aja se mucila 25 minuta.
jednom sam procitala u jednoj knjizi, ne sjecam se koja je, uglavnom neka mala se cudila svojoj dadilji kako puno vremena trosi na dotjerivanje a ucinak jadan :lol:
BJB

#4425 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

legionarka wrote:drage dame ja se vama divim... :)
Neka, neka, citaj i shvatices da prizeljkujes malo cesce maskaru i tush, pa sjenice... :D
Jos jedna je pala, jupiiiiiii :D
Post Reply