meni je do sad jedino odgovarala jedna kremasta sjena forever eyes (endless pink), izgleda tako roza, ali kad se stavi ima lijepu nijansu, svijetlu, sjaji i ne mice se

Moderator: anex

i nisam ga koristila nikako, ali kad sam se pocela pomalo mackarit, ovo stavim ispod sjena i zamislite cuda - ja vise namam tih ruznih linijica suncokret_1984 wrote:dobro jutro drage moje dame...
kako ste me navukle na ovu temu da samo znate![]()
kolekciju sminke prosirujem svaki danne mogu da se prepoznam
![]()
eh neki dan sam narucila ove sjene iz oriflame, dvije nijanse..i tako sam nezadovoljnamozda sam ja previse ocekivala, ali ove daju samo mali sjaj, a boje nigdje...stavila ljubicastu ili smedju isto mi- samo sjaj
![]()
Samo da kazem, posto niko ne rece nista, lijepo okozazana wrote:Jutro!
Evo od neki dan, malo šljokica nikome nikada nije škodilo!
Uploaded with ImageShack.us

više ne volim kupovati stvari dok ih svojim očima ne vidim, jer sam se puno puta prevarila. Zato iz tih kataloga naručujem samo kad vidim kod nekog tu stvarčicu i kad mi odgovara. Jedino "na slijepo" što sam naručila je smeđi tuš u olovci iz oriflama pa čekam da mi dođe (morala sam, jer su ovi u ponudi preskupi).enisa wrote:da priupitam, ima li ista od sminke iz oriflamea da vam odgovara - sjene... i tako to

Meni je dobar onaj avonov silikon za kosu, ali ovo nije ta tema pa ga nisam htjela navoditi.alica.k wrote:ja volim avon i oriflame, pogotovo sampone, kako lijepo mirisu
znam da nije ta tema, al predobro miriseyellow cat wrote:Meni je dobar onaj avonov silikon za kosu, ali ovo nije ta tema pa ga nisam htjela navoditi.alica.k wrote:ja volim avon i oriflame, pogotovo sampone, kako lijepo mirisu
Lijep karmin, kupila dvaput i prestala jer sam skuzila da nekako previse sjaji..Ali divno njeguje usnice.yellow cat wrote:[.
![]()
semlaca wrote:Curke moje samo da vam javim da cu po oriflame u srijedu (tad im stize roba najveca je sansa da cu sve ugrabiti) trenutno mi je neka frka imam naku konferenciju sa hrpom japanaca (a znamo kakva je situacija u japanu pa hodam ko bez glave), tako da ako jos nekom nesto treba pisite na pp jer vas ovdje ovih dana slabo pratim.
Misty peach ili nesto sa mxxxxx peach Giordani ( Oriflame) fino njeguje usne, stvarno...alemaa wrote:BJB koji je ovo ruz...ja nemam ni jedan..only sjajovi
...
A partizzanka ovo za postara je![]()
![]()
Ja zaboravila..kupila si za 8.mart ARTDECO fondation brush...dobra..
mimsy wrote:Sminkam se 10 min obicno,ako je neka posebna prilika onda pola sataUglavnom budem spremna za 20 min obucena i nasminkana
prije ove teme - 15 minEleonora wrote:Mene bas zanima, koliko vama vremena treba da se nasminkate za jedan izlazak?!
tebe je onda bog obdario prirodnom ljepotom.legionarka wrote:drage dame ja se vama divim...
u mojih 28 godina mislim da sam 3 puta maskaru stavilai 2 puta sjenu za oci
heh ali milina vas je citati...ako nista pokupih par savjeta korisnih (ulje lavande itd...)
![]()
mystic peach od giordania, oko 16.00 KM je, i on je kao sjaj, nije baš da ostavlja neku boju kao ruževi, ali kao što reče BJB, njeguje usne i za dnevnu varijantu je super.alemaa wrote:BJB koji je ovo ruz...ja nemam ni jedan..only sjajovi
...
Onaaaaj ja sam poprilicno sigurna da je svaka od nas na ovoj temi prirodno lijepa.yellow cat wrote: tebe je onda bog obdario prirodnom ljepotom.![]()
15 min do pola sata, nekada i duze od pola sata ako sta krene po zluEleonora wrote:Mene bas zanima, koliko vama vremena treba da se nasminkate za jedan izlazak?!
Eleonora wrote:Mene bas zanima, koliko vama vremena treba da se nasminkate za jedan izlazak?!
Neka, neka, citaj i shvatices da prizeljkujes malo cesce maskaru i tush, pa sjenice...legionarka wrote:drage dame ja se vama divim...
u mojih 28 godina mislim da sam 3 puta maskaru stavilai 2 puta sjenu za oci
heh ali milina vas je citati...ako nista pokupih par savjeta korisnih (ulje lavande itd...)
![]()