a jbgbeni-bu-man wrote:pijo_zoljo wrote: bojkotujem strane riječi
![]()
![]()
![]()
jes to doso da useremo temu ????
znaš nas
a jbgbeni-bu-man wrote:pijo_zoljo wrote: bojkotujem strane riječi
![]()
![]()
![]()
Eo maksuz za Fudu od Benija iz Sarajvapijo_zoljo wrote:a jbgbeni-bu-man wrote:pijo_zoljo wrote: bojkotujem strane riječi
![]()
![]()
![]()
znaš nas
Nisam nacionalista, al’ nisam ni mazohista.beni-bu-man wrote:Jesi nacionalista allaha miFudo387 wrote:ToLko moderan nisam.beni-bu-man wrote: jebo bojkot, haj sutra samnom u srbiju na karadjordjevu da se ubijemo ko ljudi
Izvini, necu u srbiju, ni avionom da preletim.
Fudo387 wrote: Nisam nacionalista, al’ nisam ni mazohista.
Ako mi dadnu onaj B2, ne velim.pijo_zoljo wrote:p..koFudo387 wrote: ToLko moderan nisam.
Izvini, necu u srbiju, ni avionom da preletim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma šta će mu, ne uklapa se u njegovu teorijualmir90 wrote:Ja postavio spisak, samo lijepo se informiši i uzmi ukupnu cifru Bošje što vode, onda nastavi pričati gluposti slobodno.Fudo387 wrote:Ozbiljno?rumenige_brajtner wrote: pogledaj listu dužnika za porez sa iznosom od preko 50 hiljada km, na dan 31/12/2018.
međutim, takvi kao ti i ova ubleha od žene ne priznaju činjenice, nego prilagođavaju činjenice svojim teorijama. ima fin izraz za ljude koji uprkos svim argumentima da nisu u pravu i dalje insistiraju da jesu. svi ga znamo.
Decko, jesi cuo mozda za neku firmu iz Mostara, mescini rekose da se zove Aluminij?
Toliko o stetocinama.
Ne znam ja što su se oni tebi naklatili na kosti... vjerovatno neki neriješeni računi sa PF politika, pa si im sad došla na volejSaraFina wrote: Obzirom čiju ti podršku uživaš na temi i inače ja mislim da je bolje što sam sama. (Hafis, Rumenige, dijaspora koji tri riječi suvisle ne zna sklepati, Botimir i sl)
Ja bi se zapitala da sam na tvom mjestu.
Za društvo podrške
Aha, ovo nije tema za to. Ovdje se bojkotuju firme koje pune pio fond. Zasto? Jer ovi sto pozivaju ga nece koristiti, a i ne pune ga. Pune fondove drugih drzava.MarlboroGold wrote:MoRe bojkot hrvatskih proizvoda koji su plasirani u BiH, ali ne i bojkot proizvoda firmi čije je sjedište u BiH. Tako se samo pravi šteta domaćoj privredi koja je svakako za plakati.
Može bojkot dorine, ali ne i violete.
Dosadno fudi pa zajebava. Ne treba ga ozbiljno shvatatiMarlboroGold wrote:Sama protiv svih. Uletis i ti nekad, kao Nivelacija i onaj banovani... dodjete kao statisticke greske... ustvari nebitna odstupanja.Fudo387 wrote:Nije to lijepo.animals wrote:Pukla cura ko kokica..
Prvo, dama je, drugo, za vecinu vas sto ste joj se popeli na ledja izmislila je zivot.
Obrazovana, pristojan posao, putuje svijetom...itd.
To sto vas kukturno posamara nije razlog da se ljutite.
Sportski prihvatite maranje.
Sve jasno, ali et... reko da se nađemo na pola puta, ali ignorišeBodkin wrote:Aha, ovo nije tema za to. Ovdje se bojkotuju firme koje pune pio fond. Zasto? Jer ovi sto pozivaju ga nece koristiti, a i ne pune ga. Pune fondove drugih drzava.MarlboroGold wrote:MoRe bojkot hrvatskih proizvoda koji su plasirani u BiH, ali ne i bojkot proizvoda firmi čije je sjedište u BiH. Tako se samo pravi šteta domaćoj privredi koja je svakako za plakati.
Dzaba govoriti da je normalno ne piti stranu vodu ili strano pivo (osim ovih sto vole specijalna piva).
Kad sam bio mali pio sam samo domacu vodu, onu saMarlboroGold wrote:Sve jasno, ali et... reko da se nađemo na pola puta, ali ignorišeBodkin wrote:Aha, ovo nije tema za to. Ovdje se bojkotuju firme koje pune pio fond. Zasto? Jer ovi sto pozivaju ga nece koristiti, a i ne pune ga. Pune fondove drugih drzava.MarlboroGold wrote:MoRe bojkot hrvatskih proizvoda koji su plasirani u BiH, ali ne i bojkot proizvoda firmi čije je sjedište u BiH. Tako se samo pravi šteta domaćoj privredi koja je svakako za plakati.
Dzaba govoriti da je normalno ne piti stranu vodu ili strano pivo (osim ovih sto vole specijalna piva).![]()
a neka fude... ok je.
jer se ti nisi prodala zbog svog interesa, a ne bi se vratila bez osiguranog posla? (jer inace svi u BiH dobiju isti...) pored svih ljudi sa zavrsenim fakultetom ti bi, nekako, na gotovo, bas kao i stranacki uhljebnici. ti bi, isto tako, govorila ljudima da bojkotuju ono sto ti i ne mozes, ne znajuci koliko ih se to tice, jer tebe ne dodiruje...SaraFina wrote: Bolesni licemjeri spremni prodati sve zarad sopstvenog interesa. Pa vi izvolite takve podržavati dok se zadnji Hrvat ne iseli iz BiH. Bošnjaci/ Bosanci ne moraju i neće.
Nevjerovatno, jbt. Patološki slučaj, totalno odsustvo zdravog razuma..belfy wrote:jer se ti nisi prodala zbog svog interesa, a ne bi se vratila bez osiguranog posla? (jer inace svi u BiH dobiju isti...) pored svih ljudi sa zavrsenim fakultetom ti bi, nekako, na gotovo, bas kao i stranacki uhljebnici. ti bi, isto tako, govorila ljudima da bojkotuju ono sto ti i ne mozes, ne znajuci koliko ih se to tice, jer tebe ne dodiruje...SaraFina wrote: Bolesni licemjeri spremni prodati sve zarad sopstvenog interesa. Pa vi izvolite takve podržavati dok se zadnji Hrvat ne iseli iz BiH. Bošnjaci/ Bosanci ne moraju i neće.
a tebi je vise dala Hrvatska, a i Austrija, pa licemjerno nastupas prema BiH. kakav si ti primjer po tom pitanju onda? pogledas li ikada u ogledalo?
belfy wrote:jer se ti nisi prodala zbog svog interesa, a ne bi se vratila bez osiguranog posla? (jer inace svi u BiH dobiju isti...) pored svih ljudi sa zavrsenim fakultetom ti bi, nekako, na gotovo, bas kao i stranacki uhljebnici. ti bi, isto tako, govorila ljudima da bojkotuju ono sto ti i ne mozes, ne znajuci koliko ih se to tice, jer tebe ne dodiruje...SaraFina wrote: Bolesni licemjeri spremni prodati sve zarad sopstvenog interesa. Pa vi izvolite takve podržavati dok se zadnji Hrvat ne iseli iz BiH. Bošnjaci/ Bosanci ne moraju i neće.
a tebi je vise dala Hrvatska, a i Austrija, pa licemjerno nastupas prema BiH. kakav si ti primjer po tom pitanju onda? pogledas li ikada u ogledalo?
Jedno su greške a drugo čoporativno napadanje. Bez osnove i logike. Razluči.MarlboroGold wrote:Ne znam ja što su se oni tebi naklatili na kosti... vjerovatno neki neriješeni računi sa PF politika, pa si im sad došla na volejSaraFina wrote: Obzirom čiju ti podršku uživaš na temi i inače ja mislim da je bolje što sam sama. (Hafis, Rumenige, dijaspora koji tri riječi suvisle ne zna sklepati, Botimir i sl)
Za društvo podrške![]()
Kad njih štrihiraš ostaju beni, bloo, dale, tomo, hakiz, almir i mnogi drugi kojima nije cilj da ti napakoste ili da te uvrijede kao gospoda u zagradi (koju god namjeru imali...), već da ti ukažu na greške u tvom rezonovanju.
Naravno, i moja malenkost
bleee_sa wrote:Vazda nama dijaspora nešto nameće
Bilo je ukazivanja na greške od većine navedenih (ako ne svih) ljudi, ali ništa do tebe nije moglo doprijeti... kao inače. Kad ti 20 ljudi ukazuje na nešto nemoj biti baš toliko isključiva. Ostavi prostora da i malo razmisliš. Niko nije savršen... nisi ni ti. Tek kasnije je prešlo u zajebanciju...SaraFina wrote:Jedno su greške a drugo čoporativno napadanje. Bez osnove i logike. Razluči.MarlboroGold wrote:Ne znam ja što su se oni tebi naklatili na kosti... vjerovatno neki neriješeni računi sa PF politika, pa si im sad došla na volejSaraFina wrote: Obzirom čiju ti podršku uživaš na temi i inače ja mislim da je bolje što sam sama. (Hafis, Rumenige, dijaspora koji tri riječi suvisle ne zna sklepati, Botimir i sl)
Za društvo podrške![]()
Kad njih štrihiraš ostaju beni, bloo, dale, tomo, hakiz, almir i mnogi drugi kojima nije cilj da ti napakoste ili da te uvrijede kao gospoda u zagradi (koju god namjeru imali...), već da ti ukažu na greške u tvom rezonovanju.
Naravno, i moja malenkost
Ja sam radio u Hrvatskoj duze vremena.Sem sarajevskog kiseljaka,bukvalno,al bukvalno nisam nista vidio.Od sad ,pa na dalje i ubuduce samo nasi proizvkdi,pa makar bili slabije ukusni,kvalitetni..SaraFina wrote:Kakve greške M.G? Ja ni sa kim od pomenutih uključujući i tebe nisam imala konflikt. Mislim da sam više nego dobro argumentima potkrijepila svoj stav.
Iza koga stojim i dalje. I vama dala pravo da zastupate vaš. Fer i korektno?
To što me niste ubijedili da promijenim mišljenje i odstupim je moje pravo. Jednostavno ne vidim dovoljno argumenata.
Čopor trollova iskulirala ..Plus svega. I?
Šta bi ti? Povlačenje neko. Pa nema. Kraj.