Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
SaraFina

#4401 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

oldtajmer wrote:uf kakav majstorski obrat sa otkazivanjem proslave nove godine zbog sake protestanata,sad ce se svi okrenuti protiv grupe za davida i to je to :skoljka:

Kradljivac N.G i Božića a bogme i 9.1 Davor Dragičević.

Misli Mile da popio pamet svog svijeta.
bosanska senzacija

#4402 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bosanska senzacija »

O sebi se zabavili i bolje izmedju sebe upoznali.

Nista drugo im ne zelim u novoj godini.
vatrogasac

#4403 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by vatrogasac »

oldtajmer wrote:uf kakav majstorski obrat sa otkazivanjem proslave nove godine zbog sake protestanata,sad ce se svi okrenuti protiv grupe za davida i to je to :skoljka:
Onda će lijepo sabrati koliko su zijanili hoteli, restorani, taksisti, prodavači špica itd. i sve to na račun Davoru.
Milenkov buraz

#4404 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

A ja samo čekam naše pametnjakoviće da sada krenu kako treba i u Sarajevu otkazati javnu proslavu NG. :roll:
vatrogasac

#4405 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by vatrogasac »

bosanska senzacija wrote:O sebi se zabavili i bolje izmedju sebe upoznali.

Reče gradonačelnik BL da je Davor zavadio brata i brata, komšiju i komšiju, a zna se kada se ljudi na Balkanu zavade šta bude. :mrgreen:
DonieBrasco

#4406 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by DonieBrasco »

Ja ne znam sta se neki loze kao da ce se nesto promjeniti, od sutra prvog januara sve isto, Dodik jos jaci kao i vlast, sto bi oni rekli drzava RS.

Nece se nista promjentii ni u jednom entitetu a ni u BiH u cjelini.
Milenkov buraz

#4407 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

DonieBrasco wrote:Ja ne znam sta se neki loze kao da ce se nesto promjeniti, od sutra prvog januara sve isto, Dodik jos jaci kao i vlast, sto bi oni rekli drzava RS.

To da, male su šanse za neke istinske promjene mada nikad ne treba do kraja podcjenjivati ovakve stvari.
Last edited by Milenkov buraz on 31/12/2018 11:34, edited 1 time in total.
oldtajmer

#4408 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by oldtajmer »

DonieBrasco wrote:Ja ne znam sta se neki loze kao da ce se nesto promjeniti, od sutra prvog januara sve isto, Dodik jos jaci kao i vlast, sto bi oni rekli drzava RS.

svi znaju da nece,ali pusti bar da uzivamo u trenutku :lol:
Milenkov buraz

#4409 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

santo gral wrote:Sjeca li se tko onog dogadjaja kad je nervni bolesnik udario policajca u Doboju pa bila organizovana potjera? Kakvih je tu komentara bilo ovdje kad se saznalo da pocinilac Bošnjak. I tada je bilo "Što gore to bolje"
Volio bih da mi se javi netko ko je tada našem heroju otišao u zatvor ili gdje je već i odnio kilo naranadza. Mislin i tada smo svi bili zabrinuti za njega.
Iskreno ja se ne sjećam a nisam to ni pratio.
SaraFina

#4410 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

santo gral wrote:Sjeca li se tko onog dogadjaja kad je nervni bolesnik udario policajca u Doboju pa bila organizovana potjera? Kakvih je tu komentara bilo ovdje kad se saznalo da pocinilac Bošnjak. I tada je bilo "Što gore to bolje"
Volio bih da mi se javi netko ko je tada našem heroju otišao u zatvor ili gdje je već i odnio kilo naranadza. Mislin i tada smo svi bili zabrinuti za njega.

Dragi Bošnjak zajeba te u trolanju to "netko" i "mislin"
A bogme i datum registracije :D

Opet bobanovski? :D
SaraFina

#4411 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Milenkov buraz wrote:
Iskreno ja se ne sjećam a nisam to ni pratio.

Troll :D neTko i mislin :D
bosan

#4412 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bosan »

SaraFina wrote:

Ovo je Bosnjak na privremenom radu u Splitu :D :D
Sapna_TZ

#4413 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Sapna_TZ »

Samo u balkanskim vukojebinama tipa Bosne je moguce da ove sapunice sa tragikomicnim scenarijima traju mjesecima.

U jednoj normalnoj drzavi Davor sa svojim pajdasima bi camio u zatvoru zbog niza krivicnih djela koje je vec pocinio i iz celije 2*2 bi se borio za svoju istinu i pravdu.
Hocete da vam postavim linkove kako njemacka policija tuce i hapsi demonstrante ?
Ova sektaska banda zauzima javne povrsine mjesecima i organizuje kojekakve skupove na kojima pokazuju svoju umobolnu morbidnost.

Bolan, to sve treba u maricu i dobre im novcane kazne odrezat uz krivicnu odgovornost potjerat tamo odakle su i dosli.

Ostavite ime tog momka na miru i tragajte za istinom na jedan normalan i civilizovan nacin.

Ovu bagru treba potjerati sa trga i zabraniti im vise okupljanja.
Dokon narod nek nadje neku drugu zanimaciju i razbibrigu.

I Dzenan i David su zrtva svoje mladosti, mladalackog neiskustva i zanosa. Nije ih ubio nikakav rezim. Manite se zavjera i mahnitih konstrukcija.
Majke mi moje, bude mi nekad zao kad vidim u kakvom zaostalom drustvu zivim.
megaman4

#4414 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by megaman4 »

bosanska senzacija wrote:O sebi se zabavili i bolje izmedju sebe upoznali.

Evo poceli su se izmedju sebe napadati.
SaraFina

#4415 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

bosan wrote:
SaraFina wrote:

Ovo je Bosnjak na privremenom radu u Splitu :D :D

Ili dodju sa manjkom znanja HR kao Hafis, ili sa viškom... kao ovaj delegat :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#4416 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Sapna_TZ wrote:Samo u balkanskim vukojebinama tipa Bosne je moguce da ove sapunice sa tragikomicnim scenarijima traju mjesecima.

U jednoj normalnoj drzavi Davor sa svojim pajdasima bi camio u zatvoru zbog niza krivicnih djela koje je vec pocinio i iz celije 2*2 bi se borio za svoju istinu i pravdu.
Hocete da vam postavim linkove kako njemacka policija tuce i hapsi demonstrante ?
Ova sektaska banda zauzima javne povrsine mjesecima i organizuje kojekakve skupove na kojima pokazuju svoju umobolnu morbidnost.

Bolan, to sve treba u maricu i dobre im novcane kazne odrezat uz krivicnu odgovornost potjerat tamo odakle su i dosli.

Ostavite ime tog momka na miru i tragajte za istinom na jedan normalan i civilizovan nacin.

I Dzenan i David su zrtva svoje mladosti, mladalackog neiskustva i zanosa. Nije ih ubio nikakav rezim. Manite se zavjera i mahnitih konstrukcija.
Jelde, u normalnoj državi njega u zatvor....a da li u normalnoj državi riješe slučaj ubistva kao što je ovaj njegovog sina?
Ili se u normalnoj državi podmeću lažni dokazi i pravi cirkus od istrage i suđenja?

Za bold :mrgreen:
SaraFina

#4417 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Sapna_TZ wrote:Samo u balkanskim vukojebinama tipa Bosne je moguce da ove sapunice sa tragikomicnim scenarijima traju mjesecima.

Uloži li ti 170 km? ANALITIčarenje ostavi drugima :D

Sad ćeš u Dojčland libo te :D

Ne živi!
Nivelacija

#4418 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Potjernica za pripadnikom vojske GT, ovdje ce neko glavu izgubiti.
SaraFina

#4419 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

santo gral wrote:Otkište me. Predajen se. More li mi ovo pomoć prilikon zamolbe za putovnicu. I to iz Splita.

E moj lukavi :D dalmoše.

Puno ti viceva o Fati čitaš:)))
Tomahawk11
Globalni moderator

#4420 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Nivelacija wrote:Potjernica za pripadnikom vojske GT, ovdje ce neko glavu izgubiti.
Ilegala je bila opcija prije ili kasnije.

Uostalom, već je dosta neistomišljenika koji su u ilegali i javljaju se sa sigurne distance.
mrgreen

#4421 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mrgreen »

Ko fakat vjeruje u potjernicu ? Cini se da je gotovo s njim :|
l33t

#4422 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by l33t »

SaraFina wrote:

Uloži li ti 170 km? ANALITIčarenje ostavi drugima :D

Sad ćeš u Dojčland libo te :D

Ne živi!
fakat to je taj lik sto je trebo u njemacku HAHAHA
znaci troll mrtvi 100%
oldtajmer

#4423 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by oldtajmer »

santo gral wrote:Otkište me. Predajen se. More li mi ovo pomoć prilikon zamolbe za putovnicu. I to iz Splita.
ma predo si se ti davno kao i mnogi drugi,vidis kako i ti gledas ovu situaciju jednosmjerno,kritikujes samo jednu stranu a ne pitas se zasto ako je to sve tako jednostavno policija ne uhapsi ,a sud ne osudi onoga ko je ubio ovu dvojicu momaka i kraj price,nema vise protesta
SaraFina

#4424 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Ja vam cijelo vrijeme govorim za Sapnu a vi replicirate :D

To je onaj LakePlacid

Ribogojilišta i Brčko. Takodjer.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4425 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

Sapna_TZ wrote:
Ja kod tebe vidim samo ocito odsustvo moci rasudjivanja jer ne posmatras stvari objektivno pa ti je lako pomutiti razum.
Joj, sta ces pricati nekome ko stvarno misli da jedan Bob Marley hippi junkie stvarno jeste haker koji otkriva drzavne tajne i privredni kriminal tezak vise desetina miliona maraka?

Teoreticari zavjera, Bosnian edition.
Da nas nema , trebalo bi nas izmisliti. :run:
zanimljivo da u svojoj dugoj, jalovoj analizi u kojoj 3x teatralno pises "Koja pravda"? Ne spominjes lazi patologa, lazi MUP, Dodikovo sramotno ponasanje. MUP nam kaze da je momak uzeo LSD i hasis, pojeo burek, pa opljackao kucu. Uspostavi se da nije uopce imao droge u tijelu, izadje na vidjelo lazni obdukcioni nalaz i da nije opljackao kucu. Izadju dokazi da su pripadnici MUPa brisali snimke nekoliko nadzornih kamera. U svakoj normalnoj drzavi svijeta nakon ovih LAZI, ministar unutarnjih poslova podnosi ostavku. Ili sto je on lagao ili sto nije provjerio ili kaznio potcinjene koji su lagali. Predsjednik entiteta prilazi ocu i jedino sto kaze je "Ti odavde ides 08.10". Ni ja cu sve uciniti svojim autoritetom da se slucaj rijesi. Ni, trazicemo pomoc Interpola.. ni suosjecam kao roditelj. Ni da mu je tesko sto u entitetu koji vodi se mladi ljudi nalaze po rijekama ubijeni, a ne zna se ko su ubojice itd. I onda dodjes ti i pitas "Kakvu pravdu"... pa ocito moras uzeti pojmovne odrednice pa rascistiti. Da se razumijemo, u cijeloj drzavi vladaju, a bgm i u opoziciji sjede najgori kriminalci i ubojice. Nenamo se mi iz Federacije sta cuditi ni nasladjivati kad nam je isto, ako ne i gore. Pa, na tvoje pitanje kakvu pravdu odgovor je NEZAVISAM MUP, TUZILASTVO I SUDSTVO , a ne neuke nekompetentne, cesto nepismene policajce ispostave politickih stranaka, tuzioce koji vire iz guze mocnika, uzimaju mito, traze pare i ucjenjuju itd itd
Post Reply