Sapna_TZ wrote:
Ja kod tebe vidim samo ocito odsustvo moci rasudjivanja jer ne posmatras stvari objektivno pa ti je lako pomutiti razum.
Joj, sta ces pricati nekome ko stvarno misli da jedan Bob Marley hippi junkie stvarno jeste haker koji otkriva drzavne tajne i privredni kriminal tezak vise desetina miliona maraka?
Teoreticari zavjera, Bosnian edition.
Da nas nema , trebalo bi nas izmisliti.

zanimljivo da u svojoj dugoj, jalovoj analizi u kojoj 3x teatralno pises "Koja pravda"? Ne spominjes lazi patologa, lazi MUP, Dodikovo sramotno ponasanje. MUP nam kaze da je momak uzeo LSD i hasis, pojeo burek, pa opljackao kucu. Uspostavi se da nije uopce imao droge u tijelu, izadje na vidjelo lazni obdukcioni nalaz i da nije opljackao kucu. Izadju dokazi da su pripadnici MUPa brisali snimke nekoliko nadzornih kamera. U svakoj normalnoj drzavi svijeta nakon ovih LAZI, ministar unutarnjih poslova podnosi ostavku. Ili sto je on lagao ili sto nije provjerio ili kaznio potcinjene koji su lagali. Predsjednik entiteta prilazi ocu i jedino sto kaze je "Ti odavde ides 08.10". Ni ja cu sve uciniti svojim autoritetom da se slucaj rijesi. Ni, trazicemo pomoc Interpola.. ni suosjecam kao roditelj. Ni da mu je tesko sto u entitetu koji vodi se mladi ljudi nalaze po rijekama ubijeni, a ne zna se ko su ubojice itd. I onda dodjes ti i pitas "Kakvu pravdu"... pa ocito moras uzeti pojmovne odrednice pa rascistiti. Da se razumijemo, u cijeloj drzavi vladaju, a bgm i u opoziciji sjede najgori kriminalci i ubojice. Nenamo se mi iz Federacije sta cuditi ni nasladjivati kad nam je isto, ako ne i gore. Pa, na tvoje pitanje kakvu pravdu odgovor je NEZAVISAM MUP, TUZILASTVO I SUDSTVO , a ne neuke nekompetentne, cesto nepismene policajce ispostave politickih stranaka, tuzioce koji vire iz guze mocnika, uzimaju mito, traze pare i ucjenjuju itd itd