HOMM inače ima awesome muziku
znam ponekad pustiti onako OSt i witchera i homma
jednostavno prelijepo
Moderator: _BataZiv_0809
Upravo tako. Potpisujem. Razmišljamo na isti način i muzika nam je od djetinjstva sastavni dio života i ne možemo bez nje funkcionirati.dale cooper wrote:
Ne, ozbiljan sam, muzika je konstanta u mom životu od djetinjstva, i teško bih mogao funkcionistati bez nje.![]()
A što se tiče funkcionisanja sa drugom osobom, sličnog sam mišljenja ko' i medo. Ja i neko ko' reže vene na Sinana bi bili totalno
nekompatibilni.To ne znači da neko mora imati isti ukus kao i ja što se tiče muzike. Ali mora biti nekih dodirnih tačaka da bi makar približno bili na sličnim valnim dužinama.
Skyrim je imao svojih odličnih momenata,Bloo wrote:joj Chmoljo, svaka ti dala![]()
HOMM inače ima awesome muziku
znam ponekad pustiti onako OSt i witchera i homma
jednostavno prelijepo
Kad ovako sjednem i razmislim, mislim da je omjer jedno 50:50Chmoljo wrote:
ipak je ovo tema o našem životu u muzici. može se reći da je dobar dio života prošao uz ovu muziku. šta veliš bloo?
dosta toga udrobljeno. dosta su narodne muzike obrađivali.dale cooper wrote:Ove pjesme iz Witchera zvuče dobro. Nešto kao keltski folk.
edit: Muzika iz Portala je nenadjebiva.Ali možda je to samo do mene, zato što imam crush na GLaDOS.
![]()
Mislim da svako toplokrvno živo biće koje je igralo portal je imalo crush na gladosdale cooper wrote:Ove pjesme iz Witchera zvuče dobro. Nešto kao keltski folk.
edit: Muzika iz Portala je nenadjebiva.Ali možda je to samo do mene, zato što imam crush na GLaDOS.
![]()
To si suptilno rekaoChmoljo wrote:
a ova pjesma, Priscilla song je pravljena spešl za ovu igru i jedan je od najboljih trenutaka koji sam doživio igrajući igre, jer je odlično sažet ljubavni život glavnog protagoniste.
Ima li išta privlačnije od žene koja se u isto vrijeme poigrava sa tobom i izaziva te i hoće da te ubije.Bloo wrote:Mislim da svako toplokrvno živo biće koje je igralo portal je imalo crush na gladosdale cooper wrote:Ove pjesme iz Witchera zvuče dobro. Nešto kao keltski folk.
![]()
![]()
![]()
jbg ja sam imala crush i na Mannija Calaveru![]()
i
Eto vidiš...dale cooper wrote:Ima li išta privlačnije od žene koja se u isto vrijeme poigrava sa tobom i izaziva te i hoće da te ubije.Bloo wrote:Mislim da svako toplokrvno živo biće koje je igralo portal je imalo crush na gladosdale cooper wrote:Ove pjesme iz Witchera zvuče dobro. Nešto kao keltski folk.
![]()
![]()
![]()
jbg ja sam imala crush i na Mannija Calaveru![]()
i
![]()
Da, još kad priprijeti da skrene u disonancu pa se vrati sa ruba na temu.Bloo wrote:prelijepa violina
Da, Kilimanjaro Darkjazz Ensemble je dobar, ali su Bohren tate ovog žanra.black wrote:evo nesto novo, ako volite dark jazz i dark ambientprojekat Jason Kohnena osnivaca The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble
mada sto se tice dark/jazz/ambient drazi su mi