Pozari i poplave. Zastita prirode, suma i ekologije
Moderator: anex
-
kakavdanakneiskustvu
#4401 Re: Poplave u cijeloj BiH
znam da nervira dodikova priča ali dajte da informišemo o ljudima kojima treba pomoći
- muha_sa
#4402 Re: Poplave u cijeloj BiH
Hajat--Winx--crtani.
FTV--mozaik religija.
TVSA--treca dob.
Face TV--Face magazin.
BHT1--govor tišine.
što placo placo pa nek me tuže.
FTV--mozaik religija.
TVSA--treca dob.
Face TV--Face magazin.
BHT1--govor tišine.
-
StupskaBitanga
#4403 Re: Poplave u cijeloj BiH
Savski nasip prelijeva u BN. Apeluju da stanovnistvo se penje u vise spratove
- Lord Vader
#4404 Re: Poplave u cijeloj BiH
Herr Flick wrote:Zasto toliko obracate paznju na Dodika? Pa mediji su od njega naparavili zvijezdu kao i vi koji ga stalno pominjete,sta nas briga jel on otišao u BG ili na Havaje.Da mu ne pridajete toliko pazne on bi bio niko i nista
Ljudi ne zacatavajte temu Dodikom, nije on sad ni najmanje bitan. Evo stari mi javlja iz Brckog da Sava tek nadolazi i da ce bit jos gore.
- eluna
#4405 Re: Poplave u cijeloj BiH
prije 30 sekindi
DRAGI MOJI JA ODO IZ KUCE VODA JE SVUDA I OKO MENE I U KUCI .
CUJEMO SE.
status iz gorica kod brčkog ............... izgelda nije spašen nasip u vučilovcu
DRAGI MOJI JA ODO IZ KUCE VODA JE SVUDA I OKO MENE I U KUCI .
CUJEMO SE.
status iz gorica kod brčkog ............... izgelda nije spašen nasip u vučilovcu
- Pismonosa
#4406 Re: Poplave u cijeloj BiH
Nije nama problem Dodikovo laprdanje. Laprda on evo već pun hašim godina. Njega će ionako njegovi na kraju onemogućiti da laprda.
Nije problem u tome što Dodik kaže. Problem je u tome šta kažu naši hadalji. Ili bolje rečeno problem je u onom što debili prešute. Sjeme im se zatrlo nesposobno!
I Chmoljo je u pravu. Ne zajebavajte se i ne rizikujte svoje živote na terenima koji su opasni i nepredvidivi. Niko od vas nije osposobljen da se nosi sa bujicama ili klizištima. Pomozite ljudima sa hranom, vodom, odjećom, smještajem isl. Onoliko koliko možete.
Nije problem u tome što Dodik kaže. Problem je u tome šta kažu naši hadalji. Ili bolje rečeno problem je u onom što debili prešute. Sjeme im se zatrlo nesposobno!
I Chmoljo je u pravu. Ne zajebavajte se i ne rizikujte svoje živote na terenima koji su opasni i nepredvidivi. Niko od vas nije osposobljen da se nosi sa bujicama ili klizištima. Pomozite ljudima sa hranom, vodom, odjećom, smještajem isl. Onoliko koliko možete.
- Rijeka_snova
#4407 Re: Poplave u cijeloj BiH
zavidovici, centrotrans voziAlfons Kauders wrote:s tim da se juce nije moglo dalje od semizovca proci autom... dakle ako si spreman hodati 50km preko nisicke visoravni do olova, bujrumDrinski wrote:
Chmoljo, ok, ne mohu u Maglaj, da li mogu u Olovo?
- Čudna sorta
#4408 Re: Poplave u cijeloj BiH
I ja listam kanale i bukvalno ne mogu da vjerujem.muha_sa wrote:Hajat--Winx--crtani.
FTV--mozaik religija.
TVSA--treca dob.
Face TV--Face magazin.
BHT1--govor tišine.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4409 Re: Poplave u cijeloj BiH
treba otići tamo gdje ljudi budu zvali. za mene je najrelevantniji poziv CZ-a ili načelnika općina pogođenih poplavama.Drinski wrote:Chmoljo, ok, ne mohu u Maglaj, da li mogu u Olovo?
sinoć sam čuo da je prohodno do Olova. ali opet ostaje stvar da radnu akciju treba organizovati i da će prvenstveno na njoj biti ljudi koji i žive u tim općinama. ako njima zatreba pomoć, tu smo hebemu život...
ali do tada, sve je na ho-ruk, neefikasno i glupo.
hoćete da pomognete? šaljite još pomoći. sve što se poslalo ovim ljudima, dovoljno će biti tek za prvi udar. mnogo će njih sada živjeti po kolektivnim smještajima, nezbrinuti, gladni... i od naredne plate možete izdvojiti.
ali ići u pogođena područja dok ljudi koji tamo žive ne vide štetu i ne kažu ŠTA IM TREBA POMOĆI, meni je glupo. toliko.
- eluna
#4410 Re: Poplave u cijeloj BiH
gdje je sada onaj što mi očita lekciju za pisanje o geografiji ......Lord Vader wrote:Herr Flick wrote:Zasto toliko obracate paznju na Dodika? Pa mediji su od njega naparavili zvijezdu kao i vi koji ga stalno pominjete,sta nas briga jel on otišao u BG ili na Havaje.Da mu ne pridajete toliko pazne on bi bio niko i nista![]()
Ljudi ne zacatavajte temu Dodikom, nije on sad ni najmanje bitan. Evo stari mi javlja iz Brckog da Sava tek nadolazi i da ce bit jos gore.
- MissGump
#4411 Re: Poplave u cijeloj BiH
Herr Flick wrote:Zasto toliko obracate paznju na Dodika? Pa mediji su od njega naparavili zvijezdu kao i vi koji ga stalno pominjete,sta nas briga jel on otišao u BG ili na Havaje.Da mu ne pridajete toliko pazne on bi bio niko i nista
-
Boskero
#4412 Re: Poplave u cijeloj BiH
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:11, edited 1 time in total.
-
dudba
#4413 Re: Poplave u cijeloj BiH
Brčko
Evo slike od 7:10h.Pijaca i oko pijace!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Evo slike od 7:10h.Pijaca i oko pijace!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#4414 Re: Poplave u cijeloj BiH

Inače ovaj hotel u Šeheru je nekoliko metara iznad Vrbasa

Dijelovi objekata plivaju Vrbasom.
- _mufljuz_
#4415 Re: Poplave u cijeloj BiH
muha_sa wrote:Hajat--Winx--crtani.
FTV--mozaik religija.
TVSA--treca dob.
Face TV--Face magazin.
BHT1--govor tišine.
ja mislim da se radi o otvorenoj cenzuri i nek jebe mater onaj ko bude biro supke koji se rotiraju zadnjih 20 godina...
ja mislim da sto se tice njih - nemaju vise sta reci ni narodu ni bogu ni ocu.....
- Johnzy
#4416 Re: Poplave u cijeloj BiH
Evo kako na nas gledaju ovi odozgo, iz Evrope http://www.bbc.com/news/world-africa-27439139
primetite ovo AFRICA. Eto, to smo mi za njih. Niko neće da nam pomogne, ni oko poplava, ni oko države, moramo sami. I treba sami, nismo nesposobni. A ovim političarima, ovom Bosancu iz Laktaša, i ovom drugom, ne znam odakle je, ali liči na Anđelinu Žoli, sa mokrom kosicom, njegovim nesposobnim poltronima, i svima pre njih, želim da umru u najgorim mukama, bez igde ikoga.
primetite ovo AFRICA. Eto, to smo mi za njih. Niko neće da nam pomogne, ni oko poplava, ni oko države, moramo sami. I treba sami, nismo nesposobni. A ovim političarima, ovom Bosancu iz Laktaša, i ovom drugom, ne znam odakle je, ali liči na Anđelinu Žoli, sa mokrom kosicom, njegovim nesposobnim poltronima, i svima pre njih, želim da umru u najgorim mukama, bez igde ikoga.
- Lord Vader
#4417 Re: Poplave u cijeloj BiH
Ja gledam BN, ljudi se javljaju telefonima direktno u emisiju, govore sta se desava, gdje je kakav put i raspituju se za odredjena mjesta.Čudna sorta wrote:I ja listam kanale i bukvalno ne mogu da vjerujem.muha_sa wrote:Hajat--Winx--crtani.
FTV--mozaik religija.
TVSA--treca dob.
Face TV--Face magazin.
BHT1--govor tišine.
što placo placo pa nek me tuže.![]()
-
StupskaBitanga
#4418 Re: Poplave u cijeloj BiH
Nasip u BN ce se srušiti u sat dva
- madner
#4419 Re: Poplave u cijeloj BiH
Malo je nezgodno sto se tice pomoci, tu je CZ zakazao. Trebao je napraviti centralno mjesto, ovako u Vogosci mozda bude viska a u Olovu manjak.
Konzerve i voda, moze i dobro upakovana cokolada.
Konzerve i voda, moze i dobro upakovana cokolada.
- Kinaski
#4420 Re: Poplave u cijeloj BiH
Sta je sa brane na Modracu ima li dezinformacija ?
- Čudna sorta
#4421 Re: Poplave u cijeloj BiH
Ja nemam BN, pa evo pratim na RTRS.Lord Vader wrote:Ja gledam BN, ljudi se javljaju telefonima direktno u emisiju, govore sta se desava, gdje je kakav put i raspituju se za odredjena mjesta.Čudna sorta wrote:I ja listam kanale i bukvalno ne mogu da vjerujem.muha_sa wrote:Hajat--Winx--crtani.
FTV--mozaik religija.
TVSA--treca dob.
Face TV--Face magazin.
BHT1--govor tišine.
što placo placo pa nek me tuže.![]()
Sramota za naše mediji, ovo je van svake pamet.
- eluna
#4422 Re: Poplave u cijeloj BiH
narode, dijelite informacije, ova nam je tema pored facebooka jedino mjesto informisanja
odoh ja odnjeti ovo krpica i neke jorgane, pa se čujemo kad uhvatim net
treba mi samo dobrovoljac da to snesem do auta
.... šalim se
odoh ja odnjeti ovo krpica i neke jorgane, pa se čujemo kad uhvatim net
treba mi samo dobrovoljac da to snesem do auta
- jasko_ba
#4423 Re: Poplave u cijeloj BiH
Krivaja (preduzece) je fino bila potopljena. Dosta materijala je rijeka odnjelaAlfons Kauders wrote:maglaj nekoliko puta vise...jasko_ba wrote:Prva, gruba procjena stete za Zavidovice : oko 15-20 miliona maraka
sta je s krivaje i industrijske zone?
natron je totalno u kurcu, pretpostavljam da ni vi niste bolje prosli
-
StupskaBitanga
#4424 Re: Poplave u cijeloj BiH
Na FTV uredno repriziraju utakmicu EL

-
VjecitiStudent
#4425 Re: Poplave u cijeloj BiH
Una u Bihaću je počela opadati!