Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
strong69 wrote:Ovi iz Barcelone izgledali kao da ih je neko puskom natjerao da igraju. Smijesna igra Barce, pogotovo njenih najboljih igraca. Da ne kazem da su igrali kao picke. Bravo Atletico
semirizsvemira wrote:Ispade Barcelona , bas mi zao sve suze niz ledja . Iako im je sudija i u ovom susretu pomagao kao i protiv Cityja nje im uspjelo ovaj put . Zasluzn prolaz Atletica .United ocekivano pregazen. Ocekujem finale Atletico -Real
strong69 wrote:Ovi iz Barcelone izgledali kao da ih je neko puskom natjerao da igraju. Smijesna igra Barce, pogotovo njenih najboljih igraca. Da ne kazem da su igrali kao picke. Bravo Atletico
semirizsvemira wrote:Ispade Barcelona , bas mi zao sve suze niz ledja . Iako im je sudija i u ovom susretu pomagao kao i protiv Cityja nje im uspjelo ovaj put . Zasluzn prolaz Atletica .United ocekivano pregazen. Ocekujem finale Atletico -Real
Sta im je pomagao? Daj mi jedan primjer molim te.
Ne svira penal ,guranje s ledja , a zatim u sljedecem trenutku svira zuti karton za isti faul nad Barcinim igracem
Sta im je pomagao? Daj mi jedan primjer molim te.
cist penal nije sviran.
Ja sam 10x gledao ponovljeni snimak i nisam siguran da je cist penal. I za Barcu sumnjiva situacija i povlacenje za dres. Odlicno sudenje.
skafiskafsnjak wrote:Zamolio bih sve clanove stranice da svojim prijateljima koji navijaju za Barcu, ujutro prenesu rezultat, posto su isti na spavanju jos 21:00h
Hvala!
Towelie wrote:Gde ssu sad oni fudbalsi znalci sto su prognozirali da dobija Barsa 3-0 ili 4-0?
Onaj princic sto navija za 10 klubova i govori da je nezasluzno prosla ekipa koja je jedina prosla nakon jedne utakmice?
Ma tu je negdje...
Atletico rutinski
Realno nema teže ekipe za Barcelonu od Atletica... fizički jaki, fenomenalno organizirani u defanzivi i poznaju ih u dušu iz prvenstva. Tako da za mene ovaj rezultat nije iznenađenje.
Bayern pokazao klasu u zadnjih pola sata, mada bi bilo zanimljivo vidjeti šta bi bilo da nisu odmah izjednačili.