Ni meni to nije jasno. Ima dvije godine nisam ih odigrao. Al sam naucio na svojoj kozi. Neki izgleda jos nisu....jos vjerujuvaučer wrote:Kladiti se na Liverpool.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4401 Re: Liverpool FC
- burekdzijabezmesa
#4402 Re: Liverpool FC
vaučer wrote:Kladiti se na Liverpool.
odigram pobjedu oni zijane
odigram nerješeno oni pobjede
odigram da će izgubit oni nerješeno
odigram zbroj golova više ono 0:0
odigram zbroj golova manje ono 3:2
odigram da će dati gol oni ne daju
odigram da neće primit oni prime 2
- burekdzijabezmesa
#4403 Re: Liverpool FC
sjećam se da sam nekad davno jedan jedini put pogodio Liverpool, Liga prvaka je bila u pitanju i vodio ih je onaj Rafa, ovako bilo 3 ili 4 minute do kraja, gubili 0:1 i uvale 2 gola u sudijskom 
- vaučer
#4404 Re: Liverpool FC
Nisam nikad gledao ovog Bentekea ali sam siguran da je bio jeftiniji bar duplo od Borinija.
Liverpool kao pas koji gonja svoj rep, tako blizu a tako daleko.
Liverpool kao pas koji gonja svoj rep, tako blizu a tako daleko.
- vaučer
#4406 Re: Liverpool FC
hypko_nurko wrote:loserpool
Najkreativniji komentar ikad.
Bio svjež cca 1993.
- hypko_nurko
#4407 Re: Liverpool FC
red je da se osvjezava s vremena na vrijemevaučer wrote:hypko_nurko wrote:loserpool![]()
Najkreativniji komentar ikad.
Bio svjež cca 1993.
posebno kad ti omiljeni tim prikazuje ovakve fenomenalne igre
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Chuckie
#4409 Re: Liverpool FC
Koji debil, pametnije bi bilo da je glavu istetovirao i uši skratio.Gandalf wrote:![]()
![]()
![]()
-
The Realist
#4410 Re: Liverpool FC
E onda je vjerovatno još manje trčao u BVB-u. Ali svejedno, znam da mi je rečeno da ako bude igrao, mora se naći neko da trči za njega.vaučer wrote:Ne fali Šahinu trke, ali mu slaba korist kad je tako spor.
U Engleskoj su ti spori plejmejkeri luksuz.
- burekdzijabezmesa
#4411 Re: Liverpool FC
ubij me al ja ovo ne kontamvaučer wrote:Ne fali Šahinu trke, ali mu slaba korist kad je tako spor.
-
Mustang1
#4412 Re: Liverpool FC
"Anfield is difficult place to win". Even Liverpool can't win there."
- Gandalf
#4413 Re: Liverpool FC
Bubalo1 wrote:"Anfield is difficult place to win". Even Liverpool can't win there."
-
Lucas Leiva
#4414 Re: Liverpool FC
Sta ne kontas, covjek je kornjaca... non stop se gega, ali izgleda kao da stoji na mjestu.burekdzijabezmesa wrote:ubij me al ja ovo ne kontamvaučer wrote:Ne fali Šahinu trke, ali mu slaba korist kad je tako spor.
- vaučer
#4415 Re: Liverpool FC
Trči, nije lijen i nije da se ne trudi ali je prokleto spor i zbog tog nekoristan.burekdzijabezmesa wrote:ubij me al ja ovo ne kontamvaučer wrote:Ne fali Šahinu trke, ali mu slaba korist kad je tako spor.
Dakle potpuno je propuh ako igra dubokog veznog jer prolaze kraj njega bez problema.
Nisam gledao ovo današnje sranje ali očito imaju nekih psihičkih problema s Anfieldom, pa duplo su bolji u gostima nego kući.
- burekdzijabezmesa
#4416 Re: Liverpool FC
Brendan Rodgers:vaučer wrote: Nisam gledao ovo današnje sranje ali očito imaju nekih psihičkih problema s Anfieldom
"We’re very disappointed. I’ve got to be honest I didn’t see that coming. Our momentum and confidence coming into the game was probably as high as it has been.
"We probably got punished for our decision making in that first 20 minutes and being a bit careless.
"I thought we could very easily have been 3-0 up and if we do that we can control it much better but obviously we didn’t make the final pass or [find] that final bit of quality at that top end of the field and we went on to concede some poor goals.
"We weren’t quite at it today and obviously they were a threat on the counterattack and got the goals.
"[The squad are] very disappointed because that wasn’t us really. That wasn’t how we’ve been. Normally the intensity in our game, we’ve had a good week’s work but I thought we were flat.
"It was going to be important for us today to get the first goal because of the 3-5-2 that Aston Villa were playing, they dropped into a low block and we need that first goal to open up the game.
"But we had those chances early on and didn’t take them and once you couple that with sloppy play and giving the ball away in poor areas, we contrived to concede bad goals."
The Northern Irishman went on to lament referee Neil Swarbrick's failure to award a penalty to Daniel Agger early in the second half, after the Dane had his shirt clearly pulled by Ciaran Clark in the box.
He added: "I thought when it was 2-0, we should have had a penalty, Daniel Agger’s one. I’m not sure what we’re going to have to do to get a penalty.
"You watch that again and, especially now with the referees asked to look at the shirt pulling, he gets pulled to the floor.
"It goes to 2-1 and then you’ve got most of the second half to get that pressure but as soon as the third goal went in we looked that bit deflated and Aston Villa have no need to come out and go after the game.
"They just sit and keep their lines tight and it just looked like a bad day at the office for us."
- TurioSamGa
#4417 Re: Liverpool FC
U Januaru zaganjati Benta za jedno 40M, nekog engleskog wunderkinda iz QPRa ili Swansea za 30M i eto rjesenja 
- vaučer
#4418 Re: Liverpool FC
Rodgers kenja gluposti.
Pa ja sam mu mogao reći dvije stvari koje su njega sad kao zatekle odjednom.
Prva stvar je da je Liverpool sranje pred protivničkim golom i da trebaju igrati igrači koji su sposobni za kvalitetan zadnji pas i za ulazak u završnicu iz drugog plana. Dakle Sterling i Shelvey su tu nepotrebni, bolje bi bilo igrati sa Susom i Coleom. Druga stvar je da će Aston Villa dati loptu Liverpoolu i igrati na kontru. To rade skoro svi timovi na Anfieldu i tužno je da ih i dalje većina odlazi s bodovima. Trener je očito nesposoban da upari igru s loptom i držanje iste pred protivničkim golom sa ozbiljnom odbranom protiv kontri - ne vidim kako ga ovo može iznenaditi kad su ove sezone svi timovi uzeli bodove na Anfieldu na isti jebeni način.m
Nek on malo krene vaditi glavu iz vlastite guzice, gubiti na isti način od lošijih ekipa koje imaju samo jedan jedini plan igre je znak ozbiljne gluposti. Bodovi im se serviraju na pladnju, čak se ne moraju ni naročito truditi, malo sreće i to je to.
Vidjet ćemo šta je naučio u narednom kolu protiv Fulhama koji će igrati isto kao i Villa.
Pa ja sam mu mogao reći dvije stvari koje su njega sad kao zatekle odjednom.
Prva stvar je da je Liverpool sranje pred protivničkim golom i da trebaju igrati igrači koji su sposobni za kvalitetan zadnji pas i za ulazak u završnicu iz drugog plana. Dakle Sterling i Shelvey su tu nepotrebni, bolje bi bilo igrati sa Susom i Coleom. Druga stvar je da će Aston Villa dati loptu Liverpoolu i igrati na kontru. To rade skoro svi timovi na Anfieldu i tužno je da ih i dalje većina odlazi s bodovima. Trener je očito nesposoban da upari igru s loptom i držanje iste pred protivničkim golom sa ozbiljnom odbranom protiv kontri - ne vidim kako ga ovo može iznenaditi kad su ove sezone svi timovi uzeli bodove na Anfieldu na isti jebeni način.m
Nek on malo krene vaditi glavu iz vlastite guzice, gubiti na isti način od lošijih ekipa koje imaju samo jedan jedini plan igre je znak ozbiljne gluposti. Bodovi im se serviraju na pladnju, čak se ne moraju ni naročito truditi, malo sreće i to je to.
Vidjet ćemo šta je naučio u narednom kolu protiv Fulhama koji će igrati isto kao i Villa.
-
Mustang1
#4419 Re: Liverpool FC
Ja cu i dalje da sutim dok ne vidim koga ce dovesti sada ..
-
Lucas Leiva
#4420 Re: Liverpool FC
Fulham nece igrati na kontre, Berbatov ce drzati loptu cijelu utakmicu.
Sta fali engleskim igracima?
Ja da sam na mjestu Engleza, ja bih otjerao sve strance iz lige. Unistili su ljepotu engleskog fudbala i uglavnom se bave varanjem i prljavim igrama!
Sta fali engleskim igracima?
Ja da sam na mjestu Engleza, ja bih otjerao sve strance iz lige. Unistili su ljepotu engleskog fudbala i uglavnom se bave varanjem i prljavim igrama!
- TurioSamGa
#4421 Re: Liverpool FC
Engleski igraci da valjaju igrali bi u svim ligama petice. Poslije Beckhama u Realu, ja nesto ne znam da je neki engleski superstar igrao u Nekoj drugoj ligi. Danas nema ni jednog top engleskog igraca koji igra van engleske. Spanac, Talijan, Francuz, Svabo mogu igrati u svim ligama, a Englez samo u Engleskoj. Zato im je repka u rangu Ceske, Ukrajine, Paragvaja ili Australije.
-
Lucas Leiva
#4422 Re: Liverpool FC
Kakva glupost! Zasto bi isli vani, kad im je u dvoristu najbolja i najplacenija liga na svijetu!TurioSamGa wrote:Engleski igraci da valjaju igrali bi u svim ligama petice. Poslije Beckhama u Realu, ja nesto ne znam da je neki engleski superstar igrao u Nekoj drugoj ligi. Danas nema ni jednog top engleskog igraca koji igra van engleske. Spanac, Talijan, Francuz, Svabo mogu igrati u svim ligama, a Englez samo u Engleskoj. Zato im je repka u rangu Ceske, Ukrajine, Paragvaja ili Australije.
Samo balkanski mozak razmislja da ide vani sto prije!
-
Unbelievable
#4423 Re: Liverpool FC
Odbrana je danas bila katastrofa, u svakoj prilici gdje su mogli ispasti, ispali su...Slutilo je ovo na lose vec sa onim izlijetanjima Reine nekoliko puta prije prvog gola.
- abondanzieri
#4424 Re: Liverpool FC
Bjez' ba Leiva,danas si bio gori cak i od Dzoa KolaLucas Leiva wrote:Kakva glupost! Zasto bi isli vani, kad im je u dvoristu najbolja i najplacenija liga na svijetu!TurioSamGa wrote:Engleski igraci da valjaju igrali bi u svim ligama petice. Poslije Beckhama u Realu, ja nesto ne znam da je neki engleski superstar igrao u Nekoj drugoj ligi. Danas nema ni jednog top engleskog igraca koji igra van engleske. Spanac, Talijan, Francuz, Svabo mogu igrati u svim ligama, a Englez samo u Engleskoj. Zato im je repka u rangu Ceske, Ukrajine, Paragvaja ili Australije.
Samo balkanski mozak razmislja da ide vani sto prije!