malo je reci.
pigic flojdovski ne iz nacionalne klase:
Moderator: _BataZiv_0809
malo je reci.

komi wrote:ma koreanci su najbolji mada mene niko ne sluša

slazem se, koreanci su sve bolji i boljikomi wrote:ma koreanci su najbolji mada mene niko ne sluša
Dobri su nema šta,samo me hastra da se ne amerikanizirajukomi wrote:ma koreanci su najbolji mada mene niko ne sluša

neko ?johnnykola wrote: pretpostavljam da i za ovaj mislite da u njemu ima filozofije iako je u njemu samo i jedino <3.
daleko su bolji od nekih razvikanih filmovakomi wrote:od kim duka sve treba pregledati
veoma jednostavno rečeno SVE
pa već su se amerikanizovali mnogi... to je normalno pod navodnicimaŠibicar wrote:
Dobri su nema šta,samo me hastra da se ne amerikaniziraju
hahahhahahaa...hvala drug ali fakat japance nemrem nikako...baš su mi nekako bolesni i mlogo brate seru pa se izgubi šta je pisac htio retji....možda sam ja na pogrešne filmove nalijeto ali znaš kako kažu..ko se o mlijeko opeče i u jogurt pušeŠibicar wrote:Dobri su nema šta,samo me hastra da se ne amerikanizirajukomi wrote:ma koreanci su najbolji mada mene niko ne slušano ja opet najviše gotivim Japance.
![]()
Evo onda nešto i za tebe @mujice...
Aftershock

Da kineski,zato ti ga i preporučih.JoseMujica wrote:hahahhahahaa...hvala drug ali fakat japance nemrem nikako...baš su mi nekako bolesni i mlogo brate seru pa se izgubi šta je pisac htio retji....možda sam ja na pogrešne filmove nalijeto ali znaš kako kažu..ko se o mlijeko opeče i u jogurt pušeŠibicar wrote:Dobri su nema šta,samo me hastra da se ne amerikanizirajukomi wrote:ma koreanci su najbolji mada mene niko ne slušano ja opet najviše gotivim Japance.
![]()
Evo onda nešto i za tebe @mujice...
Aftershock
ovaj Aftershock je kineski i vidim već ga ima na Pirate Bayu...skidam odmah

JoseMujica wrote:evo da drugu Šibicaru ne ostanem dužan...jedan japanski
Ai no mukidashi / Love Exposure
http://www.imdb.com/title/tt1128075/ (ocijena 8.1)
da se odmah ogradim...nisam ovo čudo gledao...ali ga umalo nisam skinuo kada sam vidio komentare na IMDB-u...spriječilo me jedino moje prethodno iskustvo sa japancima
drug Šibi da te odmah upozorim...za ovaj uzmi slobodan dan i od posla i od žene i djece jer film traje 237 minuta, jal skoro puna 4 sata.
Ako preživiš molim te podijeli s rajom utiske
poz i sretno