Almeria – Atl. Madrid
Almerija je proljetos slavila 2:0 ali taj podatak sada ne igra nikakvu ulogu.
Atl.M. je taj meč bio bolji tim i gledao se manje više jednosmjeran fudbal gdje je Atletiko nastojao da probije bunker Almerije.Crveni karton za Atletiko i penal su uticali na konačan rezultat.Na golu nije bilo Kurtoe.
Almerija je promijenila pola tima i čak 6 igrača koji su igrali taj meč ovdje neće biti,pogotovo u odbrani i napadu.
Ove sezone su neporaženi na svom stadionu sa dva nerješena rezultata (1:1),međutim još nisu imali pravi test protiv tima iz gornje polovine tabele.
Prošlo kolo u gostima dobili R.Sociedad (1:2) sa više sreće nego pameti.Sociedad je bio dosta bolji tim i intenzivno stvarao šanse i propisno se ispromašivao.Vidjelo se da je odbrana Almerije dosta tanka.Na kraju dvije greške golmana donjele su pobjedu Almeriji.
Neučinkovit napad ,samo 4 data gola.
A sada im dolazi pravo testiranje.
Atletiko gladan pobjede u skoro najjačem sastavu .Faliće im Mandžukić pa je Čolo najavio promjenu stila igre :''Vezni red će morati da se više kreće kao i oni u vrhu napada''.
Moya ,Juanfran,Godin,Miranda,Siquiera,Gabi,Koke,Raul Garcia,Arda,Griezmann/Jimenez,Mario Suarez,Tiago.
Atletiko zadnja 4 meča dao po 2 gola.
tm2 2+ = Atletiko daje 2 ili više golova 1.82
2 & 2-3 = Atletiko dobija i ukupno će biti 2 do 3 gola na tekmi 2.55
tm2 1+ = 1.13 (za tiket sa više parova)
Ovo je što ću ja mješati jer mi trebaju jače kvote ,a vi možete pucati na čistu dvicu (1.60)
*kartoni i korneri totalno nesigurni za igrati.
Eibar – Villareal
tm2 2+ = Viljareal daje 2 ili više 2.60
tm2 1+ = 1.33
Valencia – Cordoba (četvrtak)
tm1 2+ = 1.40
Valencia:
-10 golova u 4 meča ( 10 bodova)
-zadnja 3 meča po 3 gola svaki
-over 2.5 golova ukupno na meču u zadnjih 6 od 7 kući
-3 zadnja meča u ligi dobila oba poluvremena
Cordoba slaba,izgubila kući od Sevilje zadnju 3:1 ,slaba po bokovima gdje Valensija inače najviše i napada.
Brdo tiketa sam odigrao ali neću stići sve ovdje napisati jer valja to sad uplatit dok nije počelo.
Uglavnom rasodijelio sam 20 % banke i kontam da moram u plusu biti na kraju koliko toliko.
Moram pohvatati šta ste vi predlagali sada da uzmem jedan par za još jeda ndubl.
Muke mučim sa Sevilla - R. Sociedad,odigrao 3 različite kombinacije 2-3 gola (2.00) jednu.
1x 1.20 najsigurnije.
Eto jedino sam za Atletiko uvjeren da će dobiti i Valensiju za golove i Viljareal daje 1 ili više,ostalo nisam ništa našao da je dobro kao prije.Najbolje da igrate ovo plave kvote.
Za vikend imam bolje kombinacije i to sam nešta kombinovao sa ovim sada ali da ne švrljam bezveze ,onako igrate svi većinom za danas/sutra.
Bomba jedna

Eibar - Villareal 2 2.35
Rayo - Bilbao pp1 X 2.10