Svak' ima svoj izbor.htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise engo nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
I de nemoj o kvantitetu , vec de malo o kvalitetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Svak' ima svoj izbor.htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise engo nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
da dopunim pitanjehtcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise engo nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
Šta ti radiš s obzirom da neko i tvoje žene voda?htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise engo nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
bas obratno. njegov interes stimulira moj interes, njegova zelja, moju zelju. sta cu, zensko sam, reaktivna po pitanju muskaraca. vecinom.Jokericious wrote:Zasto se lozite na tipove koji su hladni prema vama i kojima niste interesantne?
drzi se ti amiliane. vas dvojice si super pasete.htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise engo nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
ljubavnica. nemam obaveza.kritichar wrote: da dopunim pitanje
da li bi radije bile ljubavnice nekom oženjenom čovjeku ili jedna od 2-3 žene u poligamnom braku?
opcije ostati sama i baviti se prostitucijom nisam uzeo u razmatranjesherbett wrote:ne vidim opcijukritichar wrote:da dopunim pitanjehtcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise engo nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
da li bi radije bile ljubavnice nekom oženjenom čovjeku ili jedna od 2-3 žene u poligamnom braku?
a udat ce se i one, ako Bog da.madner wrote:Tsk, 25% zena starijih od 25 nisu udate u USA.
Sto znaci da se 75% skrasilo od 25te. Kako komentarisete te brojke?
burek_in_space wrote:Kolega sa zanokticom na lijevom nozhnom palcui svojim odgovorom na pitanje na suprotnoj temi, me asocirao na ovo pitanje - koji je najveci ceh koji ste platili u kafani?
jednu platu.burek_in_space wrote:Kolega sa zanokticom na lijevom nozhnom palcui svojim odgovorom na pitanje na suprotnoj temi, me asocirao na ovo pitanje - koji je najveci ceh koji ste platili u kafani?
istoMedenoSrce wrote:sramota me rec cifru, al' ja od 16te godine radim tako da sam uvijek samo trosilo ono sto sama i zaradim.
htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise nego nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
ubijam zene po mraku u parkuprog321 wrote:htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise nego nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
Najbolje pitanje do sad.
prog321 wrote:htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise nego nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
Najbolje pitanje do sad.
MedenoSrce wrote:
A nesto je lose u tome biti sam? Fakat vas ne kontam. lijepo je u dvoje, lijepo je i kad je covjek sam. Ko zna, uvijek je lijepo a ko ne zna nikad mu nece ni biti
"Niko ne može biti sretan sa drugom osobom sve dok ne nauči biti sretan sam."prog321 wrote:MedenoSrce wrote:
A nesto je lose u tome biti sam? Fakat vas ne kontam. lijepo je u dvoje, lijepo je i kad je covjek sam. Ko zna, uvijek je lijepo a ko ne zna nikad mu nece ni biti
Nikad nije lijepo sam.
Pogotovo kada zena sama sebe precjeni, a bore neupitno rastu.
Big Ang wrote:
"Niko ne može biti sretan sa drugom osobom sve dok ne nauči biti sretan sam."
Bore ne rastu
antwerpen, maj, prosle godine, oko 150 €. dio ceha.burek_in_space wrote:Kolega sa zanokticom na lijevom nozhnom palcui svojim odgovorom na pitanje na suprotnoj temi, me asocirao na ovo pitanje - koji je najveci ceh koji ste platili u kafani?
ma oni se boje ostati sami.MedenoSrce wrote:prog321 wrote:htcxone wrote:jeste li svjesne da je vas zena vise nego nas muskaraca i da postoji procenat odredjeni da cete biti samešta radite po tom pitanju ?
Najbolje pitanje do sad.