area51 wrote:Vamzemoljac wrote:@area51 ti ako si nepismen pa ne znaš čitati batali...
Ne znam uopšte što išta pitaš kadati znaš šta je sigurno 100 % u kladioničarskom svijetu...
Hvataj se ti 14 parova na markicu i prođi 100 % kao i uvijek..
Gdje sam ja rekao da znam šta je sigurno,ja sam u jednom od prethodnih postova napisao da je subota bila crn dan i naveo ekipe koje su kiksnule
Ti si se kasnije
napravio pametan kako si znao da neće doći klubovi(pojedini) koje sam naveo,te kako si
izguglo,te povrijeđeni,te...
Ja te pitam za danas a ti mi od
silnih ovih parova sugerišeš Celtu,ili oba gol ili 3+,još samo da si napisao od 0-2 ...

Da .izguglao sam za 5 minuta i samo potvrdio što sam i mislio da je kec na Atletiko nesiguran i da je bolje igrati na golove koje sam izanalizirao a pri tom je kvota bila bolja.Da je neko pročitao ne bi logično igrao čistog keca na Atletiko poslije svih činjenica pa sam se ''napravio pametan'' i poslije komentarisao.Uostalom ko prati i gleda tekme zna,ko ne prati ne zna.Taj Atl.M je sa razlogom izbuio od Olimpijakosa a ne slučajno i taj razlog sam iskoristio da ga ne igram u Ligi.
Ja se izvinjavam ako su 2 para silni parovi danas (23.09.2014).Možda nisi upratio ali komentarišem samo Primeru jer je detaljno pratim,ostalo ne jer ne pratim ali mogu napraviti iznimku i nabubati ti par parova Engleza,Italije,Švaba itd ako ti nešta znači.
Ali za to su bolji ostali forumaši koji igraju redovno sve lige.
Kada si rekao da će u 23:00 biti ja sam rekao ovo,ja sam rekao ono dovelo me je do zaključka da ti znaš sve.
Danas ništa ne indikuje da bih mogao prokementarsati taj meč poslije završetka jer nigdje nisam rekao da jesiguran kao ovi prije i igrajte jer je bolje od nečeg drugog.Samo sam ga izanalizirao ako nekome nešta znači,golovi padaju redovno kod obje ekipe ,na ruku idu slabe odbrane i to je to.