iako sam neš prespajanjem popravio
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#43926 Re: BHTelecom All About
samo da pohvalim tehnicka je za ovih blagdana nazvala u 24 sata
oni su sve to resetovali i dali broj lokalnog tehničara ako nastave iskakati kablovi
-
arelinho
#43927 Re: BHTelecom All About
Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.

-
sabahudin_78
#43928 Re: BHTelecom All About
Ma meni nikako neuspjeva da pokrenem prijavu na aplikaciji. Registrirao sam se na portalu i tim user name i paswordom ali i dalje nemozeDel_Boy1 wrote:Moraš prvo aktivirat Moja Web TV na svom korisničkom portalu na ovom linku https://www.bhtelecom.ba/api_mojatv_xds ... v_akt.html pa tek se onda logovati na toj aplikaciji.sabahudin_78 wrote:Koristim MojaTvNet, skinuo sam aplikaciju MojaWebTv i trazi mi korisnicko ime i pasword. Sta sad treba da ukucam posto mi govori da je user name pogresan? Ako ko zna da pomogne!
-
bumerangss
#43929 Re: BHTelecom All About
Monteri su ok. Posebno bih izdvojio Harbinju i DenisaBlack swan wrote:samo da pohvalim tehnicka je za ovih blagdana nazvala u 24 sata
iako sam neš prespajanjem popraviooni su sve to resetovali i dali broj lokalnog tehničara ako nastave iskakati kablovi
- Kiki_Musampa
#43930 Re: BHTelecom All About
Na kojem kanalu?arelinho wrote:Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.![]()
-
arelinho
#43931 Re: BHTelecom All About
Nijedan kanal ne radi. Inace kad mi se to desavalo uradim restart rutera i onda mi sve bude uredu. Sada uradim restart i opet ne radi. Ona treca lampica na ruteru za tv koja inace blinka ovaj put samo gori.Kiki_Musampa wrote:Na kojem kanalu?arelinho wrote:Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.![]()
- stihija
#43932 Re: BHTelecom All About
Dopuna kredita trenutno nije dostupna. Molimo pokušajte kasnije.
Već tri dana
šta j' ovo?
Već tri dana
- Kiki_Musampa
#43933 Re: BHTelecom All About
A na kojem kanalu ima prenos utakmice,kod mene radi Moja TVarelinho wrote:Nijedan kanal ne radi. Inace kad mi se to desavalo uradim restart rutera i onda mi sve bude uredu. Sada uradim restart i opet ne radi. Ona treca lampica na ruteru za tv koja inace blinka ovaj put samo gori.Kiki_Musampa wrote:Na kojem kanalu?arelinho wrote:Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.![]()
- Del_Boy1
#43934 Re: BHTelecom All About
Jel' imaš MojaTV ili ADSL paket?sabahudin_78 wrote:Ma meni nikako neuspjeva da pokrenem prijavu na aplikaciji. Registrirao sam se na portalu i tim user name i paswordom ali i dalje nemozeDel_Boy1 wrote:Moraš prvo aktivirat Moja Web TV na svom korisničkom portalu na ovom linku https://www.bhtelecom.ba/api_mojatv_xds ... v_akt.html pa tek se onda logovati na toj aplikaciji.sabahudin_78 wrote:Koristim MojaTvNet, skinuo sam aplikaciju MojaWebTv i trazi mi korisnicko ime i pasword. Sta sad treba da ukucam posto mi govori da je user name pogresan? Ako ko zna da pomogne!
Ako imaš, loguj se na svoj portal i otvori onaj link što sam ti stavio u prethodnom postu, trebalo bi da ti otvori ovako nešto kao na slici ispod, klikni mišem na to deaktivirano i trebalo bi da postane kao na drugoj slici, nakon toga možeš koristit Moja Web TV

Last edited by Del_Boy1 on 02/05/2016 18:42, edited 1 time in total.
-
arelinho
#43935 Re: BHTelecom All About
Ma ima sada u 19 igra Roma. Prenos na areni.arelinho wrote:A na kojem kanalu ima prenos utakmice,kod mene radi Moja TVKiki_Musampa wrote:arelinho wrote:Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.![]()
Nijedan kanal ne radi. Inace kad mi se to desavalo uradim restart rutera i onda mi sve bude uredu. Sada uradim restart i opet ne radi. Ona treca lampica na ruteru za tv koja inace blinka ovaj put samo gori.
-
sencobih
#43936 Re: BHTelecom All About
Ako nije kakav vani šit onda bi gašenje i paljenje trebalo pokrenuti stvar. Pali i gasi dok ne proradi. Meni se slično desilo neko jutro, tek 5-6 put se konektovalo.arelinho wrote:Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.![]()
-
arelinho
#43937 Re: BHTelecom All About
Evo drug nakon 7-8 paljenja i gasenja rutera je proradilo. Evo sva sreca da mogu gledati utakmicu sada. Nadam se da nece biti vise problema.sencobih wrote:Ako nije kakav vani šit onda bi gašenje i paljenje trebalo pokrenuti stvar. Pali i gasi dok ne proradi. Meni se slično desilo neko jutro, tek 5-6 put se konektovalo.arelinho wrote:Ima li jos neko da mu ne radi moja tv ? Meni ne radi evo vec nekih sat vremena. Zvao ih i rekli mi da ce me zvati tehnicari. Stvarno ne znam u cemu je problem, a u 19 ima utakmicu ne znam kako cu je gledati.![]()
-
Muuky
#43938 Re: BHTelecom All About
Moze li mi mirza_15 il ing. Pomoć ?
Zvao sam celi mesec april zbog interneta najviše , tv i telefon štopaju al kad reset dobri su
Al svaki dan moram reset.
Internet 20 sec i to je to
Dolazili dva put jedva i zadnji put samo isti modem zte promenili al men istoo
A kad god sam zvao trazio sam innbox modem
I sve biće
Zvao sam celi mesec april zbog interneta najviše , tv i telefon štopaju al kad reset dobri su
Al svaki dan moram reset.
Internet 20 sec i to je to
Dolazili dva put jedva i zadnji put samo isti modem zte promenili al men istoo
A kad god sam zvao trazio sam innbox modem
I sve biće
- krakatoa
#43939 Re: BHTelecom All About
Blokirala si karticu. Nazovi na 1444 da ti odblokiraju.stihija wrote:Dopuna kredita trenutno nije dostupna. Molimo pokušajte kasnije.
Već tri današta j' ovo?
- stihija
- ČičineBrčine
#43941 Re: BHTelecom All About
Kontaju li ovi uhljupi mijenjat sta kod adsl paketa.
Do ovih povecanja mojatv sam bar imao stanilnih 10 mbps sad i to spade na 8.
Svi nesto poboljsavaju jedino adsl paketi ko ukopani.
Neku novinu ubace svakih 5 god.
-
discovery82
#43942 Re: BHTelecom All About
Zna li neko može li se ova usluga Moja Tv Multiscreen koristiti na računaru? Piše da može, ali kako...
- BarbaDue
#43943 Re: BHTelecom All About
Nije tačno, za sve usluge je do sada bilo akcija i popusta osim za Premi pakete.ČičineBrčine wrote:Kontaju li ovi uhljupi mijenjat sta kod adsl paketa.
- ČičineBrčine
#43944 Re: BHTelecom All About
Hebem li ga kakve li sam popuste imao sa dialup-a sam presao na tada ako se dobro sjecam 3g paket adsla od tada su bile ako se ne varam 3 promjene povecanje na 8gb, pa onda flat i zadnja je povecanje brzine na 10mbps.BarbaDue wrote:Nije tačno, za sve usluge je do sada bilo akcija i popusta osim za Premi pakete.ČičineBrčine wrote:Kontaju li ovi uhljupi mijenjat sta kod adsl paketa.
I kao sto rekoh sve u razmacima od nekih 5 god.
Pri tome paket je 29.5 KM
Ili sam ja ostao bez tih akcija i popusta.
-
The Realist
#43945 Re: BHTelecom All About
Ovo što se spominju STB uređaji i net, zanima me da li, ako je moguće, se brzina štima tako da bude u potpunosti isporučena (25, 50Mbps) sa oba STB-a uključena, pa ako ne može onda se dobije šta se dobije, ili se ide na to da se ta brzina isporuči bez uključenih STB uređaja?
-
mirza_15
#43946 Re: BHTelecom All About
Ako postoji tehnicka mogucnost namjesti se tako da korisnik ima maksimalnu brzinu sa upaljenim stb-ovima. Profil za ovaj paket od 50 Mbps je preko 70 Mbps. 3 stb-a sa hd kanalima uzimaju tu negdje oko tih 20 Mbps.The Realist wrote:Ovo što se spominju STB uređaji i net, zanima me da li, ako je moguće, se brzina štima tako da bude u potpunosti isporučena (25, 50Mbps) sa oba STB-a uključena, pa ako ne može onda se dobije šta se dobije, ili se ide na to da se ta brzina isporuči bez uključenih STB uređaja?
-
The Realist
#43947 Re: BHTelecom All About
E hvala, super. Još samo da se moji usklade sa tehničarimamirza_15 wrote:Ako postoji tehnicka mogucnost namjesti se tako da korisnik ima maksimalnu brzinu sa upaljenim stb-ovima. Profil za ovaj paket od 50 Mbps je preko 70 Mbps. 3 stb-a sa hd kanalima uzimaju tu negdje oko tih 20 Mbps.The Realist wrote:Ovo što se spominju STB uređaji i net, zanima me da li, ako je moguće, se brzina štima tako da bude u potpunosti isporučena (25, 50Mbps) sa oba STB-a uključena, pa ako ne može onda se dobije šta se dobije, ili se ide na to da se ta brzina isporuči bez uključenih STB uređaja?
- escobar__
#43948 Re: BHTelecom All About
Moram li naglašavat posebno da hoću 50 Mbit/s ako već imam VDSL modem, dva STB-a i HD paket ili to dobijem po defaultu?mirza_15 wrote:Ako postoji tehnicka mogucnost namjesti se tako da korisnik ima maksimalnu brzinu sa upaljenim stb-ovima. Profil za ovaj paket od 50 Mbps je preko 70 Mbps. 3 stb-a sa hd kanalima uzimaju tu negdje oko tih 20 Mbps.The Realist wrote:Ovo što se spominju STB uređaji i net, zanima me da li, ako je moguće, se brzina štima tako da bude u potpunosti isporučena (25, 50Mbps) sa oba STB-a uključena, pa ako ne može onda se dobije šta se dobije, ili se ide na to da se ta brzina isporuči bez uključenih STB uređaja?
Može li se zahtjev za sve usluge podnijeti na 1444 (dakle osnovni Full paket i dodatni Paket 1)?
- REDDEVILS
#43949 Re: BHTelecom All About
Kad se može podnijeti zahtjev za dodatni paket 1 posto je i danas neradni dan 
-
KurtaLN79
#43950 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:Kad se može podnijeti zahtjev za dodatni paket 1 posto je i danas neradni dan
vjerovatno ce moci sutra i ja cekam, ali meni jos ni brzina nije pustena na dslam sta god to znacilo znaci sa ugasenim stb uredjajima 8 mbps sa ukljucena dva stb 3 mbps.
prije ovih praznika su mogli podnjet zahtjevnovi korisnici, e sad vidjecemo sutra