Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vidis li koji su cigani, traze 15mil vise nego na prvobitno dogovorenu cifru
a igrac davno dogovorio uslove, nije bio ni u sastavu za zadnju utakmicu
al mogu ga komotno zadrzati sto se mene tice, imamo dovoljno sirine, nije da ga moramo dovesti
po meni je bitnije da se dovede saul, jer nam tu fali igrac zbog cestih ozlijeda kantea i kovacica
Pa nisu karitas pa da ga moraju dati, šta umišljaš ? Kad ste za Lukakua mogli dati 110 ( ne vrijedi ni 60) onda vas i ovi imaju pravo levatiti.
Po meni odbrana vam je po imenima kritična, ali tu je Tuchel odradio odličan posao, pogotovo što je izbacio prevaru Chilwella iz postave i vratio majstora Alonsa. Vezni red također katastrofa, Saul, koji je btw prosjek od igrača (mnogo je grohnuo) bi vam bio najbolji vezni bez dileme.
Predviđam vam 4. mjesto, možda i peto ako Kane pobudali.
i vi ste dosadni s tom pričom. svaki klub koji ima globalnu navijačku bazu ima situaciju da se navijači čak i sa drugog kontinenta poistovećuju sa klubom, govore mi, nas i slično.
nema tu ništa pogrešno, dokle kod plaćas kablovsku na kojoj se prenose utakmice tvog kluba, klub posredno zarađuje od tebe.
Ja sam izbjegavao govoriti "mi" jer nisam smatrao da imam pravo da se poistovjetim sa klubom za koji navijam jer će oni igrati i biti dobri ili loši neovisno od mene i mog doprinosa koji je nikakav.
Ali sam na kraju posustao jer je mnogo lakše komunicirati na način da govoriš iz prvog lica.
saint_mirad wrote: ↑31/08/2021 10:35
i vi ste dosadni s tom pričom. svaki klub koji ima globalnu navijačku bazu ima situaciju da se navijači čak i sa drugog kontinenta poistovećuju sa klubom, govore mi, nas i slično.
nema tu ništa pogrešno, dokle kod plaćas kablovsku na kojoj se prenose utakmice tvog kluba, klub posredno zarađuje od tebe.
Kako to objasniti jednom klasicnom bosnji i jos jednom baustelcu?
Znaci jedini igrac koji bi stvarno pojacao Chelsea nije dosao i sad ostaju na polovnjacima u veznom redu. Nadam se ipak da ce im doci Saul jer imaju tuzan vezni red.
Gerro wrote: ↑01/09/2021 00:36
Znaci jedini igrac koji bi stvarno pojacao Chelsea nije dosao i sad ostaju na polovnjacima u veznom redu. Nadam se ipak da ce im doci Saul jer imaju tuzan vezni red.
Pitanje za diabla dze Kounde?
rijeseno je za saula kaze fabrizio, zadnji tvit
jebo sevilju i transfer koundea, morat ce ga prodat kad tad , nije 2018 pa da moramo platiti otkupnu klauzu kao za kepu sto smo kad su nas spanci uzeli lopatom
Gerro wrote: ↑01/09/2021 00:36
Pitanje za diabla dze Kounde?
rijeseno je za saula kaze fabrizio, zadnji tvit
Super, zabrinuo sam se da borba za top 4 izmedju Chelsea i Tottenhama nece biti interesantna.