Ti nisi igrao FromSoftware igru?ferratilis wrote: ↑15/04/2023 17:42Svaka cast, sad si glavni baja na temi jer ja Sekiro jos nisam igrao.![]()
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Riddle
#43876 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Riddle
#43877 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra je fenomenalna, nema džaba titulu najbolje igre u 2019.
Stvar je u tome što je teška i izazov za mnoge. Imaš nekoliko stranica nazad podatak da je Sword Sainta porazilo manje od trećine igrača. A to je zadnji boss u igri što znači da je nisu ni završili. Vjerovatno ih to odvraća od kompletiranja, iako je NG+ znatno lakše i brže odraditi što je potrebno da bi se osvojili svi trofeji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#43878 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znam da je teska, zato mi je jos cudniji taj postotak od 8%. Obicno je upola manji.
- Riddle
#43879 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je čudnije da neko ko ima Height of Technique ne kompletira igru. To je ubjedljivo najteže uraditi zbog eksponencijalnog rasta poena potrebnih za svaki idući level.
Ja rijetko ganjam trofeje. Čak šta više, ovo mi je jedina igra koju sam kompletirao. Ipak je vrijedilo i još mi se igra. Imam Gauntlet (seriju borbi za određeni kostim) da završim.
Ja rijetko ganjam trofeje. Čak šta više, ovo mi je jedina igra koju sam kompletirao. Ipak je vrijedilo i još mi se igra. Imam Gauntlet (seriju borbi za određeni kostim) da završim.
- vaučer
#43880 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neću gonjati platinum na Sekiru. Ohladio sam se kao i uvijek na pola NG+. Super je, najbolja njihova - ali nemam mota pod stare dane.
- Riddle
#43881 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Iznenadio bi se koliko brzo ide. Moraš shvatiti da imaš gotovo sve dostupno, a još znaš igrati.
Trebala su mi 3 igranja za ovo. Prvo je ono normalno i najteže. Drugo samo za Lapis Lazuli kamenje koje mi treba za prostetiku, a moguće ih je naći samo u Fountainhead Palace i to 6 komada po igranju. Treba ti ih 10 ukupno. Tako da sam preskakao sve što nisam morao igrati. A na trećem sam odigrao Shuru, bukvalno protutnjao samo preko glavnih bossova i završio sve za nekoliko sati.
- vaučer
#43882 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A mislim da mi za sve skillove treba još bar 30-40 sati da ih nafarmam.
- Riddle
#43883 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima finih ruta za to. Stairway (gdje se na početku boriš protiv onog Ogrea) nakon što opsada Ashine počne. Imaš 5 crvenih vojnika koje središ za 30 sekundi i na drugom igranju svaki vrijedi 972 xp što znači 10k za minutu. Sword Saint naprimjer vrijedi 25k, a s njim se boriš daleko duže od 2.5 minuta koliko ti treba da ove nafarmaš. Možeš i produžiti rutu gore prema mostu ako želiš, svima prilaziš s leđa. Ja sam tu nadoknadio zaostatak toga da nisam išao puna 4 igranja i nije bilo ni blizu 40 sati.
- Tito_i_Partija
#43884 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Šta je ovo Fero, 130+ sati?
https://www.pcgamer.com/9-very-long-gam ... -worth-it/
I još ja igram samo solo, bez ijednog companiona. Haman pa ću provest' cijelo ljeto igrajući samo PF: WotR.
I još ja igram samo solo, bez ijednog companiona. Haman pa ću provest' cijelo ljeto igrajući samo PF: WotR.
- ferratilis
#43885 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako se posvetis Crusade modu, ide to lako preko 200 sati.Tito_i_Partija wrote: ↑16/04/2023 18:36 Šta je ovo Fero, 130+ sati?![]()
I još ja igram samo solo, bez ijednog companiona. Haman pa ću provest' cijelo ljeto igrajući samo PF: WotR.![]()
Kako god, kraca je kampanja nego u Kingmakeru, barem se meni cinilo tako. Sto je pomalo ironicno, jer su borbe dosta, dosta teze na Core i visim tezinama. Treba da se radujes, jer te ocekuje epic kampanja u pravom smislu te rijeci. Jos od Throne of Baal-a nije bilo sadrzajnijeg cRPG-a.
- Averus
#43886 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja i dalje guslam Final Fantasy 8
Prešao sam igru 37 puta, a tek sad prvi put igram s guide-om (hoću sve achievemente na steamu) i vidim da sam fulio more dodatnih sadržaja.
Ne što sam ja loše igrao, nego što je igra prepuna svega i svačega
Prešao sam igru 37 puta, a tek sad prvi put igram s guide-om (hoću sve achievemente na steamu) i vidim da sam fulio more dodatnih sadržaja.
Ne što sam ja loše igrao, nego što je igra prepuna svega i svačega
- Tito_i_Partija
#43887 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Narrator: He did, in fact, play terribly the first 37 times.
- Averus
#43888 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
In my defense, bii sam klinac
Nije lose ovako "revisit the story" ovih srcu dragih igara. Mozda i ostale nastavke odigram opet nekad
- Tito_i_Partija
#43889 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni "revisits" uglavnom ne traju dugo, jer mi dosadi igra na pola puta. Prob'o sam par puta sa BG2, i nemere. Moram se tjerat' da nastavim, i opet nikad ne završim. 
- Riddle
#43890 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Htio odigrati ovaj Gauntlet i zadnji boss je Inner Genichiro. Ubi čovjek, ne da dahnuti.
Nisam ni znao da ima jača verzija. Pretpostavljam da postoje i jači Owl i Isshin. Ovo neće biti lako kako sam mislio.
Nisam ni znao da ima jača verzija. Pretpostavljam da postoje i jači Owl i Isshin. Ovo neće biti lako kako sam mislio.
- ferratilis
#43891 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad i sam Mikami hvali remake, znas da je cista desetka. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#43892 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
bukvalno prva igra ikad koju sam kupio prvi dan, ne žalim ni sekunde 
vidjet ćemo za Jedi: Survivor
vidjet ćemo za Jedi: Survivor
- ferratilis
#43893 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Isto. Nijedan bug nisam pronasao, savrseno optimizirana, odlicna grafika, nisu isjekli najbitnije dijelove (U3 mi je whatever, ionako i nije bio neki boss), sve je odlicno. Jedino sto je Ada bezveze, ali to su vjerovatno namjerno uradili kako bi ona imala svoj DLC. Kako god, 10/10.
Zasto bi kupovao Jedi Survivor kad mozes platit 15 eura za EA Premium, jedan mjesec, odigras Jedi i jos par EA igara i to je to. Tako sam ja uradio za Fallen Order kad je izasla. Onda je nekad prosle godine bila 4 eura na snizenju, dobro za one koji zele ponovo igrati.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#43894 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Može prvi dan? Nisam u tokuferratilis wrote: ↑18/04/2023 11:25Isto. Nijedan bug nisam pronasao, savrseno optimizirana, odlicna grafika, nisu isjekli najbitnije dijelove (U3 mi je whatever, ionako i nije bio neki boss), sve je odlicno. Jedino sto je Ada bezveze, ali to su vjerovatno namjerno uradili kako bi ona imala svoj DLC. Kako god, 10/10.
Zasto bi kupovao Jedi Survivor kad mozes platit 15 eura za EA Premium, jedan mjesec, odigras Jedi i jos par EA igara i to je to. Tako sam ja uradio za Fallen Order kad je izasla. Onda je nekad prosle godine bila 4 eura na snizenju, dobro za one koji zele ponovo igrati.
- dino1403
#43895 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Može. Od 28.04. korisnicima EA Play Pro će biti dostupno deluxe izdanje igre.Velkoski wrote: ↑18/04/2023 12:12Može prvi dan? Nisam u tokuferratilis wrote: ↑18/04/2023 11:25
Isto. Nijedan bug nisam pronasao, savrseno optimizirana, odlicna grafika, nisu isjekli najbitnije dijelove (U3 mi je whatever, ionako i nije bio neki boss), sve je odlicno. Jedino sto je Ada bezveze, ali to su vjerovatno namjerno uradili kako bi ona imala svoj DLC. Kako god, 10/10.
Zasto bi kupovao Jedi Survivor kad mozes platit 15 eura za EA Premium, jedan mjesec, odigras Jedi i jos par EA igara i to je to. Tako sam ja uradio za Fallen Order kad je izasla. Onda je nekad prosle godine bila 4 eura na snizenju, dobro za one koji zele ponovo igrati.![]()
https://www.ea.com/games/starwars/jedi/ ... a-play-pro
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#43896 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
tenks sir, ea pro it is 
- Tito_i_Partija
#43897 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Završen Dishonored 2. Kako je samo zabavna ova igra, teško je opisat'. Niujednom momentu mi nije bilo ni smora ni dosade, znači od početka do kraja mi je bila tako odlična za igrat' da sam zaboravio na vrijeme. Mimo fenomenalnog gameplaya, priča i likovi su isto dobri, al' te ne guše sa previše sitnih detalja. Nisam znao da su voiceover radili jako zvučna holivudska imena poput Pedro Pascal, Vincent D'Onofrio, Sam Rockwell, i Rosario Dawson.
Arkane mi je jedan od boljih developera. Dishonored 1 i 2, Prey, sve čista desetka. Ne znam kakvo im je stanje sad kad je Colantonio otiš'o, al' nadam se da će nastavit' ovako.
Baj de vej, vidim i da ima još neka igra u Dishonored svijetu, "Death of the Outsider". Nešto k'o standalone ekspanzija, valja li šta?
Arkane mi je jedan od boljih developera. Dishonored 1 i 2, Prey, sve čista desetka. Ne znam kakvo im je stanje sad kad je Colantonio otiš'o, al' nadam se da će nastavit' ovako.
Baj de vej, vidim i da ima još neka igra u Dishonored svijetu, "Death of the Outsider". Nešto k'o standalone ekspanzija, valja li šta?
- Ironman_88
#43898 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Death of The Outsider je isto odlična, fino zaokruži priču o Outsideru. Nakon nje kreće nažalost silazna putanja Arkanea, Deathoop je ništa posebno a ovaj Redfall što izlazi uskoro, djeluje kao flop u najavi.Tito_i_Partija wrote: ↑19/04/2023 14:58 Završen Dishonored 2. Kako je samo zabavna ova igra, teško je opisat'. Niujednom momentu mi nije bilo ni smora ni dosade, znači od početka do kraja mi je bila tako odlična za igrat' da sam zaboravio na vrijeme. Mimo fenomenalnog gameplaya, priča i likovi su isto dobri, al' te ne guše sa previše sitnih detalja. Nisam znao da su voiceover radili jako zvučna holivudska imena poput Pedro Pascal, Vincent D'Onofrio, Sam Rockwell, i Rosario Dawson.
Dishonored 2 sam prešao čak i kao no-kill, bilo je skroz zabavano igrati na taj način.
- Tito_i_Partija
#43899 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa mislio sam i ja da krenem opet ispočetka sa no-kill run jer mi je bilo tako zabavno prvi playthrough, al' opet kontam imam kamaru igara što čekaju na listi, pa ću to ostavit' za drugi put.
Šteta što je Arkane kren'o nizbrdo, al' probaću da makar ugrabim Death of the Outsider.
Šteta što je Arkane kren'o nizbrdo, al' probaću da makar ugrabim Death of the Outsider.
- glitch