Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Kinesko prkno
#43877 Re: Kladionica - vol. 2
Ponuda tanka,ali ipak
Bate 1
Atvidaberg ah1
Wigan1
Bate 1
Atvidaberg ah1
Wigan1
- Zatamnjena stakla
#43878 Re: Kladionica - vol. 2
Ne igram prije subote.
- Hemera
#43879 Re: Kladionica - vol. 2
ima li kakva kladara da nije hokej samo varijanta manje-više 5.5
osim lutrije
hvala
osim lutrije
hvala
-
Vamzemoljac
#43880 Re: Kladionica - vol. 2
Ne baš sigurna prognoza u odnosu na poklon kvote iz prethodnog kola PRimere,ali gledaću možda da napravim double sa parom iz neke druge lige.
Getafe - Valencia (večeras)
Valensija ima odličan start sezone ,remi sa Seviljom u gostima i dvije visoke pobjede kući.Sva 3 meča dala je barem gol.Tim ove sezone izgleda svježe i u zaletu,standardan napadački fudbal,duge lopte i napadi po bokovima.Na ruku im ide što ne igraju Evropu pa će se moći posvetiti Primeri.
Sa druge strane statistika u gostima OČAJNA.Zadnjih 10 gostujućeh tekmi u ligi ne znaju za pobjedu (Barcelona 2:3 Valencia).
Getafe sačuvao mrežu u zadnja 3 meča kući.
Iako početak ove sezone za Valensiju ulijeva povjerenje i navijački me pomalo vuče dvojka kvote 2.05 ,to nije primaran tip za ovaj par.
Najinteresantnije od svega je broj žutih kartona u ovim duelima ↓
Statistika u zadnjih 6 okršaja :
2 pobjede 4
21 kartoni 19 = 40 KARTONA
Zadnja dva duela broj kartona:
9 ▌6 za Getafe
8 ▌5 za Getafe
Prve 3 tekme Getafea ove sezone završavale su se sa brojem kartona ukupno redom 5-5-8
Može se zaključiti da ova dva duela donose veliki broj kartona po utakmici ,a najveći broj ih ide Getafeu uopšte.
Sudi Undiano Mallenco koji je na 13 mečeva Getafeu kući dosudio 34 žuta,a Valensiji u gostima 42.
Prosjek 2.6 po timu,pa je realno očekivati ovdje više od 5.5 žutih na meču i Getafeu više od 2.5.
Kvote na kartone gdje ja igram izgledaju ovako:
broj žutih kartona na utakmici više od 5.5 = 1.65
broj žutih kartona za Getafe više od 2.5 = 1.85
Najvjerovatnije igram ovo drugo.
*Na zadnjih 6 duela uvijek je padao barem gol,ali dva puta je bilo 0:1 pored 4+ u ostalim duelima,pa bih preproučio da se izbjegne tipovanje na golove.
Celta - Deportivo (utorak)
Da ne dužim puno o Celti jer sam je već opisao prošlo kolo za duel sa Alt.M (2:2).Otvorena igra,napadački fudbal.
Zadnjih 10 mečeva dali bar gol ali samo jednom nisu primili.Ukupno računajući prošlu sezonu, prijateljske jesenas i sadašnju sezonu na 17 uktamica samo jednom nisu dali gol.
Celta 2:0 Deportivo (prijateljska Avgust)
Deportivo ,novi kolačić ove sezone,uništen prošlo kolo od Reala ali su uspjeli dati 2 gola.
Zadnjih 9 tekmi samo jednom nisu pogodili.Celta je ovdje favorit na domaćem terenu ali kao što rekoh Celta redovno prima golove zbog vrlo vrlo mlade i neiskusne odbrane, pa se nameću slijedeći tipovi :
GG = 1.92
3+ = 1.90
1&3+ = 2.5
2-3 = 1.97
Celta daje gol u prvom = 1.78
*GG= oba daju gol,3+ = 3 ili više golova
Dvoumim se između prva dva tip-a
Nolito najbolji napadač im je svjež jer je odigrao samo poluvrijeme protiv Atl.M pa se nadam da će zablistati.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nedovoljno analizirano ali interesantno (nemam ti kad
)
Almeria - Atl.Madrid (kartoni)
Nervozni Atletiko juriša na pobjedu ,Almerija 3 nerješene kući.
Malaga - Barcelona (bar jedan tim nedaje gol 1.92 )
Granada - Levante (nijeesam pametan)
-Granada 4. na tabeli,neporažena zadnjih 10 tekmi,dala samo 4 gola u 4 kola.
-LEvante zakucan na dno ,3 poraza i 1 nerješena ,gol razlika 0 /10 ,crveni karton odbrana
Rayo - Bilbao 3+
-uvijek padaju golovi,zadnjih 5 tekmi 3+
-ne zna se ko veće kiksere ima trenutno u odbrani
-Rayo vodio 2:0 protiv Viljareala ,a na kraju potpuno nejasna igra i rupe u odbrani i popušili 4:2
-zadnjih 12 tekmi kući preko 2.5 golova
-Bilbao dekoncentrisan protiv Granade, kao što rekoh prije umor učinio svoje.Neshvatljiva greška odbrambenog igrača,totalna dekoncentracija i poklanjanje lopte Granadi za 1:0.Još jednom ista stvar se desila ali nisu primili gol srećom.Jaki su iz prekida i tako najviše igrjau centaršutevima.
3 ili više golova = 1.70
2-3 =1.98
Just saying
....
Ja ću najverovatnije Valensiju ili Celtu sa nekim parom druge lige kombinovati dok još vidim.
Ovo mi je bilo interesantno jer neću da igram čiste pobjede na Reala i sl.
Getafe - Valencia (večeras)
Valensija ima odličan start sezone ,remi sa Seviljom u gostima i dvije visoke pobjede kući.Sva 3 meča dala je barem gol.Tim ove sezone izgleda svježe i u zaletu,standardan napadački fudbal,duge lopte i napadi po bokovima.Na ruku im ide što ne igraju Evropu pa će se moći posvetiti Primeri.
Sa druge strane statistika u gostima OČAJNA.Zadnjih 10 gostujućeh tekmi u ligi ne znaju za pobjedu (Barcelona 2:3 Valencia).
Getafe sačuvao mrežu u zadnja 3 meča kući.
Iako početak ove sezone za Valensiju ulijeva povjerenje i navijački me pomalo vuče dvojka kvote 2.05 ,to nije primaran tip za ovaj par.
Najinteresantnije od svega je broj žutih kartona u ovim duelima ↓
Statistika u zadnjih 6 okršaja :
2 pobjede 4
21 kartoni 19 = 40 KARTONA
Zadnja dva duela broj kartona:
9 ▌6 za Getafe
8 ▌5 za Getafe
Prve 3 tekme Getafea ove sezone završavale su se sa brojem kartona ukupno redom 5-5-8
Može se zaključiti da ova dva duela donose veliki broj kartona po utakmici ,a najveći broj ih ide Getafeu uopšte.
Sudi Undiano Mallenco koji je na 13 mečeva Getafeu kući dosudio 34 žuta,a Valensiji u gostima 42.
Prosjek 2.6 po timu,pa je realno očekivati ovdje više od 5.5 žutih na meču i Getafeu više od 2.5.
Kvote na kartone gdje ja igram izgledaju ovako:
broj žutih kartona na utakmici više od 5.5 = 1.65
broj žutih kartona za Getafe više od 2.5 = 1.85
Najvjerovatnije igram ovo drugo.
*Na zadnjih 6 duela uvijek je padao barem gol,ali dva puta je bilo 0:1 pored 4+ u ostalim duelima,pa bih preproučio da se izbjegne tipovanje na golove.
Celta - Deportivo (utorak)
Da ne dužim puno o Celti jer sam je već opisao prošlo kolo za duel sa Alt.M (2:2).Otvorena igra,napadački fudbal.
Zadnjih 10 mečeva dali bar gol ali samo jednom nisu primili.Ukupno računajući prošlu sezonu, prijateljske jesenas i sadašnju sezonu na 17 uktamica samo jednom nisu dali gol.
Celta 2:0 Deportivo (prijateljska Avgust)
Deportivo ,novi kolačić ove sezone,uništen prošlo kolo od Reala ali su uspjeli dati 2 gola.
Zadnjih 9 tekmi samo jednom nisu pogodili.Celta je ovdje favorit na domaćem terenu ali kao što rekoh Celta redovno prima golove zbog vrlo vrlo mlade i neiskusne odbrane, pa se nameću slijedeći tipovi :
GG = 1.92
3+ = 1.90
1&3+ = 2.5
2-3 = 1.97
Celta daje gol u prvom = 1.78
*GG= oba daju gol,3+ = 3 ili više golova
Dvoumim se između prva dva tip-a
Nolito najbolji napadač im je svjež jer je odigrao samo poluvrijeme protiv Atl.M pa se nadam da će zablistati.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nedovoljno analizirano ali interesantno (nemam ti kad
Almeria - Atl.Madrid (kartoni)
Nervozni Atletiko juriša na pobjedu ,Almerija 3 nerješene kući.
Malaga - Barcelona (bar jedan tim nedaje gol 1.92 )
Granada - Levante (nijeesam pametan)
-Granada 4. na tabeli,neporažena zadnjih 10 tekmi,dala samo 4 gola u 4 kola.
-LEvante zakucan na dno ,3 poraza i 1 nerješena ,gol razlika 0 /10 ,crveni karton odbrana
Rayo - Bilbao 3+
-uvijek padaju golovi,zadnjih 5 tekmi 3+
-ne zna se ko veće kiksere ima trenutno u odbrani
-Rayo vodio 2:0 protiv Viljareala ,a na kraju potpuno nejasna igra i rupe u odbrani i popušili 4:2
-zadnjih 12 tekmi kući preko 2.5 golova
-Bilbao dekoncentrisan protiv Granade, kao što rekoh prije umor učinio svoje.Neshvatljiva greška odbrambenog igrača,totalna dekoncentracija i poklanjanje lopte Granadi za 1:0.Još jednom ista stvar se desila ali nisu primili gol srećom.Jaki su iz prekida i tako najviše igrjau centaršutevima.
3 ili više golova = 1.70
2-3 =1.98
Just saying
Ja ću najverovatnije Valensiju ili Celtu sa nekim parom druge lige kombinovati dok još vidim.
Ovo mi je bilo interesantno jer neću da igram čiste pobjede na Reala i sl.
Last edited by Vamzemoljac on 22/09/2014 20:17, edited 2 times in total.
- likce
#43881 Re: Kladionica - vol. 2
Torpedo M - Dinamo M domacin daje(1.85) ; 1X(2.7) ; 1 (8.0)
Spezia - Carpi 1(2.3)
Spezia - Carpi 1(2.3)
- duminjo
#43882 Re: Kladionica - vol. 2
Nova hefta, nova nafaka
Alborg ne daje vise od jednog gola
Atvidaberg daje gol
Kvota 2.06
Alborg ne daje vise od jednog gola
Atvidaberg daje gol
Kvota 2.06
- duminjo
#43884 Re: Kladionica - vol. 2
Bitno je dobro krenutiduminjo wrote:Nova hefta, nova nafaka
Alborg ne daje vise od jednog gola 1:0
Atvidaberg daje gol 2:2
Kvota 2.06
Edit: večeras probat NY yankees - Baltimore 2. Kvota oko 2
-
Vamzemoljac
#43885 Re: Kladionica - vol. 2
Dobra analiza stranicu prije i rezultat nije izostao.
Getafe fasovao preko 2.5 žuta već na poluvremenu ,kvota 1.85
Nisam smio Celtu vezati jer se još nisam dolučio za koji tip od ona 2 istaknuta,nju ćemo sutra posebno

Getafe fasovao preko 2.5 žuta već na poluvremenu ,kvota 1.85
Nisam smio Celtu vezati jer se još nisam dolučio za koji tip od ona 2 istaknuta,nju ćemo sutra posebno

-
noviclan
- Impavidus
#43887 Re: Kladionica - vol. 2
Bravo Vanzemoljac za kartone 
- Zatamnjena stakla
#43888 Re: Kladionica - vol. 2
Allahu pogledaj me pa da i ja dobijem 500KM na kladionici!
-
Vamzemoljac
#43889 Re: Kladionica - vol. 2
Hvala i hvala sudiji
Valensija totalno opravdala analizu.Došla je i dvica (2.05) i ukupan broj žutih(1.65) i broj kartona za Getafe (1.85)

Imam vam super kvote za 6. i 7. kolo Primere ali o tom-potom.
Za ovo 5. sutra i prekosutra ono što sam analizirao to ostaje i ići će neka kombinacija sa drugim ligama na manji ulog,ostalo nisam stigao ali naveo sam šta je interesantno.
Valensija totalno opravdala analizu.Došla je i dvica (2.05) i ukupan broj žutih(1.65) i broj kartona za Getafe (1.85)

Imam vam super kvote za 6. i 7. kolo Primere ali o tom-potom.
Za ovo 5. sutra i prekosutra ono što sam analizirao to ostaje i ići će neka kombinacija sa drugim ligama na manji ulog,ostalo nisam stigao ali naveo sam šta je interesantno.
-
FreakyStyley
#43890 Re: Kladionica - vol. 2
Vamzemoljac, pratim sta pises, svaka cast na analizama kralju i samo nastavi 
-
Vamzemoljac
#43891 Re: Kladionica - vol. 2
Hvala puno,samo mi je žao što od početka nisam ovdje jer mi je sve prošlo što se Primere tiče od Avgusta na ovamo.Do sada bi onda vjerovatno mnogi ovdje na forumu ove zadnje parove ispratili.
Jedno opažanje ,samo na brzinu ću ga iznjeti.
6. i 7. kolo Primere donjeće Realu dva derbija ,a između njih će igrati i LŠ
Ista stvar i još teža očekuje Atletiko M. ,dva derbija i LŠ protiv Juventusa između.
Bilbao je u sličnoj poziciji.
Možete proguglati i vidjeti o čemu je zapravo riječ.
Sve miriše na kikseve i dvoznake = DOBRE KVOTE.
Samo treba sačekati pa upratiti poslije ovog kola situaciju,formu,povrede i eventualne crvene kartone koji bi mnogo pomogli.
O tom-potom.
Jedno opažanje ,samo na brzinu ću ga iznjeti.
6. i 7. kolo Primere donjeće Realu dva derbija ,a između njih će igrati i LŠ
Ista stvar i još teža očekuje Atletiko M. ,dva derbija i LŠ protiv Juventusa između.
Bilbao je u sličnoj poziciji.
Možete proguglati i vidjeti o čemu je zapravo riječ.
Sve miriše na kikseve i dvoznake = DOBRE KVOTE.
Samo treba sačekati pa upratiti poslije ovog kola situaciju,formu,povrede i eventualne crvene kartone koji bi mnogo pomogli.
O tom-potom.
-
FreakyStyley
#43892 Re: Kladionica - vol. 2
Znaci 6. i 7. bi trebala bit udarna.
Vidjecemo, svaka cast jos jednom za ovo do sad, prati te dosta nas siguran sam.
Vidjecemo, svaka cast jos jednom za ovo do sad, prati te dosta nas siguran sam.
- Ljakan
#43893 Re: Kladionica - vol. 2
Nije đaba vanzemOljac 
Od danas ga i ja pratim nemojte puno ulagat
Ja koga sam god ispratio a dobivo je tad nije,eto...
Od danas ga i ja pratim nemojte puno ulagat
Ja koga sam god ispratio a dobivo je tad nije,eto...
-
Vamzemoljac
#43894 Re: Kladionica - vol. 2
Hahahha jbg tako peh najprije dođe
Vama je sada problem pratiti na veliko singlove/dublove jer vjerovatno nemate dobru osnovu u banci,a ja sam od početka krenuo po petaka i sada sam u dobrom plusu pa mi nije problem i fulati jedan tiket na cenera.Ali gledaću da to ne bude.Obično nakon ovakvog uzleta pauziram 1-2 kola da vidim kako će stvari sleći i odvijati te onda nastavim.To će vjerovatno biti poslije El Klasika.
Vama je sada problem pratiti na veliko singlove/dublove jer vjerovatno nemate dobru osnovu u banci,a ja sam od početka krenuo po petaka i sada sam u dobrom plusu pa mi nije problem i fulati jedan tiket na cenera.Ali gledaću da to ne bude.Obično nakon ovakvog uzleta pauziram 1-2 kola da vidim kako će stvari sleći i odvijati te onda nastavim.To će vjerovatno biti poslije El Klasika.
-
FreakyStyley
#43895 Re: Kladionica - vol. 2
Puno je veca vjerovatnoca da ce neko pogodit kad prati samo jednu ligu i zna sve o timovima, igracima, prati statistiku, itd.
Kolege Vamzemoljac i cvrcak na hedonizmu imaju dosta dobre analize i vidi se kasnije da to manje-vise dodje.
- Ljakan
#43896 Re: Kladionica - vol. 2
Danas odigram 3 iksa premota me i ne uplatim,uplatim neke golove taj listic bacim i golove pao normalno hajde reko da vidim ikseve i prosli
Trazim kakvu lopatu po stanu da se izudaram al nema
Trazim kakvu lopatu po stanu da se izudaram al nema
- duminjo
#43897 Re: Kladionica - vol. 2
Htio i ja pratit večeras ove žute al kzrac, nema toga u bhplay
Večeras bejzbol (čekam karananu da aminuje
)
1.
Baltimore dvica. Kvota 2
2.
Baltimor dvica prvi ining 3.65
Atlanta kec prvi ining 3.85
La dodgers hendikep 2.60
Malo ovih ininga jer sam neki dan igro ininge X i sve promašio. Večeras ce skoro svi biti X
Večeras bejzbol (čekam karananu da aminuje
1.
Baltimore dvica. Kvota 2
2.
Baltimor dvica prvi ining 3.65
Atlanta kec prvi ining 3.85
La dodgers hendikep 2.60
Malo ovih ininga jer sam neki dan igro ininge X i sve promašio. Večeras ce skoro svi biti X
-
Vamzemoljac
#43898 Re: Kladionica - vol. 2
cvrčka moram zapratiti pa da kombinujem šta kada mi fali par
Bitno je samo da vas očepi na početku ,čim uzmeš npr. 20 KM idući tiket stavi 4 KM na single kvote 2 i ništa više,samo disciplina.Polako kada se nabere onda uz pravu analizu ide se sa jačom uplatom na dublove.
Ovo ne važi za većinu jer svi hoće keš na brzinu i odmah ga potroše na nešta.
Ja ovo igram najmanje zbog para,najviše zbog zajebancije jer jedino gledam Primeru i zadovoljstva kada me krene.Pare ne dižem sa računa,jedino ako šta treba kupiti preko neta prebacim.
Realno i ja bih rado na marku milju da dobijem ,ali saberi oduzmi jedino ovako si u plusu ako ti je do para.
Ostalo sve što se tiče kladionice spada pod razonodu i ubijanje vremena ,bacanje para.
Bitno je samo da vas očepi na početku ,čim uzmeš npr. 20 KM idući tiket stavi 4 KM na single kvote 2 i ništa više,samo disciplina.Polako kada se nabere onda uz pravu analizu ide se sa jačom uplatom na dublove.
Ovo ne važi za većinu jer svi hoće keš na brzinu i odmah ga potroše na nešta.
Ja ovo igram najmanje zbog para,najviše zbog zajebancije jer jedino gledam Primeru i zadovoljstva kada me krene.Pare ne dižem sa računa,jedino ako šta treba kupiti preko neta prebacim.
Realno i ja bih rado na marku milju da dobijem ,ali saberi oduzmi jedino ovako si u plusu ako ti je do para.
Ostalo sve što se tiče kladionice spada pod razonodu i ubijanje vremena ,bacanje para.
- Ljakan
#43899 Re: Kladionica - vol. 2
Kad sam god igro sa emocijama i tipa trebaju mi pare nikad dobio nisam a da ne pricam o vadioni listicima,kao i skoro svi
Tebi stvarno svaka cast jedino se izgleda tako nesto i moze(đe si do sad bio
)
Da malo i mi hajrujemo
Tebi stvarno svaka cast jedino se izgleda tako nesto i moze(đe si do sad bio
Da malo i mi hajrujemo
- MOSALJOZE
#43900 Re: Kladionica - vol. 2
Niko kao jasko_ba