Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a nekada se slike para na forum postavljale, a sad kad treba opkladu platiti okrene se na zajebanciju. haj ako nista znamo da si zaista pravi navijac slobode .
on topic: kako ce da zaledi ovaj teren . da je messi pao na ovakvom terenu, pjanke bi vec sluzio zatvorsku kaznu
spree wrote:a nekada se slike para na forum postavljale, a sad kad treba opkladu platiti okrene se na zajebanciju. haj ako nista znamo da si zaista pravi navijac slobode .
on topic: kako ce da zaledi ovaj teren . da je messi pao na ovakvom terenu, pjanke bi vec sluzio zatvorsku kaznu
nece nista smrznuti
ne vidi se na slici, ide cojk iza i posipa sol
Ma dajte boni ne bili!
Na grbavici je najtezi snijeg. Ne moze taj tuzlanski biti tezi, ama baš nikako. Eno našo njihov snijeg biti tezi. Ovaj grbavički je jedno tona po m2. Jos ga ciste. A Kakanj je 100 km na jugu, pa im lakse bilo ocistiti. To je ta filozofija zeljeznicara i radničke klase.
last mohicans wrote:Ma dajte boni ne bili!
Na grbavici je najtezi snijeg. Ne moze taj tuzlanski biti tezi, ama baš nikako. Eno našo njihov snijeg biti tezi. Ovaj grbavički je jedno tona po m2. Jos ga ciste. A Kakanj je 100 km na jugu, pa im lakse bilo ocistiti. To je ta filozofija zeljeznicara i radničke klase.
U Kaknju su bili toliko agilni,da su i okolna brda očistili.
Zna li neko kakvo pravilo važi ako dva tima imaju isti broj bodova na kraju sezone? U Srbiji ne odlučuje međusobni omjer, nego pozicija prije dijeljenja lige na Ligu za prvaka i Ligu za opstanak.
avetinja wrote:Zna li neko kakvo pravilo važi ako dva tima imaju isti broj bodova na kraju sezone? U Srbiji ne odlučuje međusobni omjer, nego pozicija prije dijeljenja lige na Ligu za prvaka i Ligu za opstanak.
Ja sam to pitao prije nego je pocela LzP. Ne sjecam se sta mi odgovorise.
avetinja wrote:Zna li neko kakvo pravilo važi ako dva tima imaju isti broj bodova na kraju sezone? U Srbiji ne odlučuje međusobni omjer, nego pozicija prije dijeljenja lige na Ligu za prvaka i Ligu za opstanak.