karanana wrote:uuu obecava po slici.deyan wrote:Young & Beautiful
https://www.imdb.com/title/tt2752200/
karananice, zahvalices mi nekim dobrim crnim vinom (made In Italy).
Ozon je to, mora bit krkačine
Moderator: _BataZiv_0809
karanana wrote:uuu obecava po slici.deyan wrote:Young & Beautiful
https://www.imdb.com/title/tt2752200/
karananice, zahvalices mi nekim dobrim crnim vinom (made In Italy).
Meni se nimalo svidio..kakavdanakneiskustvu wrote:dobra zabava

Odličan film.Black swan wrote:Gone baby gone (2007) 8/10
joj koliko američkog šljama u samo 120 minuta
gadno![]()
korumpirani policajci, otmice djece, pedofilija droga i 2 naivnih detektiva koji otkrivaju tajne
Pa odličan prikaz tog odrona.Tito_i_Partija wrote:Ne kontam, das filmu 8/10 i onda ga opises k'o da je jedan od najgorih filmova sto si ikad gled'o.
Tito_i_Partija wrote:Ne kontam, das filmu 8/10 i onda ga opises k'o da je jedan od najgorih filmova sto si ikad gled'o.

Auuu prijo, ako ti je bilo zlo poslije ovog, nemoj onda ni slucajno gledat' Requiem for a Dream.Bloo wrote:Meni je poslije filma bilo fizički zlo.--
Gledala..i dog tooth gledala i svašta nešto gledala...Tito_i_Partija wrote:Auuu prijo, ako ti je bilo zlo poslije ovog, nemoj onda ni slucajno gledat' Requiem for a Dream.Bloo wrote:Meni je poslije filma bilo fizički zlo.--
Tito_i_Partija wrote:Ne bi rek'o da me je osamarilo, al' mislim da je bila jedna odlicno napravljena moralna dilema.
Spoiler:
Znaci ostavit' curicu gdje joj je u principu bolje, ili vratit' je rodjenoj materi? I mislim da je zavrsetak stvarno odlican u tome da se glavni lik osjeca duzan da se za nju licno pobrine, nakon svega sto je se desilo.
Sve u svemu, fenomenalan film. Affleckova reziserska karijera nije mogla bolje pocet'.

Ne bi bas rek'o da je Ygritte Chaotic Good. Previse je ona sranja napravila kad su preskocili onaj zid da bi mogla bit' ikako dobra. Nju bi prije svrst'o u Chaotic Neutral.ferratilis wrote: Primjer
opet zamjena tijela...? u ovi par dana sam na tvu upratio brat bratu 4-5 filmova na tu temu iz 80ih al ajde pogledacu..