I od mene UZDRAVLJE! Je li to još Djeva ili je već Vaga?MedenoSrce wrote:muti, hvala
i shabici
triesdrugi zumkehvala
Nahvaliste. Haj probacu kad ste navalili
I da, obavezno probaj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
I od mene UZDRAVLJE! Je li to još Djeva ili je već Vaga?MedenoSrce wrote:muti, hvala
i shabici
triesdrugi zumkehvala
Nahvaliste. Haj probacu kad ste navalili
More i tako.spreca wrote:ja bi ih tad skino i hodo go po krovovima
nije neudobno, sminka jesha_ba wrote:zvuci neudobno al moglo bi se probat
zoomba wrote:sta ti je to?MedenoSrce wrote:ja vec zamislila ona govori "ne pijem pilulu"Mutivoda wrote:Pa zoomba bolan šta uspiješ zajebat pa bježe?
zumba joj kaze "nema veze ja imam SPB oli STD"
ne volim. mislim da to vole ne bas previse inteligentne osobe. coelha pogotovo.ultima_palabra wrote:Podsjeti me... zašto volite jeftinu patetiku a la Balašević, Coelho, romantične komedije?
ok, bivski svakako, ne treba se u to petljati. ali ne bih si bas zabranila i simpatiju.Secer_033 wrote:Da. Bivsi, sadasnji, nekadasnja simpatija.S4mpion wrote:Je li bivši momak vaše dobre prijateljice za vas zabranjeno voće ma koliko on dobar bio?
pa ne das da te volimo, kriticharu.kritichar wrote:ni one o meniSecer_033 wrote:Ti nista dobro ne mislis o zenskom rodu.kritichar wrote:al zato sadašnjeg, uzmu dok si reko keks
ima jer predje se preko tih caka malih.berenice wrote:Uvijek se nađe neka caka. Vjeruj mi.kritichar wrote:ima li ikakav da zadovoljava, ništa vam ne odgovara?
MedenoSrce wrote:zoomba wrote:za koje prilike oblacite tangice?
samo za neprilike
ma normala.zoomba wrote:
ma ne to nego kad je djevojka momku u krilu sjedi da stavi ruku iza njenih ledja i povuce gacice u stranu i tako da ih drzipod uslovom da ne nosi teretne gace
![]()
![]()
![]()
grijesis, naravno. pokazujes znakove posesivnosti , teritorijalnosti kao i nagon ka kontroliranju komunikacije tvoje djevojke. nemas prava na takve osjecaje, ipak je to bivsi, imaju zajednicku proslost (a mozda i buducnostmaxromero wrote:Žene, da li ja griješim ako se loše osjećam kada u lokalu tokom noći moja djevojka uđe u priču sa svojim bivšim (nekih 20 minuta, iako sam ja tu pored odmah sam), koji je prije par mjeseci opet htio da nešto bude između njih iako dobro zna da smo u vezi?
Ne grijesis, imas puno pravo da se osjecas i ovako i onako. Sve dok ne narusis necije slobode ne grijesis nigdje.maxromero wrote:Žene, da li ja griješim ako se loše osjećam kada u lokalu tokom noći moja djevojka uđe u priču sa svojim bivšim (nekih 20 minuta, iako sam ja tu pored odmah sam), koji je prije par mjeseci opet htio da nešto bude između njih iako dobro zna da smo u vezi?
Pa poslije sam razgovarao o tome sa njom, i na kraju je ipak ostavila takav dojam da sam ja više pogriješio što mi to smeta, nego ona. Mislim, nemam problema što komunicira sa ostalim muškarcima, čak bude situacija kada ja ranije odem kući a ona ostane iza mene i stvarno joj vjerujem i sve to. Ali ipak da sam na 5 cm od nje, i da ona tako hladno zaboravi na mene, al bukvalno, ja vamo gledam, vilaham, ni da se okrene bukvalno.MedenoSrce wrote:Ne grijesis, imas puno pravo da se osjecas i ovako i onako. Sve dok ne narusis necije slobode ne grijesis nigdje.maxromero wrote:Žene, da li ja griješim ako se loše osjećam kada u lokalu tokom noći moja djevojka uđe u priču sa svojim bivšim (nekih 20 minuta, iako sam ja tu pored odmah sam), koji je prije par mjeseci opet htio da nešto bude između njih iako dobro zna da smo u vezi?
Predlazem da porazgovaras sa svojom djevojkom o njenoj nepristojnosti i da joj predlozis kada naredni put bude pala u iskusenje da razgovara sa nekim 20minuta dok si ti sam da moze slobodno i ostati sa tom osobom. Eto tako, hladno kao spricer.
to je ofirno, pasivno-agresivno ponasanje.ultima_palabra wrote:
Trebao si prifurati prvoj trebi i započeti priču sa njom
ovo je malo ekstremno, ali zdravije.madner wrote:Da si djelovao pepeljarom a njoj u privatnosti dodjelio dva obrazovno vaspitna prosao bi taj test. Ovako, tesko.
Ako ste tako ponasa u tvom prisustvu, zapitaj se sta tek radi kad ti odes ranije kuci a ona ostane sa tim drustvom...maxromero wrote:Pa poslije sam razgovarao o tome sa njom, i na kraju je ipak ostavila takav dojam da sam ja više pogriješio što mi to smeta, nego ona. Mislim, nemam problema što komunicira sa ostalim muškarcima, čak bude situacija kada ja ranije odem kući a ona ostane iza mene i stvarno joj vjerujem i sve to. Ali ipak da sam na 5 cm od nje, i da ona tako hladno zaboravi na mene, al bukvalno, ja vamo gledam, vilaham, ni da se okrene bukvalno.MedenoSrce wrote:Ne grijesis, imas puno pravo da se osjecas i ovako i onako. Sve dok ne narusis necije slobode ne grijesis nigdje.maxromero wrote:Žene, da li ja griješim ako se loše osjećam kada u lokalu tokom noći moja djevojka uđe u priču sa svojim bivšim (nekih 20 minuta, iako sam ja tu pored odmah sam), koji je prije par mjeseci opet htio da nešto bude između njih iako dobro zna da smo u vezi?
Predlazem da porazgovaras sa svojom djevojkom o njenoj nepristojnosti i da joj predlozis kada naredni put bude pala u iskusenje da razgovara sa nekim 20minuta dok si ti sam da moze slobodno i ostati sa tom osobom. Eto tako, hladno kao spricer.
\Znakove posesivnosti, teritorijalnosti ?.....sheilak wrote:grijesis, naravno. pokazujes znakove posesivnosti , teritorijalnosti kao i nagon ka kontroliranju komunikacije tvoje djevojke. nemas prava na takve osjecaje, ipak je to bivsi, imaju zajednicku proslost (a mozda i buducnostmaxromero wrote:Žene, da li ja griješim ako se loše osjećam kada u lokalu tokom noći moja djevojka uđe u priču sa svojim bivšim (nekih 20 minuta, iako sam ja tu pored odmah sam), koji je prije par mjeseci opet htio da nešto bude između njih iako dobro zna da smo u vezi?). a i ona je slobodna osoba...
pa vidis da ju vec sumnjicis.maxromero wrote:Nije to problem, ostane sa provjerenim ljudima, pretezno sa drugaricama, ali problem je što ide u drugi grad da studira, i u tome je poenta svog ovog mog sumnjanja. I ne znam više šta da radimAko ste tako ponasa u tvom prisustvu, zapitaj se sta tek radi kad ti odes ranije kuci a ona ostane sa tim drustvom...
Nemoj se iznenaditi da vrijeme provodi upravo sa tim bivsim![]()
sheilak wrote: @prog321
ja sam (vecinom ) ironicna, ali ima istine u mom postu.