Tomahawk11 wrote:Ovaj put su izgledniji parovi, mada kontam da ce biti bar jedna 2 Zeljo/Zrinjski.
VITEZ - OLIMPIC 1
ČELIK - ŠIROKI B. 1
METALLEGHE - MLADOST DK 1
SLOBODA - ZRINJSKI 2
SARAJEVO - KRUPA 1
RADNIK - ŽELJEZNIČAR X
Eto dvice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Ovaj put su izgledniji parovi, mada kontam da ce biti bar jedna 2 Zeljo/Zrinjski.
Cuvaju se....za kup Koracavryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Ovaj put su izgledniji parovi, mada kontam da ce biti bar jedna 2 Zeljo/Zrinjski.
VITEZ - OLIMPIC 1![]()
ČELIK - ŠIROKI B. 1![]()
METALLEGHE - MLADOST DK 1![]()
SLOBODA - ZRINJSKI 2![]()
SARAJEVO - KRUPA 1![]()
RADNIK - ŽELJEZNIČAR X
Eto dvice...izgleda Jagodicu fali pola igraca.
Svake godine iste vijesti.avetinja wrote:http://sportske.ba/upitna-utakmica-sa-z ... e-slobode/
Neko je napisao da su u problemu što se tiče poslovanja. Navodno, ako bi im ušla finansijska inspekcija, mogli bi komotno ključ u bravu. Vjerujem da će se utakmica odigrati. Iskreno, jebeš premijerligaša, ako nema 28 milja da iskešira za igranje.jeza u ledja wrote:Svake godine iste vijesti.avetinja wrote:http://sportske.ba/upitna-utakmica-sa-z ... e-slobode/
gori grbavicaBambino Blu wrote:Tone tuzla tone sloboda 3 bodića
Gori kad je mi Manijaci zapalimo, da cekamo vas fukare nema ni cigara da gori na tribini a kamoli sta drugomaida95 wrote:gori grbavicaBambino Blu wrote:Tone tuzla tone sloboda 3 bodića
je l' u dure?
Baš.jeza u ledja wrote:Svake godine iste vijesti.avetinja wrote:http://sportske.ba/upitna-utakmica-sa-z ... e-slobode/
ne kontaš ti ništa, ali bolje da ti ja ne objašnjavam jer ću dobiti ban, a nek' gori opet onda, meni okBambino Blu wrote:Gori kad je mi Manijaci zapalimo, da cekamo vas fukare nema ni cigara da gori na tribini a kamoli sta drugomaida95 wrote:gori grbavicaBambino Blu wrote:Tone tuzla tone sloboda 3 bodića
je l' u dure?![]()
Slo slo slobodo..maida95 wrote:gori grbavica
je l' u dure?
Samo lagano. Ne treba sve uzimati previše k srcu. Isplatite dugovanja da muški odigramo, pa kom Evropa, kom titula.maida95 wrote:@avetinja ma ne mogu ovakve stvari da čitam i da šutim, već sam jednom govorila i skretala pažnju ovom parmaku. Ti kao jedan od rijetkih normalnijih ovdje vjerujem da razumiješ o čemu govorim. Da ja napišem ovako ponekad kako gori Grbavica, aludirajući na ratna dešavanja, razapeli bi me, ali eto ovo je ok, zajebancija jelde?
Velika većina je nenormalnijih?maida95 wrote:@avetinja ma ne mogu ovakve stvari da čitam i da šutim, već sam jednom govorila i skretala pažnju ovom parmaku. Ti kao jedan od rijetkih normalnijih ovdje vjerujem da razumiješ o čemu govorim. Da ja napišem ovako ponekad kako gori Grbavica, aludirajući na ratna dešavanja, razapeli bi me, ali eto ovo je ok, zajebancija jelde?
Daj ba gdje ce te nasekirati curica koja ima 30-tak kila, oblaci se ko musko i jedina zanimacija u zivotu joj je internet huligan...maida95 wrote:Ne ide ba Charuga ni dopuštanje pisanja "tone Tuzla, Tone Sloboda".. eto i ti si razuman čovjek, znaš sigurno u kakvom je Tuzla stanju i da nije ok ovakva priča ni u šali, kao što nije zajebancija oko gorenja Grbavice i slično. Obraćala sam se ovom koji piše ovo prošli put kad je bilo, on ponovi isto, šta čovjek da uradi da bi on shvatio da nije okej to što govori? Mada kako vidim neće izgleda nikad ni shvatiti, ali njemu na obraz
Razumijem te u potpunosti, ali nećeš ništa postići, samo ćeš sebe zeznuti. Da ti dalje ne pišem, razumjet ćeš me ...maida95 wrote:Ne ide ba Charuga ni dopuštanje pisanja "tone Tuzla, Tone Sloboda".. eto i ti si razuman čovjek, znaš sigurno u kakvom je Tuzla stanju i da nije ok ovakva priča ni u šali, kao što nije zajebancija oko gorenja Grbavice i slično. Obraćala sam se ovom koji piše ovo prošli put kad je bilo, on ponovi isto, šta čovjek da uradi da bi on shvatio da nije okej to što govori? Mada kako vidim neće izgleda nikad ni shvatiti, ali njemu na obraz
pa kad imaju materijala da pišu, šta se može, ne lažu baremagnostic_front wrote:Kako im se da pisati ove članke. Svake godine isto (Sloboda, borac, nebitno).