Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
clio_dci120 wrote: ↑21/07/2020 22:37
Nego, ne znam jeste li upratili, A-SDA objavila promotivni plakat za malocg Arnela, pravopisna greska odmah na plakatu. Sta rece Ramo, nacitan i pametan?
Evo, fino kulturno bi zamolio i ove ExNihila, pa i Tempa, da se sada imenom i prezimenom jave Rami i Arnelu, pa im ukazu na pravopisnu gresku na plakatu
javi se ti meni imenom i prezimenom da ti ja ukazem na gresku u genetskom kodu.
Pa ja te davno prozivao da isto uradis.
Nego, napisi sto je to postar Simic kapacitet da vodi grad? Crko sam od smijeha kada sam to procito. A koga bi ti za zamjenika, Babajica, koji se sada usutario za Celik.
Inace, takav rijecnik i prilici drugovima iz komiteta.
Evo, sad fino bez prepucavanja napisi cime je to u svojoj karijeri Simic zavrijedio da bude gradonacelnik? Konkretno odgvori, bez psovanja i izvlacenja.
skoronikako wrote: ↑22/07/2020 09:09
Ko je imao priliku prisustvovati njegovim predavanjima zna da ni njegovo maslo nije za ramazana, ali bih glasao za njeg cisto eto sto nije imao prilike negdje nesto ukrasti (kao politicar).
Btw. jedno pitanje:
Tempo wrote: ↑21/07/2020 18:46
elem, fudo ce uzeti izbore lopatom. tu se ne moze nista uciniti, ali mi mozemo uraditi nesto: glasati u sto vecem broju za lijevo orjentisane gradjanske partije i nadati se da ce se na nekim buducim izborima pojaviti i kandidat kakvog nismo nicim zasluzili.
Zasto? Sta su to ove partije pokazale pa su one kljuc za bolju buducnost?
Cisto da se zna, nisam glasac desnice, nisam ni ovih lijevih. Iskreno mislim da i ne postoji kod nas neka razlika izmedju ovih. I jedni i drugi od strana najvise vole onu uhljebljenu.
clio_dci120 wrote: ↑22/07/2020 09:14
Evo, sad fino bez prepucavanja napisi cime je to u svojoj karijeri Simic zavrijedio da bude gradonacelnik? Konkretno odgvori, bez psovanja i izvlacenja.
Pozitivno sam iznenadjen. Nisi se spustio na nivo pecinskog covjeka, ogroman uspjeh. Samo tako nastavi i za koju godinu ces mozda cak imati i smislen post.
Pozitivno sam iznenadjen. Nisi se spustio na nivo pecinskog covjeka, ogroman uspjeh. Samo tako nastavi i za koju godinu ces mozda cak imati i smislen post.
Evo kako funkcionise SDA kartel. Da je ostao vjeran stranci mogao je pregaziti 10 pjesaka i nista se ne bi desilo. Posto je izdao stranku, mafija se sveti na tipičan nacin.
Pozdrav.
Jel, alaha ti?
Opet te pitam, kojim je to uspjehom u svojoj karijeri zavrijedio Simic da bude gradonacelnik?
Po cemu je to SDP zasluzio da bude na celu grada Zenice? Konkretne odgovore molim.
Treba mi preporuka. Trazim opcije za alamni protuprovalni sistem i video nadzorni sistem za kucu. Posto ne znam nekog da ima to, reko da pitam ovdje ko kod nas ima dobre opcije. Provodim dio godine vani pa bih volio kamere koje mogu provjeravati bez obzira gdje se nalazim kao i da je alarm povezan sa nekim centrom za nadzor. Ako neko ima sugestija ko je najbolji za te stvari i koliko se cijene otprilike krecu kao i svoja licna iskustva bio bih zahvalan ako podijelite.
Ja_Ja wrote: ↑22/07/2020 19:09
Treba mi preporuka. Trazim opcije za alamni protuprovalni sistem i video nadzorni sistem za kucu. Posto ne znam nekog da ima to, reko da pitam ovdje ko kod nas ima dobre opcije. Provodim dio godine vani pa bih volio kamere koje mogu provjeravati bez obzira gdje se nalazim kao i da je alarm povezan sa nekim centrom za nadzor. Ako neko ima sugestija ko je najbolji za te stvari i koliko se cijene otprilike krecu kao i svoja licna iskustva bio bih zahvalan ako podijelite.
Sve je pretplaceno i loše napravljeno, rasvjeta na mostu nekoliko puta, led rasvjeta na šetalištu nekoliko puta skuplja nego sto je trebala biti...i sve ostalo što ne znamo je sigurno pretplaceno i loše uradjeno .
Sve je pretplaceno i loše napravljeno, rasvjeta na mostu nekoliko puta, led rasvjeta na šetalištu nekoliko puta skuplja nego sto je trebala biti...i sve ostalo što ne znamo je sigurno pretplaceno i loše uradjeno .
Ja_Ja wrote: ↑22/07/2020 19:09
Za alarm AE sigurnost, a video nadzor sam sebi rijesi. Imas finih IP WiFi kamera koje snimaju na SD karticu (128 gb - 14 dana snimak), one su ti oko 100 KM.