Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ultima_palabra
#43751 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Džaba rodici pare, kad je white trash u glavi...
-
bang and blame
#43752 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@Big Ang
Ja kontam da ovi , sto ovdje tipkaju takva pitanja, a ujedno i odgovore ( da smo sve proracunate kucke, paraziti, na prodaju...), nista ne bi imali protiv, da su u mogucnosti da sebi priuste kakvu "Senadu Nurkic- Macu". Ali, nisu.. I zato režeee...

Ja kontam da ovi , sto ovdje tipkaju takva pitanja, a ujedno i odgovore ( da smo sve proracunate kucke, paraziti, na prodaju...), nista ne bi imali protiv, da su u mogucnosti da sebi priuste kakvu "Senadu Nurkic- Macu". Ali, nisu.. I zato režeee...
- klixoris
#43753 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bang and blame wrote:@Big Ang
- Big Ang
#43754 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bang and blame wrote:@Big Ang
-
bang and blame
#43755 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
"Guglaj" je.. Stvorenje kojem je IQ u minusu..Eurosa wrote:Ko vam je ta Nurkic?
- Big Ang
#43756 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bang and blame wrote:"Guglaj" je.. Stvorenje kojem je IQ u minusu..Eurosa wrote:Ko vam je ta Nurkic?
-
bang and blame
#43757 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Big Ang wrote:bang and blame wrote:"Guglaj" je.. Stvorenje kojem je IQ u minusu..Eurosa wrote:Ko vam je ta Nurkic?
aj lajk ju
- amiliana
#43758 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Udala bih se za nekoga ko ima para normalno da cu vise gledati momka koji radi ,trudi ima neke ambicije u zivotu vise nego nekoga ko sjedi ,nece da se potrudi da se osamostali i cijeli zivot je na grbaci roditelja .Makar to bio bezveze posao ako radi i trudi se sto da ne.
-
Edin25
#43759 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
upravo jesam, klasicna pevaljka u pokusaju, strahota jedna.bang and blame wrote:"Guglaj" je.. Stvorenje kojem je IQ u minusu..Eurosa wrote:Ko vam je ta Nurkic?
-
Jokericious
#43760 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Povremeno radim kad mi zatreba para za nesto. Ali mlad sam, ove cure koje ja ganjam ne obracaju paznju na lovu svakako. To ce doci za koju godinu.bang and blame wrote:Rugaj se, rugaj.. Bogati, jesi to nezaposlen?Jokericious wrote:Odlican izgled + pare (ne mora bogatas, ali pristojan posao). Samo sta one nude je pitanje.kritichar wrote:ima li ikakav da zadovoljava, ništa vam ne odgovara?
-
bang and blame
#43761 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@joki
Zar je moguce da ima zeMskinja, cak i mladjih , koje nisu sponzoruse? Ja mis'la mi sve- mi starije i one mladje- da hocemo samo pare.. Ali, ti "razbi", onako balkanski, moje predrasude.. Sretan si, da ganjas takve. Sretan i mlad, pa si u kondiciji da ganjas..

Zar je moguce da ima zeMskinja, cak i mladjih , koje nisu sponzoruse? Ja mis'la mi sve- mi starije i one mladje- da hocemo samo pare.. Ali, ti "razbi", onako balkanski, moje predrasude.. Sretan si, da ganjas takve. Sretan i mlad, pa si u kondiciji da ganjas..
-
Jokericious
#43762 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Normalno da ima. Ima svakakvih. Ja ovdje samo malo prcam prisutne. Narocito ladyblue.
Ali istina je da sa godinama postanete proracunatije. Pa ne bude najbitnije da ti se neko svidja i da ga volis.
Ali istina je da sa godinama postanete proracunatije. Pa ne bude najbitnije da ti se neko svidja i da ga volis.
- amiliana
#43763 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A optuzuju te ovdjeJokericious wrote:Normalno da ima. Ima svakakvih. Ja ovdje samo malo prcam prisutne. Narocito ladyblue.![]()
-
bang and blame
#43764 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja ne vidjoh niti jedan, jedini post, gdje mi zene ( one mladje i mi starije) napisasmo, da je najbitnije da ga volis bez obzira na sve.. Vrlo neozbiljno je, pa i potcjenjivacki je,prema sebi, biti takvog misljenja. Haj'mo kazati "i opasno". Ako zelimo ozbiljnu vezu, onda moramo ozbiljno i razmisljati. Tako veze, samo, i mogu opstati. Ne moRe se "grlom u jagode".Jokericious wrote:Normalno da ima. Ima svakakvih. Ja ovdje samo malo prcam prisutne. Narocito ladyblue.![]()
Nazovite vi to proracunatim ili kako god ali, tako je. Sta cu ja s nekim ko nema perspektive? Ako ja radim ( hvala Bogu), onda S PUNIM PRAVOM, zelim muskarca kraj sebe istog takvog. Puko prezivljavanje i krpanje kraja s krajem, ne obecava opstanak ljbavi, ma kakva da je "grandiozna".
-
vryzas
#43765 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ovdje ste u prednosti...kako god.bang and blame wrote:Ja ne vidjoh niti jedan, jedini post, gdje mi zene ( one mladje i mi starije) napisasmo, da je najbitnije da ga volis bez obzira na sve.. Vrlo neozbiljno je, pa i potcjenjivacki je,prema sebi, biti takvog misljenja. Haj'mo kazati "i opasno". Ako zelimo ozbiljnu vezu, onda moramo ozbiljno i razmisljati. Tako veze, samo, i mogu opstati. Ne moRe se "grlom u jagode".Jokericious wrote:Normalno da ima. Ima svakakvih. Ja ovdje samo malo prcam prisutne. Narocito ladyblue.![]()
Nazovite vi to proracunatim ili kako god ali, tako je. Sta cu ja s nekim ko nema perspektive? Ako ja radim ( hvala Bogu), onda S PUNIM PRAVOM, zelim muskarca kraj sebe istog takvog. Puko prezivljavanje i krpanje kraja s krajem, ne obecava opstanak ljbavi, ma kakva da je "grandiozna".
Btw. ima jedna stara grcka
Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim.
-
vryzas
#43766 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sherbett wrote:kaže i Balašević, zaljubiš se jer tebi treba, a voliš jer treba drugome..mani se Grka
- ultima_palabra
#43767 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Podsjeti me... zašto volite jeftinu patetiku a la Balašević, Coelho, romantične komedije? 
- S4mpion
#43768 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Je li bivši momak vaše dobre prijateljice za vas zabranjeno voće ma koliko on dobar bio? 
-
Mutivoda
#43769 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da!S4mpion wrote:Je li bivši momak vaše dobre prijateljice za vas zabranjeno voće ma koliko on dobar bio? :zoka:
- amiliana
#43770 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne .ultima_palabra wrote:Podsjeti me... zašto volite jeftinu patetiku a la Balašević, Coelho, romantične komedije?
Volim Vladu Georgieva i njegove pjesme.
- Secer_033
#43771 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jeftinu patetiku ne, volim kad je kvalitetno.ultima_palabra wrote:Podsjeti me... zašto volite jeftinu patetiku a la Balašević, Coelho, romantične komedije?
Da. Bivsi, sadasnji, nekadasnja simpatija.S4mpion wrote:Je li bivši momak vaše dobre prijateljice za vas zabranjeno voće ma koliko on dobar bio?
- kritichar
#43772 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
al zato sadašnjeg, uzmu dok si reko keks
- Secer_033
#43773 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti nista dobro ne mislis o zenskom rodu.kritichar wrote:al zato sadašnjeg, uzmu dok si reko keks
-
bang and blame
#43774 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Odmah mu treba "predati rahmet"S4mpion wrote:Je li bivši momak vaše dobre prijateljice za vas zabranjeno voće ma koliko on dobar bio?
- berenice
#43775 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tako nekako. Uglavnom ne koristim riječi koje ne razumijem 100%, ali se zna desiti da zaboravim značenje riječi. Nekada se čak dugo pitam šta li to znači i kontam kako trebam proguglat', ali to ipak ne uradim... pogotovo to ne uradim kad svi navale ne neku riječ... joj, kako me to nervira.sheilak wrote:madner wrote:
Da li nekad niste sigurni sta rijeci znace mada ih koristite?hahhahhah
rijetko, ali zna se desiti. onda Boga molim da osoba nije nacitanija od mene, ako sam ju pogresno upotrijebila/izgovorila.i nabacim arogantnu facu lingvistickog experta.