Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pryda wrote:Ne znam u koju bi drugo temu a da ne otvaram posebno, ova je posjecena.. Kako zastiti ratkape na autu, uredno mi ih poskidase neki dan iako sam imao one kao bijele gumene vrpce (ne znam kako se to zove)? Kako vi vase cuvate?
mislis ovo? stegnes do kraja i odsjeces ostatak koji visi, mada se i one mogu skinuti za minutu I nemas bas nekog nacina da ih zastitis..
Pryda wrote:Ne znam u koju bi drugo temu a da ne otvaram posebno, ova je posjecena.. Kako zastiti ratkape na autu, uredno mi ih poskidase neki dan iako sam imao one kao bijele gumene vrpce (ne znam kako se to zove)? Kako vi vase cuvate?
mislis ovo? stegnes do kraja i odsjeces ostatak koji visi, mada se i one mogu skinuti za minutu I nemas bas nekog nacina da ih zastitis..
Da da ovo sam mislio. Ja sam imao samo bijele, stegnute sve kako treba i opet su skinuli.. Znaci najbolje mi ne kupovat opet i kad bude prilike aluminijske stavit
Pryda wrote:
Da da ovo sam mislio. Ja sam imao samo bijele, stegnute sve kako treba i opet su skinuli.. Znaci najbolje mi ne kupovat opet i kad bude prilike aluminijske stavit
Prereze nozem, sekunda posla.. Da, vise manje, to ti je najbolja zastita.. nazalost
Kada iz suprotnog smjera dolazi vozač koji obilazi pješake/parkirano auto i sl koje se nalazi u njegovoj traci, pa ja moram stati da bi on prošao. Ne mogu shvatiti taj stepen nekulture nikako!
Danas sam oborio biciklistu, namjerno u Ilijasu. Prije toga nekih 500 metara dodjem do njega i on vozi sredinom ceste, iako ima dva trotoara sa strana prazna i moze da vozi biciklo tuda. Ubacim u prvu, pustim gas i pratim ga tako bas dosta, sviram ja nece da se skloni. Mase rukama, otvorim prozor govorim da se skloni na trotoar nece namjerno, ignorise me. A po pehu kolona auta u suprotnom smijeru. I ja na gas, udarim ga retrovizorom u guvernalu, tako mu se uvrne guvernala i on pade. Gledam u retrovizor usto nesto mlatara rukama. Stanem u stranu da ispravim retrovizor kad zena sto je vozila iza stade i cestita mi hahah Danas su biciklisti bahati strasno, i posto sam vec dolazio do te teme sa drustvom biciklisti sviju nerviraju
A sto ga nisi zaobisao?
Ne mozes ti nekome određivati gdje ce voziti.
Mogao ti je zapisati tablice i lijepo ti zovnuti policiju i reci da si ga udario,niko te oprati ne moze?
alenthekiller wrote:Danas sam oborio biciklistu, namjerno u Ilijasu. Prije toga nekih 500 metara dodjem do njega i on vozi sredinom ceste, iako ima dva trotoara sa strana prazna i moze da vozi biciklo tuda. Ubacim u prvu, pustim gas i pratim ga tako bas dosta, sviram ja nece da se skloni. Mase rukama, otvorim prozor govorim da se skloni na trotoar nece namjerno, ignorise me. A po pehu kolona auta u suprotnom smijeru. I ja na gas, udarim ga retrovizorom u guvernalu, tako mu se uvrne guvernala i on pade. Gledam u retrovizor usto nesto mlatara rukama. Stanem u stranu da ispravim retrovizor kad zena sto je vozila iza stade i cestita mi hahah Danas su biciklisti bahati strasno, i posto sam vec dolazio do te teme sa drustvom biciklisti sviju nerviraju
alenthekiller wrote:Danas sam oborio biciklistu, namjerno u Ilijasu. Prije toga nekih 500 metara dodjem do njega i on vozi sredinom ceste, iako ima dva trotoara sa strana prazna i moze da vozi biciklo tuda. Ubacim u prvu, pustim gas i pratim ga tako bas dosta, sviram ja nece da se skloni. Mase rukama, otvorim prozor govorim da se skloni na trotoar nece namjerno, ignorise me. A po pehu kolona auta u suprotnom smijeru. I ja na gas, udarim ga retrovizorom u guvernalu, tako mu se uvrne guvernala i on pade. Gledam u retrovizor usto nesto mlatara rukama. Stanem u stranu da ispravim retrovizor kad zena sto je vozila iza stade i cestita mi hahah Danas su biciklisti bahati strasno, i posto sam vec dolazio do te teme sa drustvom biciklisti sviju nerviraju
Niđe veze lik otvoreno prizna da je napravio udes i vi ga podržavate, a on još ponosan na sebe? On je bio ravnopravan učesnik u saobraćaju, ukoliko se nije nalazio na putu koji je predviđen samo za vozila na motorni pogon. Znaš ti nas, jebo ti nas.
BadBoy wrote:Niđe veze lik otvoreno prizna da je napravio udes i vi ga podržavate, a on još ponosan na sebe? On je bio ravnopravan učesnik u saobraćaju, ukoliko se nije nalazio na putu koji je predviđen samo za vozila na motorni pogon. Znaš ti nas, jebo ti nas.
Neka je! Samo je trebala patrola nize sacekati da njega kazni. 1:1 pa neka se obojica nauce pameti.
Danas vozim iz pravca Sarajeva prema Mostaru i na potezu niz Ivan stizem sporiji auto, vozim iza njega do pravca na koje je isprekidana linija i hocu da ga preteknem. U tom trenutku uzbrdo iz suprotnog pravca nailazi neki debil u RAV4 koji ne vozi ni lijevom, ni desnom trakom za uzbrdo nego bukvalno po sredini da mu je crta po sred auta. Na cesti iz njegovog pravca nikog kad kaze covjek nekog zaobilazo ili se sprema da zaobidje pa se prestrojava. On vidim moju namjeru jer izvirujem iza auta ispred sebe, cak mu i blicam i nista, a meni sljedeca isprekidana negdje pred Konjicom!
biciklista vozi cestom a ne po trotoaru, nadam se da te je prijavio. za to sto si ti uradio se sasvim normalno ide u zatvor
zato ja ne zalim kad otkinem retrovizor nekome u autu kad nece da se skloni a ja na motoru. jer ste veoma bezobrazni prema vozacima na 2 tocka.
Da je kakve srece, oslezo bi ti dobro u zatvoru.
Mislim, svaka ti čast na priznanju ali ne mogu da vjerujem da si to uradio???? Pa jesi li ti normalan??? Evo sve čitam i ne mogu sebi doći...
Ti nemaš pojma koliko su biciklisti ugroženi u saobraćaju a pritom imaju ista prava kao i auta. Isto kao da ideš iza nekog kamiona i ne možeš ga obići. Šta bi trebao uzeti pištolj i ubiti vozača, pošto ga ne možeš izgurat sa ceste?
Hajde sad nam svima fino obećaj da ti to više nikad neće pasti na pamet.
Još uvijek ne mogu da vjerujem da si to napravio.....sramota!
tempuser wrote:Danas vozim iz pravca Sarajeva prema Mostaru i na potezu niz Ivan stizem sporiji auto, vozim iza njega do pravca na koje je isprekidana linija i hocu da ga preteknem. U tom trenutku uzbrdo iz suprotnog pravca nailazi neki debil u RAV4 koji ne vozi ni lijevom, ni desnom trakom za uzbrdo nego bukvalno po sredini da mu je crta po sred auta. Na cesti iz njegovog pravca nikog kad kaze covjek nekog zaobilazo ili se sprema da zaobidje pa se prestrojava. On vidim moju namjeru jer izvirujem iza auta ispred sebe, cak mu i blicam i nista, a meni sljedeca isprekidana negdje pred Konjicom!
Wind wrote:Mislim, svaka ti čast na priznanju ali ne mogu da vjerujem da si to uradio???? Pa jesi li ti normalan??? Evo sve čitam i ne mogu sebi doći...
Ti nemaš pojma koliko su biciklisti ugroženi u saobraćaju a pritom imaju ista prava kao i auta. Isto kao da ideš iza nekog kamiona i ne možeš ga obići. Šta bi trebao uzeti pištolj i ubiti vozača, pošto ga ne možeš izgurat sa ceste?
Hajde sad nam svima fino obećaj da ti to više nikad neće pasti na pamet.
Još uvijek ne mogu da vjerujem da si to napravio.....sramota!
Nisam bas cuo puno slucajeva da je neko pokusao da izgura kamion ili da upuca kamiondziju , ipak treba stisnuti malo vise nesto .
I sta da je biciklista udario nezgodno glavom u nesto na putu...
zato ja ne zalim kad otkinem retrovizor nekome u autu kad nece da se skloni a ja na motoru. jer ste veoma bezobrazni prema vozacima na 2 tocka.
Da je kakve srece, oslezo bi ti dobro u zatvoru.
Joj da meni hoce neko otkinuti retrovizor
I ja vozim motor ali mi nikada nije palo napamet da nekome otkinem retrovizor, to rijesavas na drugi nacin, jednom prilikom sam isao normalnom brzinom 70 gdje je ogranicenje 60, i covjek tup ispred mene izlati iz naselja nekog i ode za Sarajevo a ja krenuo za Vogoscu,ne znam ni sam kako sam zakocio ja se okrenem i za njim, reko sta ono radis kaze vidjeo sam ja tebe, ja skinem kacigu i hladno ga pljunem jer stvarno nemju obzira nikakvog kao sto ti kazes, da je on meni rekao izvini molim te nisam te vidjeo, ali kad rece vidjeo sam ja tebe ali unistavanje tude imovine strogo sam protiv toga