Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eluna wrote:znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi
hahahhaha ............. baš se pitam zašto li nam je cooper najaktivniji na temi UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz)
Da, samac sam trenutno. Ne kontam kakve ovo ima veze sa raspravom.
A ta tema je više dobra zajebancija nego bilo šta drugo.
eluna wrote:znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi
hahahhaha ............. baš se pitam zašto li nam je cooper najaktivniji na temi UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz)
Da, samac sam trenutno. Ne kontam kakve ovo ima veze sa raspravom.
A ta tema je više dobra zajebancija nego bilo šta drugo.
savjetuješ da se priključim!? ......... dobre zezancije nikad dosta
eluna wrote:
ali je NE bilo kategorično i vrlo energično ................
Gubiš mi se. Kategorično NE je nespojivo sa ogromnim osmjehom i vatrenim pogledom.
I nije baš suptilno.
hmmmmmmmmmmmmmmmm ................. znam neke koji se ne bi složili
ali eto recimo da nije bilo baš tako kategorično i energično .......... ali je NE ipak ne ...........i dalje nisi napisao ŠTA radi gospodin cooper u toj situaciji
Evo ja cu ti reci...Dale nema sigurno nista protiv
Fin frejer ce poslije drugog izlaska sa tobom kontat vela havle cure.
Saner ce te odvesti na Trebevic i reci sad se taksijem vrati.
A ti ces onda pisati komentare na temi "vas najgori date". Kako vazda nalijeces na budale i tako to.