FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Emina_88
#4376 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma nista, dobicemo sljedece godine neku ekipu iz Moldavije ili tako nesto pa ce opet biti opsta euforija par sedmica...a onda naravno razocarenje 
- zalizani
#4377 Re: FK Sarajevo - Europa League
ti koji su izlazili pred kraj, primarno vole fudbal, pa tek onda sve ostale sportove. dakle, imaju prioritete. ili su imali dojavu, pa su mislili da ce ispast'.tataćusak wrote:Ovo ljudima sporedni sport odoše gledati rukomet, šta bi bilo da im je fudbal ko nama (niko bolji od nas)
- Muhamed Đakmić
#4378 Re: FK Sarajevo - Europa League
Haj da ne bogaramo i ne skidamo glave, rano je još. Samo realno, kao što sam i davno rekao, treba prodati pojedine igrače. Neće nam donijeti ni grupnu fazu bilo čega, ni bilo kakvu titulu, a bolje možemo dovesti besplatno.
- just principe
#4379 Re: FK Sarajevo - Europa League
nemati sta biti krivo. Znalo se odmah da cemo ispasti, pa cak i prije utakmice. Same izjave, pristup, neko dernecenje po radijima i sl doveli su do ovoga do cega su doveli.cyprus wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj nikad mi nije vako bilo krivo
- nOrMaLaC
#4380 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prvo da spomenem bližnji rod navijačima Zete i Sokoca koji su u finišu skandirali Ratku Mladiću.
Kako i uobičajeno je na kraju presudio bosanski mentalitet. Igrači Sarajeva kao i pojedine ličnosti su precjenili
čitav kolektiv ekipe Zete što i nije slučajnosti kada se pogleda i inače kada sama repka igra protiv
ekipa manjeg kalibra kao u ovom slučaju kao što je ekipa Zete. Igrači Sarajeva su itekako odgovorni za
poraz večernjašnji jer trebamo biti realni igrači i navijači su se previše nabrijali nakon pobjede protiv
ekipe Levskog.
O tehnici nisam toliko upućen da raspravljam, jer ima forumaša koji bolje poznaju taktiku od mene Sarajeva.
Čestitke ekipe Zete koje su utakmicu odigrali srednjeg intenziteta, a što je na kraju rezultovalo neočekivanom pobjedom
Kako i uobičajeno je na kraju presudio bosanski mentalitet. Igrači Sarajeva kao i pojedine ličnosti su precjenili
čitav kolektiv ekipe Zete što i nije slučajnosti kada se pogleda i inače kada sama repka igra protiv
ekipa manjeg kalibra kao u ovom slučaju kao što je ekipa Zete. Igrači Sarajeva su itekako odgovorni za
poraz večernjašnji jer trebamo biti realni igrači i navijači su se previše nabrijali nakon pobjede protiv
ekipe Levskog.
O tehnici nisam toliko upućen da raspravljam, jer ima forumaša koji bolje poznaju taktiku od mene Sarajeva.
Čestitke ekipe Zete koje su utakmicu odigrali srednjeg intenziteta, a što je na kraju rezultovalo neočekivanom pobjedom
- tataćusak
#4381 Re: FK Sarajevo - Europa League
HAHAHAHAH pa neće valjda JopeT isto, neka ih nek rade jbg.limeni wrote:neznam mene bi bilo stid onako odigrati, dodje ti 1000 navijaca u crnu goru da ti da podrsku i onako odigrati je zalosno..hajde sad nek idu i husejinovic i svi za po 50000 maraka, vise i nisu vrijedni...a mi sad ponovo ispocetka, uprava pokrade ono malo para sto je ostalo i da ostavku, dolazi nas 1500 da gledamo ovu patnju svaku subotu...
jovicu hvala ti za sve, ali mi nismo osim levskog odigrali utakmicu da valja...
-
hau jes no
#4382 Re: FK Sarajevo - Europa League
tatimirovic, dupovac, comor, hadzic

- Revolucionar ★
#4383 Re: FK Sarajevo - Europa League
Steta za nas, pa da nam se ovakva noc desi . . Zlatkovic i Hadzic su kločevi utakmice, nikako ne mogu da se otmem dojmu da je Hadzic u timu samo radi imena, Haskic je to bolji i okretniji. Do sljedece godine valjda, momcima hvala jos jednom sto smo se izdigli nad plavima iz kokosinjca
- Muhamed Đakmić
#4384 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nismo ih precijenili, nego potcijenili, ali pretpostavljam da si na to i mislio. I sve ovo što dolazi u Bosnu i Hercegovinu da igra lopte je fudbalski otpad, počinjem ozbiljno da vjerujem u to.
- Dammme
#4385 Re: FK Sarajevo - Europa League
Šta mu bolan ne zamjeraš?So What! wrote:Ja Joviću ne zamjeram ništa, zamjeram igračima koji su olahko shavtili ovu utakmicu.
Pa samo retardiran čovjek može primiti onakav gol iz kontre od ekipe koja mora stizati rezultat.
Koji bi trener u ovakvom odnosu snaga dopustio da mu protivnik uopšte igra na kontre?
Umjesto da sjedi nazad, uzme posjed lopte i čeka priliku za SVOJU kontru, on šatro nap'o.
A vrhunac trenerskog "znanja" je ulazak čomora koji ne može dodati lopte kako treba u situaciji kada ti treba gol.
Jebo li ga čomor da ga jebo!
Uz to sve imaš još jednu izmjenu i umjesto da izvučeš Dupovca i ubaciš ili Diatu ili malog Farisa ti ne uradiš ništa?!
ODJE.I DRAGANE U SKOKOVIMA!
- Point.
#4386 Re: FK Sarajevo - Europa League
A jebemu kolje, kakva sansa de upropasti...i to protiv ovih ruljaka iz Montenegra. Mentalitet ta ce on i nista drugo.
-
palermo
#4387 Re: FK Sarajevo - Europa League
Onaj Sesar stvarno dobar igrač. Prvi put sam ga gledao pažljivije, i zaslužio je poziv za reprezentaciju. Ne možete igrati sa dva igrača koji nemaju snage ni za jedno poluvrijeme (Husejnović i Suljič).
Mislim , šteta je, Sarajevo je objektivno bolje i trebalo je rutinski ovo proći
Mislim , šteta je, Sarajevo je objektivno bolje i trebalo je rutinski ovo proći
- JThomas
#4388 Re: FK Sarajevo - Europa League
ljudi, prije 25 dana je bilo dragane odlazi, pa je 25 dana bio sir dragan i taktički genije, a sad opet dragane odlazi. pa hajte malo mjere.
-
Doktor29
#4389 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hajduk vodi 0:2 na Meazzi 
- dječak sa šibicama
#4390 Re: FK Sarajevo - Europa League
Steta, ova Zeta mi nije neka ekipa.
-
brkoters
#4391 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije to tema ....Doktor29 wrote:Hajduk vodi 0:2 na Meazzi
- nOrMaLaC
#4392 Re: FK Sarajevo - Europa League
Naravno da je mentalitet. Nisu samo navijači Sarajeva u pitanju već i 99% BH fudbalera razmišljajuPoint. wrote:A jebemu kolje, kakva sansa de upropasti...i to protiv ovih ruljaka iz Montenegra. Mentalitet ta ce on i nista drugo.
isto tj. posjeduju Balkanski razorni mentalitet, ko ono jebo svakog ko nama nije do koljena.
U zadnje vrijeme i E. Džeko se ponaša tako volio to neko ili ne.
- burek_in_space
#4393 Re: FK Sarajevo - Europa League
Zamoio bih za adresu malog Suljica, da mu predam par shamara koje je vecheras zasluzhio, mamicu mu sebichnu 
-
Doktor29
#4394 Re: FK Sarajevo - Europa League
A sta je tema, ona igra Sarajeva.tome se prouci Fatiha i ode spavatibrkoters wrote:Nije to tema ....Doktor29 wrote:Hajduk vodi 0:2 na Meazzi
- tataćusak
#4395 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa kralju ti si moderator treba da ljude banuješ za takve stvari a pozivaš na nasilj . Pihburek_in_space wrote:Zamoio bih za adresu malog Suljica, da mu predam par shamara koje je vecheras zasluzhio, mamicu mu sebichnu
- Koshpa
#4396 Re: FK Sarajevo - Europa League
samo cu reci SRAMOTA !!! 
-
Emina_88
#4397 Re: FK Sarajevo - Europa League
Odjebi ustasoDoktor29 wrote:A sta je tema, ona igra Sarajeva.tome se prouci Fatiha i ode spavatibrkoters wrote:Nije to tema ....Doktor29 wrote:Hajduk vodi 0:2 na Meazzi
- Muhamed Đakmić
#4398 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sam ga uvijek najviše branio, ali sad bih ga lijepo stavio na klupu, prebacio u rezerve ili prodao u neku šaban ekipu iz šaban lige. Recimo, prihvatio bih ponudu azerbejdžanskih ekipa, pa nek gore dribla. Mislio sam da će se on uozbiljiti, ali je stvarno jedan od najvećih bezobraznika i egocentrika koji je nosio dres Sarajeva poslije rata.burek_in_space wrote:Zamoio bih za adresu malog Suljica, da mu predam par shamara koje je vecheras zasluzhio, mamicu mu sebichnu
-
brkoters
#4399 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne provociraj .... ako ti se ne gleda - ko te tjera ....Doktor29 wrote:A sta je tema, ona igra Sarajeva.tome se prouci Fatiha i ode spavatibrkoters wrote:Nije to tema ....Doktor29 wrote:Hajduk vodi 0:2 na Meazzi
-
Walter76
#4400 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mozes ga vidjeti redovno u tramvaju ili trolejbusu, al bez zahebancije...burek_in_space wrote:Zamoio bih za adresu malog Suljica, da mu predam par shamara koje je vecheras zasluzhio, mamicu mu sebichnu
Steta