Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
AleksoMKD

#4376 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Black swan wrote: najpametnija je opet tuli koja je pobjegla kad su joj muza ubili
Lisa?

Mislis kada je otrovala svog muza po nagovoru Maloprstog te poslala poruku sestri da su ga Lanisterovi ubili i time pocela sranje u drzavi? :D
Tito_i_Partija

#4377 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Black swan wrote:jbt zavrsavam prvu sezonu
svaki potez koji su zene povukle je samo dolijevao ulje na vatru
i stetile su same sebi od kalisi preko starkova do lanistera
najpametnija je opet tuli koja je pobjegla kad su joj muza ubili
Ja koliko znam, Cersei i Cat Stark su dva najomrazenija lika uopste.

Kalisi je previse mlada, tako da su njene lose odluke dosta bazirane na naivnosti i neiskustvu.
dezurni_ucenik

#4378 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

AleksoMKD wrote:
Black swan wrote: najpametnija je opet tuli koja je pobjegla kad su joj muza ubili
Lisa?

Mislis kada je otrovala svog muza po nagovoru Maloprstog te poslala poruku sestri da su ga Lanisterovi ubili i time pocela sranje u drzavi? :D
Covjek tek poceo gledati ,ti mu baci spojler.
AleksoMKD

#4379 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

dezurni_ucenik wrote: Covjek tek poceo gledati ,ti mu baci spojler.
Nije mu prvi put da gleda. Black swan je stari Lanisterski lojalista :D
dezurni_ucenik

#4380 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

Izasao kratki trejlercic od deset sekundi za novu sezonu.Arya negdje u sumi,cuje se Melisandrin glas:srescemo se ponovo.
AleksoMKD

#4381 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Arya mi je omiljeni lik. Nadam se da ce se nahebati majke svima.
AleksoMKD

#4382 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Tito_i_Partija wrote: Kalisi je previse mlada, tako da su njene lose odluke dosta bazirane na naivnosti i neiskustvu.
Pa iskreno u prvoj sezoni i nije nesto preterano nosila odluke osim da se suprotstavi onom psihoticnom govancetu od brata.
Tek posle Drogove smrti pocinje sama da nosi odluke ali to je vec druga sezona.
Tito_i_Partija

#4383 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

AleksoMKD wrote:
Tito_i_Partija wrote: Kalisi je previse mlada, tako da su njene lose odluke dosta bazirane na naivnosti i neiskustvu.
Pa iskreno u prvoj sezoni i nije nesto preterano nosila odluke osim da se suprotstavi onom psihoticnom govancetu od brata.
Ma i tu bi crkla u pustinji sa svojim zmajcicima da ne bi Jorah da je savjetuje. Ah, jes' mi krivo sto dzaba otjera covjeka, a bio fakat najbolji u toj grupi.
AleksoMKD

#4384 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Tito_i_Partija wrote:
AleksoMKD wrote:
Ma i tu bi crkla u pustinji sa svojim zmajcicima da ne bi Jorah da je savjetuje. Ah, jes' mi krivo sto dzaba otjera covjeka, a bio fakat najbolji u toj grupi.
Tacno, on bi poginuo za nju. Ali jebiga, ipak je spijuniro, mogla ga je zhk.
Tito_i_Partija

#4385 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

AleksoMKD wrote:
Eh, spijuniro nekad davno, dok joj nije spasio zivot sa onim vinom u prvoj sezoni. Od tad je lojalan k'o hljeb. :D
AleksoMKD

#4386 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Tito_i_Partija wrote:
AleksoMKD wrote:
Eh, spijuniro nekad davno, dok joj nije spasio zivot sa onim vinom u prvoj sezoni. Od tad je lojalan k'o hljeb. :D
Mozda joj je trebo priznat? Ali vec se zaljubio pa se mozda plasio da je ne izgubi.

Da je znao da ce mu je Dario taslaciti :izet: mozda bi i prizno i molio za oprost :D
Tito_i_Partija

#4387 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

AleksoMKD wrote:
Mozda joj je trebo priznat? Ali vec se zaljubio pa se mozda plasio da je ne izgubi.

Da je znao da ce mu je Dario taslaciti :izet: mozda bi i prizno i molio za oprost :D
Da je znao da je Daario taslaci, on bi nju napustio odmah. :D

Ali skont'o je on otprilike sta se desava kad je vidio Daaria kako izlazi iz njene sobe rano ujutro. Ali tu je vec bio kraj njegove karijere.
AleksoMKD

#4388 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Tito_i_Partija wrote:
AleksoMKD wrote:

Da je znao da je Daario taslaci, on bi nju napustio odmah. :D

Ali skont'o je on otprilike sta se desava kad je vidio Daaria kako izlazi iz njene sobe rano ujutro. Ali tu je vec bio kraj njegove karijere.

I onako je prestar za nju.

Nije on Vi druze precednice pa da zeni mladu proleterku :lol:
todd_smith

#4389 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by todd_smith »

AleksoMKD wrote: Tacno, on bi poginuo za nju. Ali jebiga, ipak je spijuniro, mogla ga je zhk.
jasta radi, lik zelio samo da umoci, zato je i bio ljubomoran na darija :mrgreen:
AleksoMKD

#4390 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

todd_smith wrote:
AleksoMKD wrote: Tacno, on bi poginuo za nju. Ali jebiga, ipak je spijuniro, mogla ga je zhk.
jasta radi, lik zelio samo da umoci, zato je i bio ljubomoran na darija :mrgreen:
Ma on ju je tretirao ko djete, kao slusaj mala sta ti ja kazem, ja najbolje znam, ja te volim najvise........a njoj je trebao mladi jebac frajer.
Da je voli voli je, ali je Mormont prestar za nju.
todd_smith

#4391 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by todd_smith »

AleksoMKD wrote:
todd_smith wrote:
Ma on ju je tretirao ko djete, kao slusaj mala sta ti ja kazem, ja najbolje znam, ja te volim najvise........a njoj je trebao mladi jebac frajer.
tebi i meni jeste, njemu nije :mrgreen:
Tito_i_Partija

#4392 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

AleksoMKD wrote:
Pa i jeste ona djete. Cuj hoce ona da vlada, a ustvari nema pojma kako da vlada. Svako ziv joj se otima kontroli.

Nema hajra od Daaria. Ubio dvojicu jarana samo da malo umoci, i onda trazi od kraljice da ga posalje sto dalje ko lafo da ubije njene neprijatelje. Eh to ti je kao ono kad momak posle seksa izbjegava pozive i poruke cure koju je povalio. :D

Daario je pjano i lutalica, obican nehljebovic k'o oni nasi momci sto sjede u trenerkama po kaficima i smisljaju kako da povale konobaricu. A Jorah je covjek saburli, sa obrazom i fakultetom, i dolazi sa visokim preporukama Dothrakijskog merhameta. :D
AleksoMKD

#4393 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Tito_i_Partija wrote:
AleksoMKD wrote:
Pa i jeste ona djete. Cuj hoce ona da vlada, a ustvari nema pojma kako da vlada. Svako ziv joj se otima kontroli.

Nema hajra od Daaria. Ubio dvojicu jarana samo da malo umoci, i onda trazi od kraljice da ga posalje sto dalje ko lafo da ubije njene neprijatelje. Eh to ti je kao ono kad momak posle seksa izbjegava pozive i poruke cure koju je povalio. :D

Daario je pjano i lutalica, obican nehljebovic k'o oni nasi momci sto sjede u trenerkama po kaficima i smisljaju kako da povale konobaricu. A Jorah je covjek saburli, sa obrazom i fakultetom, i dolazi sa visokim preporukama Dothrakijskog merhameta. :D
E to je to, Mormont je u frendzoni i ako zeli da je savetuje, neka je savetuje. Znaci misliti velikom glavom a ne malom. Netreba misliti kako da natakne kalisi vec da savetuje ko Baristan Selmi.
A ovaj Dario ostaje fuck buddy.

Jebiga zapostavila je zmajove kako bi se igrala kraljice majke u nepoznatoj kulturi, tu su je trebali malo jace pritisnuti.
I posle crni degustira cobane i ovce u okolini, kad ono majka ga zapostavila.
AleksoMKD

#4394 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Image

Image

Awwwwww, dusa mala.
Tito_i_Partija

#4395 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

AleksoMKD wrote:
E to je to, Mormont je u frendzoni i ako zeli da je savetuje, neka je savetuje. Znaci misliti velikom glavom a ne malom. Netreba misliti kako da natakne kalisi vec da savetuje ko Baristan Selmi.
Mormont je u friendzoni zato sto je upoznao Kalisi na dan njenog vjencanja. Kad je Drogo crko, vec je bilo kasno da se ista vise promijeni.
AleksoMKD

#4396 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Tito_i_Partija wrote:
AleksoMKD wrote:
Mormont je u friendzoni zato sto je upoznao Kalisi na dan njenog vjencanja. Kad je Drogo crko, vec je bilo kasno da se ista vise promijeni.
E jebiga, nije nikad imo sanse.
Upoznao ju je za zadatkom da spijunira kako bi se vratio kuci, u medjuvremenu se zaljubio al je ona bila udata za madrfakera koga je zavolela (Drogo), kad je ostala singl vec je bilo kasno ko sto kazes.
Tito_i_Partija

#4397 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Ma ne zna ni ona sta hoce. Sad hoce zmajeve, sad hoce da vlada, sad hoce kurca...haj ti Jorah nazad u Westeros, jebo ti ovu zajebanciju. :D
Juliuscezar

#4398 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

Ma uvijek dobricina naje*e, Kalisi mi uopce nije draga, hocu reci ne navijam za nju :D . Ali pokajat ce se ona sto je Joraha otjerala :D
Towelie

#4399 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Towelie »

Kako uopste i primecujete Kalisi pored Mardzori. :D
todd_smith

#4400 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by todd_smith »

bhnapoleon1 wrote:Ma uvijek dobricina naje*e, Kalisi mi uopce nije draga, hocu reci ne navijam za nju :D . Ali pokajat ce se ona sto je Joraha otjerala :D
Zgodna je tako da joj halalim sve
Towelie wrote:Kako uopste i primecujete Kalisi pored Mardzori. :D
ta je pedofilka, onog malog kralja hoce da jase, a mali nema ni b od brka :mrgreen:
Post Reply