Felacio s nogu mozda, ali ovo gore cisto sumnjam, ako je manja ili iste visine kao buraz.L00d wrote:to je DZeko karindza ?soccerfan88 wrote:Sestra Davida Silve o golovima Dzeke
![]()
![]()
![]()
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#4376 Re: Edin Džeko...
- soccerfan88
#4377 Re: Edin Džeko...
Danas je objavio kako sutra stize na pripreme i da jedva ceka! Na twitteru svomEdin H. wrote:To Asmir gledao the Match of the Day pa skonto sta je Dzeko uradio.soccerfan88 wrote:Asmir Begovic
asmir1 Asmir Begovic
Edin Dzeko, different class today, hope he's saving some for next week. Training should be good
31 minutes ago Favorite Retweet Reply
I njega su nahvalili za onu odbranu danas.
Nego Asmire pusti se twittera, dodji na sarajevo-x da se borimo protiv lucky-ja
- Edin H.
#4378 Re: Edin Džeko...
Pozelio se naninog burekasoccerfan88 wrote:Danas je objavio kako sutra stize na pripreme i da jedva ceka! Na twitteru svomEdin H. wrote:To Asmir gledao the Match of the Day pa skonto sta je Dzeko uradio.soccerfan88 wrote:Asmir Begovic
asmir1 Asmir Begovic
Edin Dzeko, different class today, hope he's saving some for next week. Training should be good
31 minutes ago Favorite Retweet Reply
I njega su nahvalili za onu odbranu danas.
Nego Asmire pusti se twittera, dodji na sarajevo-x da se borimo protiv lucky-ja
Ja sam mu rekao da mu je najbolje da odmah zavali Spahu na foru, ali valjda on zna najbolje
- just principe
#4379 Re: Edin Džeko...
SKY
Player of the weekend: Edin Dzeko
The Bosnian became the first Manchester City player to score four goals in the Premier League as Roberto Mancini's side thrashed Tottenham 5-1 at White Hart Lane. The striker attracted his fair share of criticism last term as he failed to adapt quickly to the pressures of the Premier League - scoring just twice in the top flight - after his big-money move from Wolfsburg in January. But the 25-year-old has been a totally different proposition this term, scoring in all three of City's league wins, notching six top-flight goals. Pushing Dzeko close to this award was Rooney for his hat-trick, while Young showed again he is relishing life at Old Trafford with a fantastic brace.
Goal of the weekend: Dzeko
Plenty of contenders here again but Dzeko lifts the gong thanks to his fourth strike at White Hart Lane. The City striker played a one-two with Gareth Barry before hitting an unstoppable effort into the top corner of the Spurs' net. Both Rooney free-kicks were also class, as were both Young strikes, while an honourable mention must be given to Grant Holt's great effort in Norwich's defeat at Stamford Bridge.
-
klixober
#4380 Re: Edin Džeko...
Nešto su izračunali na bluemoon-u:
Carroll= 3 goals for pool
Suarez= 7 goals for pool
Torres= 1 goal for Chelsea
Dzeko = 13 goals for city
Suarez= 7 goals for pool
- just principe
#4381 Re: Edin Džeko...
komeba wrote:Nešto su izračunali na bluemoon-u:
Suarez= 7 goals for pool
- Edin H.
#4382 Re: Edin Džeko...
komeba wrote:Nešto su izračunali na bluemoon-u:
Suarez= 7 goals for pool
Nisu valjda, to je od kada su dosli u nove klubove.
-
klixober
#4383 Re: Edin Džeko...
Otkako su došli u nove klubove, a svi su došli u zimskom prelaznom roku.Edin H. wrote:komeba wrote:Nešto su izračunali na bluemoon-u:
Suarez= 7 goals for pool
Nisu valjda, to je od kada su dosli u nove klubove.
- BHF_Manijak
#4384 Re: Edin Džeko...
scoring just twice in the top flight, sta im ovo znaci, slab sam sa engleskim frazama?! Dva gola dao u prosloj sezoni ili?! Zar nije dao prosle godine 6 komada?!
- soccerfan88
#4385 Re: Edin Džeko...
Gabs50Zakuani Gabriel Zakuani
Edin Dzeko's house was burgled today, the police want to know where suspect Michael Dawson was between the hours of 1pm-3.30pm! #THFC #MCFC
Fan Tottenhama se sali na racun Dawsona
Edin Dzeko's house was burgled today, the police want to know where suspect Michael Dawson was between the hours of 1pm-3.30pm! #THFC #MCFC
Fan Tottenhama se sali na racun Dawsona
- Edin H.
#4386 Re: Edin Džeko...
Gdje si to nasao?BHF_Manijak wrote:scoring just twice in the top flight, sta im ovo znaci, slab sam sa engleskim frazama?! Dva gola dao u prosloj sezoni ili?! Zar nije dao prosle godine 6 komada?!
Znaci postigao dva gola u Premiershipu.
-
todd_smith
#4387 Re: Edin Džeko...
sa BBC-ija? John Motty Motson !!Chmoljo wrote:sjo, slušati onog komentatora... uh... Edine, OPLODI ME!!!![]()
![]()
legenda je komentator inace
Postman Persieeee
- splend
#4388 Re: Edin Džeko...
e sto volim kad ispadnem pametan, nema pare koja to moze kupitisplend wrote: splend dana 16/02/2011 02:09
sve strucnjak do strcnjakaocekuje vas svijetla buducnost u trenerskim vodama premiershipa ili primere, zavisi sta odaberete
![]()
![]()
mancini izvalaci maximum iz ove ekipe, trenutno je treci u engleskoj, iza njega su i liverpul, totenhem i celzi.
on je tek poceo da gradi ovaj tim, i nema sumnje da ce u tome uspjeti. fale mu dva kreativna vezna igraca, a kako mu sef kupuje, ne sumnjam da ce ih dovesti na ljeto. i onda ce stvari leci na svoje. sta ste vi fakat mislili, dosao je dzeko sad odmah ide titula uz njegovih 15 golova do krajatipicno NASKI, smo neka euforija
![]()
dzeko iz utakmice u utakmicu sve bolji, danas najbolji ofanzivni igrac citya, protiv junajteda dao(nastimao) gol. on posjeduje kvalitet, to je i vise nego ocigledno, a ako ne ove, iduce sezone ce sigurno proraditi.
i kao sto neko rece, nisam se dugo sekirao ko zadnjih mjesec za city
uvijek sam vjerovao u velikog strucnjaka mancinija, dzeku da ne spominjem
- Kinaski
#4389 Re: Edin Džeko...
splend wrote:splend wrote: splend dana 16/02/2011 02:09
sve strucnjak do strcnjakaocekuje vas svijetla buducnost u trenerskim vodama premiershipa ili primere, zavisi sta odaberete
![]()
![]()
mancini izvalaci maximum iz ove ekipe, trenutno je treci u engleskoj, iza njega su i liverpul, totenhem i celzi.
on je tek poceo da gradi ovaj tim, i nema sumnje da ce u tome uspjeti. fale mu dva kreativna vezna igraca, a kako mu sef kupuje, ne sumnjam da ce ih dovesti na ljeto. i onda ce stvari leci na svoje. sta ste vi fakat mislili, dosao je dzeko sad odmah ide titula uz njegovih 15 golova do krajatipicno NASKI, smo neka euforija
![]()
dzeko iz utakmice u utakmicu sve bolji, danas najbolji ofanzivni igrac citya, protiv junajteda dao(nastimao) gol. on posjeduje kvalitet, to je i vise nego ocigledno, a ako ne ove, iduce sezone ce sigurno proraditi.
i kao sto neko rece, nisam se dugo sekirao ko zadnjih mjesec za city![]()
e sto volim kad ispadnem pametan, nema pare koja to moze kupiti![]()
uvijek sam vjerovao u velikog strucnjaka mancinija, dzeku da ne spominjem
Last edited by Kinaski on 29/08/2011 02:32, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#4390 Re: Edin Džeko...
za one koji nisu gledali MATCH OF THE DAY 2 ili su gledali a hoce opet
http://www.putlocker.com/file/16D21A336BBECCF0#
http://www.putlocker.com/file/16D21A336BBECCF0#
-
Rookie
#4391 Re: Edin Džeko...
Ovako je to vidio Sportski Žurnal
Reprezentativac BiH, Edin Džeko, napokon ove sezone počinje da prikazuje ono zbog čega je i doveden iz Volfsburga i posle kratkotrajne adaptacije, rešeta mreže.
U pobedi Građana u Londonu nad Totenhemom od 5:1, centarfor je postigao četiri gola. A kako i ne bi kada za saigrače ima Samira Nasrija i Kuna Aguera. Vezni red Sitija odradio je lavovski deo posla kod svih pogodaka Džeka

Reprezentativac BiH, Edin Džeko, napokon ove sezone počinje da prikazuje ono zbog čega je i doveden iz Volfsburga i posle kratkotrajne adaptacije, rešeta mreže.
U pobedi Građana u Londonu nad Totenhemom od 5:1, centarfor je postigao četiri gola. A kako i ne bi kada za saigrače ima Samira Nasrija i Kuna Aguera. Vezni red Sitija odradio je lavovski deo posla kod svih pogodaka Džeka
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4392 Re: Edin Džeko...
uš na fukaru... Bora novinaruRookie wrote:Ovako je to vidio Sportski Žurnal
- just principe
#4393 Re: Edin Džeko...
Rookie wrote:Ovako je to vidio Sportski Žurnal

- Riddle
#4394 Re: Edin Džeko...
Zna li neko raditi one gifove? Ako zna, neka metne ovdje onaj zadnji gol - gol sezone.
- BHF_Manijak
#4395 Re: Edin Džeko...
Ma na prosloj stranici imas kao skysportsov komentar za "igraca sedmice", pa izmedjuostalog ovo stoji...Edin H. wrote:Gdje si to nasao?BHF_Manijak wrote:scoring just twice in the top flight, sta im ovo znaci, slab sam sa engleskim frazama?! Dva gola dao u prosloj sezoni ili?! Zar nije dao prosle godine 6 komada?!
Znaci postigao dva gola u Premiershipu.
- bruce lee
#4396 Re: Edin Džeko...
Riddle wrote:Zna li neko raditi one gifove? Ako zna, neka metne ovdje onaj zadnji gol - gol sezone.
al inkluzivno nasrijeve reakcije..
-
todd_smith
#4397 Re: Edin Džeko...

"Jesam ti rekao prosle sezone, da gledas kako zabijam"
- just principe
#4398 Re: Edin Džeko...
ne znam koliko se dobro primjeti al eto nek se nadje

Sestra Davida Silve o golovima Dzeke