muhanata wrote:alica.k wrote:mostarkoznas li kada vam se otvara brodomerkur? tj mepas mall?
Ne znam jel' već neko obavijestioMepas Mall otvaranje 13.04.2012.

Moderator: anex
muhanata wrote:alica.k wrote:mostarkoznas li kada vam se otvara brodomerkur? tj mepas mall?

thea wrote:za curve moras imati vise bulje.
aaaaa pa kad su pomjerili ...bilo je zakazano za 29.03.2012....muhanata wrote:alica.k wrote:mostarkoznas li kada vam se otvara brodomerkur? tj mepas mall?
idi u radnju, najbolje je. nek ti cure pomognu.anestezija123 wrote:Zene, ja vas nista ne skontah za ove Levisice... :shy:
Po ovoj stranici mi trebaju "supreme curve"... A haman da ih nema kod nas?
A zaista imam ove probleme koji su ovdje naznaceni, te ne mogu da ih zakopcam gore, te imam "gaps in the back", a cesto i ovo trece... Nikako da utrefim dobre farmerice..
nemoj živa bila više Gemu stavljat'.Nadinka wrote:Haha, trazile ste gledajte
Bolje vam je kad stavim gemu, to odmah pogledmao i prekrizimo,ovo je vece zlo kazem ja vama
Ne bih znala,reklame su urađene za 13.04.aaaaa pa kad su pomjerili ...bilo je zakazano za 29.03.2012....
Pa ja ću se uvijek truditi da stavimo sve što možemo, dakle sve ono što možemo spojiti fotografiju i cijenu, provjeriti stanje i dati pouzdanu informaciju. Pa onda nek svako do toga probere ono što voli i može. Nisu ni meni gemine cijene dostupne bas..al eto nekome i jesuhadzinicasa wrote:nemoj živa bila više Gemu stavljat'.Nadinka wrote:Haha, trazile ste gledajte
Bolje vam je kad stavim gemu, to odmah pogledmao i prekrizimo,ovo je vece zlo kazem ja vama
28 sam nosila negdje u 3. osnovneCholina_Lokica wrote:Za one duge koju muku muce sa farmerkama, na Siranu ima pravo dugih farmerki, nadjoh 28 broj a dobra mi duzina, niko sretniji od mene
Ne smij se broju, ja reko da obradujem ove vako ko jawewa wrote:28 sam nosila negdje u 3. osnovneCholina_Lokica wrote:Za one duge koju muku muce sa farmerkama, na Siranu ima pravo dugih farmerki, nadjoh 28 broj a dobra mi duzina, niko sretniji od mene![]()
![]()
ali super da si nasla
morala sam maloCholina_Lokica wrote:Ne smij se broju, ja reko da obradujem ove vako ko jawewa wrote:28 sam nosila negdje u 3. osnovneCholina_Lokica wrote:Za one duge koju muku muce sa farmerkama, na Siranu ima pravo dugih farmerki, nadjoh 28 broj a dobra mi duzina, niko sretniji od mene![]()
![]()
ali super da si nasla
Nevjerovatno mi da sam kupila farmerke koje su duge i nisu mi siroke
wewa wrote:morala sam malo![]()
zavidim, razumi me
jebeš farmerkeshin wrote:Ja moram u kupovinu pantola, sve mi spadaju sadanosam jedne ko fukara