Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hodža wrote:nešto kontam sad...sve utakmice 1/4 finala će biti tvrde, neizvjesne...niko neće glavom bez obzira srljati jer tu su i produžetci, penali...
nije ni malo loša kvota na sve 4 tekme 0-2 gola...a može se probati i 0-1 gol, ali kombinovati po 2 para na listiću jer su kvote dosta veće nego na 0-2 gola..
šta mislite ?
jedan prošao
od ova tri preostala, nek' dva prođu biće odlično..a ako sve tri budu prošle
HVK wrote:Evo od mene još jedan par Miami-Oklahoma zbroj koševa veći od 193,5 prošlu utakmicu ovih protivnika sam igrao isto i zanimljivu i u toj utakmici je bila ova granica na broj koševa,evidentno je da kad Oklahoma mora ganjat rezultat,a sad je biti ili ne biti dolazi do većeg broja poena.
Uhh od preko granice za nekih 30-ak poena Danas sam mislio igrat Njemce da daju dva gola ili više na utakmice ali brate što su se stisli sa kvotom 1,45 zbog tog igram na utakmicu over 2,5 skoro ga isto dođe 1,75 kvota na tu mogućnost
HVK wrote: E sad ova druga dva para po meni bi to moglo biti efikasnije Njemci ko njemci mašina za golove a ne smiju se kockat sa Grcima da uđu u zadnji period utakmice sa nulom,mislim nemaju šta čekati produžetke i dramu kad najčešće u tim situacijama Grci prolaze.Uglavnom mislim da će to biti autobus pred grčkim golom ali ovaj put mislim da će biti izrešetan,ako te ništa ja kad pomislim koju utakmicu igrati na 3+ uvijek pomislim na njemce i tražim koliko ih igra u ekipi jeli trener te ekipe Njemac oni čak i svoje protivnike uvuku u tu igru ko će više zabit pa čak ako se taj protivnik zovu Grci.
HVK wrote:Danas sam mislio igrat Njemce da daju dva gola ili više na utakmice ali brate što su se stisli sa kvotom 1,45 zbog tog igram na utakmicu over 2,5 skoro ga isto dođe 1,75 kvota na tu mogućnost
LoveHurts wrote:Ne ide mene kad pokusam pomoci drugima
Sto nam tako jedan dobitni ne zalijepis, vec milion kombinacija, pa da biramo.
Mada, razumijem te , kad god sta napisem, kontra bude.
A kad se usutim, milina...
Al', ovakve stvari se ne mogu predlagati, niti ih ko ozbiljno shvaca. Cista sreca.