Kal El wrote:Usvojili smo onog macka![]()
Tj. on je nas usvojio davno, donio nam misa i gustera jucer![]()
Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Moderator: anex
- vjesticanametli
#4376 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
- shmizlica
#4377 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
ne mogu da nađemmmmmirac300 wrote:Kako je ovo dobra stvar.Kont'o sam, seru na reklamama. Kad ono, pravi čistač dlaka. Svaki dan skinem kilu dlaka, ne znam odakle mu niče više.
Uopšte više ne ostaju dlake gdje legne.
- zateznistub
#4378 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ja kupio u DM-ushmizlica wrote:ne mogu da nađemmmmmirac300 wrote:Kako je ovo dobra stvar.Kont'o sam, seru na reklamama. Kad ono, pravi čistač dlaka. Svaki dan skinem kilu dlaka, ne znam odakle mu niče više.
- irac300
#4379 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ako ne nađeš kod nas, naruči sa e-baya iz Kine.shmizlica wrote:ne mogu da nađemmmmmirac300 wrote:Kako je ovo dobra stvar.Kont'o sam, seru na reklamama. Kad ono, pravi čistač dlaka. Svaki dan skinem kilu dlaka, ne znam odakle mu niče više.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... s&_sacat=0
- shmizlica
#4380 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
nema u mom selu u dm-u
a moraću na netu nafatavat
živinče se sad linja, ko tepih po meni kad je uzmem 
a moraću na netu nafatavat
- Kal El
#4381 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Koliko god bih zelio da onaj zeleni bude dio mog doma, on jednostavno ne izdrzi vise od sat vremena u kuci i zeli vani i ne vrati se dok ne ogladni i zeli da ga se malo pomazi
Hranit cu ga, maziti, ali jednostavno ne zeli ili nije navikao u kuci da zivi (ne govorim da bude u kuci 100% vremena, nego ono da prespava i da mu bude dom). Ali eto ostavlja nam poklone, jucer nam je ostavio gustera na balkonu
Hranit cu ga, maziti, ali jednostavno ne zeli ili nije navikao u kuci da zivi (ne govorim da bude u kuci 100% vremena, nego ono da prespava i da mu bude dom). Ali eto ostavlja nam poklone, jucer nam je ostavio gustera na balkonu
- shmizlica
#4382 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
ako hoćeš privrženiju kući nabavi macu.....mačci su ti skitavčineKal El wrote:Koliko god bih zelio da onaj zeleni bude dio mog doma, on jednostavno ne izdrzi vise od sat vremena u kuci i zeli vani i ne vrati se dok ne ogladni i zeli da ga se malo pomazi![]()
- bushido
#4383 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Dali si razmisljao da taj macak vec ima svoj dom gdje je odrastao i kojem je privrzen.Tebe je prihvatio kao prijatelja i mozda ces se morati zadovoljiti sa tim.Postoji mnogo slucajeva gdje macke posjecuju nekoliko kuca i u svakoj su rado viden gost.Kal El wrote:Koliko god bih zelio da onaj zeleni bude dio mog doma, on jednostavno ne izdrzi vise od sat vremena u kuci i zeli vani i ne vrati se dok ne ogladni i zeli da ga se malo pomazi![]()
- Kal El
#4384 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ma znam ga od kad je macic bio, bez doma je, a i nije mi uopste zao sto ne zeli da bude duzebushido wrote:Dali si razmisljao da taj macak vec ima svoj dom gdje je odrastao i kojem je privrzen.Tebe je prihvatio kao prijatelja i mozda ces se morati zadovoljiti sa tim.Postoji mnogo slucajeva gdje macke posjecuju nekoliko kuca i u svakoj su rado viden gost.Kal El wrote:Koliko god bih zelio da onaj zeleni bude dio mog doma, on jednostavno ne izdrzi vise od sat vremena u kuci i zeli vani i ne vrati se dok ne ogladni i zeli da ga se malo pomazi![]()
- Banksy
#4385 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
https://svijetljubimaca.ba/kategorija-p ... icesljevi/shmizlica wrote:ne mogu da nađemmmmmirac300 wrote:Kako je ovo dobra stvar.Kont'o sam, seru na reklamama. Kad ono, pravi čistač dlaka. Svaki dan skinem kilu dlaka, ne znam odakle mu niče više.
https://svijetljubimaca.ba/
- shmizlica
#4386 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
vidjela, hvala
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4387 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
neki dan sivo bijeli macak uhvatio misa i stavi ga u bastu kad oko njega pet sest macki i igraju se sa misicem
uzas bas mi ga bi zao... nisam mogo gledat 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4388 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
šta ste radili s macama nakon sterilizacije? ovu moju popustila anestezija i odmah hiperaktivna, sve će konce pokidat'
ako je ostavim 30 sekundi samu belaj je 
-
anonimus03
#4389 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Moja je spavala zatvorena u prenosnoj kutiji nekoliko noci, a preko dana je uvijek neko sa njom bio i pazio da se ne penje po vratima i ormarima. Doduse jednom je uspjela skociti na vrata, mozda drugi dan od operacije, al ju je bas zabolilo i otad joj nije palo na pamet heftu. Sejtan na kanafi. Al njene srece kad je uspjela prvi put oteturati do wca....
Brz oporavak bebari

Brz oporavak bebari
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4390 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
namjestio sam joj sve u sobi, i wc i hranu i vodu, al' džaba, isti hajvan k'o i prije
haj' konačno je legla makar, mogu sad i ja odmorit' od deset sati praćenja
jedino me brine što je povratila, al' reče veterinar da je to normalno
-
Niemand
#4391 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Vise se brines o maci neg neko o djetetu
ko bi reko

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4392 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
ona je treće dijete u familiji i svi je vole

-
anonimus03
#4393 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Ne brini, bolje je da povrati narkozu. Moja je 3-4 puta povracala dok je nije skroz izbacila.Velkoski wrote:namjestio sam joj sve u sobi, i wc i hranu i vodu, al' džaba, isti hajvan k'o i prijehaj' konačno je legla makar, mogu sad i ja odmorit' od deset sati praćenja
![]()
- ultima_palabra
#4394 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Moja je bila baš oprezna 3-4 dana nakon operacije, sve polako hodala... kasnije se vratila skakanju, valjda je nije boljelo više.Velkoski wrote:šta ste radili s macama nakon sterilizacije? ovu moju popustila anestezija i odmah hiperaktivna, sve će konce pokidat'ako je ostavim 30 sekundi samu belaj je
- SmokingMan
#4395 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Kal El wrote:Usvojili smo onog macka![]()
Tj. on je nas usvojio davno, donio nam misa i gustera jucer![]()
- zateznistub
#4396 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
I bivša i ovaj sad baraba kao da i nije sterilisan, ista budala kao i prije a lijepo su mi veterinari rekli da će se smiriti. Niđe vezeVelkoski wrote:šta ste radili s macama nakon sterilizacije? ovu moju popustila anestezija i odmah hiperaktivna, sve će konce pokidat'ako je ostavim 30 sekundi samu belaj je
-
Zoya
#4397 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
pici wrote:neki dan sivo bijeli macak uhvatio misa i stavi ga u bastu kad oko njega pet sest macki i igraju se sa misicemuzas bas mi ga bi zao... nisam mogo gledat

- pici
#4398 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
koji su ovo predatori ulizice... jutroc micka budi me i na prsa i valja se po meni da je mazim istom tiki bandit skoci i on pa i njega, nisu me popustili a on u po frke od mazenja mi zari kandze u ruku sve sam zvijezde prebrojo, dignem se i napenalim ih nogom iz kreveta obadvoje....Zoya wrote:pici wrote:neki dan sivo bijeli macak uhvatio misa i stavi ga u bastu kad oko njega pet sest macki i igraju se sa misicemuzas bas mi ga bi zao... nisam mogo gledat
-
Zoya
#4399 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Je li akrep ljubio gdje boli?pici wrote:koji su ovo predatori ulizice... jutroc micka budi me i na prsa i valja se po meni da je mazim istom tiki bandit skoci i on pa i njega, nisu me popustili a on u po frke od mazenja mi zari kandze u ruku sve sam zvijezde prebrojo, dignem se i napenalim ih nogom iz kreveta obadvoje....Zoya wrote:pici wrote:neki dan sivo bijeli macak uhvatio misa i stavi ga u bastu kad oko njega pet sest macki i igraju se sa misicemuzas bas mi ga bi zao... nisam mogo gledat
- pici
#4400 Re: Macke: pitanja/odgovori i savjeti
Zoya wrote:
Zoya wrote: Je li akrep ljubio gdje boli?
nije odmah.. alimam ubodne tackice na ruci... to kako ga mazio i ubehutio se i kandzama me obgrlio i stego... jeb/&%())/// mu gazdaricu to je njezin tigar
a i ljubomoran sto mi je micka na prsa legla gdje on inace ujutro legne pa me ko upozorio
eeeeeeeeeeeeeee nekad bilo i spominjalo se prije se uz zenmske gHuzove budjasHe a sad uz macije