Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Braco Alija

#4376 Re: FK Sarajevo

Post by Braco Alija »

jo hilme lutke mi, novi zuka. ovaj će da lomi nazad :D
Baltazar_khan

#4377 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Nadam se da nećemo više imati problema sa prekidima, tanki smo bili u tom segmentu igre prošle sezone. Ovaj Hilmo mi djeluje ko stvoren za našu ligu, ima facu za stopera :mrgreen:
north

#4378 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nova uprava ispunjava obečanja kad su u pitanju dovođenje igračam,samo da se i pokažu kao prava pojačanja...

Spominju se još dva igrača iz CG, nadam se da samo znaju koga dovede, nije bitan kvantitet..... kvalitetan napadač je prijeko potreban, kao i jedan u vezi....
El_comadante

#4379 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

hz__semir wrote:Kako ne dovode, pa Torlak je došao iz nižih liga, prije njega Šarić, nedavno je Željezničar doveo Višću iz niže lige, dovodi se ali ne previše, između ostalog i zbog toga što "dole" baš i nema nekog kvaliteta, ako si nekad gledao neku utakmicu Prve lige FBiH, a da i ne govorim o Drugim ligama, jasno bi ti bilo zašto.
dobro drug ali što je to druga liga CG kvalitetnija od naše?
tovarish

#4380 Re: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Članak sa --- SPAM ---

Na pomolu raskol u upravi Sarajeva

Iako se činilo da je Sarajevo dobilo novu, moćnu upravu koja će bordo tim podići iz prosječnosti i vratiti u sam vrh tabele, nakon kratkotrajne idile na pomolu je raskol.
Pojedinci okupljeni oko nedavno izabranog predsjednika, Zijada Blekića a koji dolaze iz navijačkih redova, pokušavaju preuzeti potpunu kontrolu te članstvo u upravi naplatiti provizijama na raznim poslovima.

Puklo je već kod dovođenja pojačanja gdje pojedinci u transferima ugrađuju svoju agenciju. Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.

Saznajemo da je zbog evidentnog raskola od potpisa za bordo tim odustao Igor Žuržinov a treba napomenuti i da neka druga potencijalna pojačanja, Koševo zaobilaze u širokom luku.

Najteže je treneru Mirzi Varešanoviću koji postaje svjestan da pojedinci, pogotovo neki iz navijačkih udruženja sada preko kluba prave vlastitu promociju i vode svoj biznis.

Osim toga, dolazimo do saznanja da su Mensud Bašić, Nijaz Merdanović, Mustafa Dučić i Adnan Hadžimuratović kao predsjednik skupštine, najavili hitne reakcije ako se nastavi zloupotrebljavati klub zarad ličnih interesa.

Zna li iko više o ovome???
The 51st State

#4381 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

bomba.
GandalfSivi

#4382 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Sto ne mogu narucenih textova...
utjerivac dugova

#4383 Re: FK Sarajevo

Post by utjerivac dugova »

ahh sto su nas se strumfovi prepali 8-)
armin071

#4384 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Agentura trosi svoje zadnje metke..... Baljak, Merdanovic, Basic, Muco,....... vi ste najslabije karike zbogom..... Djaba vam i Sportin i sutra mozda San, cak i da vas Kopanja "podrzi" vi ste na "pravom putu" ka izlaznim vratima....

Blekicu kapa dole iako nije ni tvoje maslo nije za Ramazana ali ko je ovoj bagri uspio da stane u kraj u svakom slucaju zasluzuje respect :thumbup:
Logovan

#4385 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

hahahaha :lol: :lol: :lol: kakav je ovo smiješan pokušaj od agenture
north

#4386 Re: FK Sarajevo

Post by north »

tovarish wrote:Članak sa --- SPAM ---

Iako se činilo da je Sarajevo dobilo novu, moćnu upravu koja će bordo tim podići iz prosječnosti i vratiti u sam vrh tabele, nakon kratkotrajne idile na pomolu je raskol.
Pojedinci okupljeni oko nedavno izabranog predsjednika, Zijada Blekića a koji dolaze iz navijačkih redova, pokušavaju preuzeti potpunu kontrolu te članstvo u upravi naplatiti provizijama na raznim poslovima.

Puklo je već kod dovođenja pojačanja gdje pojedinci u transferima ugrađuju svoju agenciju. Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.

Saznajemo da je zbog evidentnog raskola od potpisa za bordo tim odustao Igor Žuržinov a treba napomenuti i da neka druga potencijalna pojačanja, Koševo zaobilaze u širokom luku.

Najteže je treneru Mirzi Varešanoviću koji postaje svjestan da pojedinci, pogotovo neki iz navijačkih udruženja sada preko kluba prave vlastitu promociju i vode svoj biznis.

Osim toga, dolazimo do saznanja da su Mensud Bašić, Nijaz Merdanović, Mustafa Dučić i Adnan Hadžimuratović kao predsjednik skupštine, najavili hitne reakcije ako se nastavi zloupotrebljavati klub zarad ličnih interesa.

Pa raskol je takav da je donas došlo novo pojačanje (je li pravo to ćemo vidjeti kad počne prvenstvo),
Ovi što ovakve tekstove su fakat za škvalitetnog šamara :-) ...

A da nova uprava nije u dobrim odnosima sa Baljkom and co. to nije nemoguće, čak šta više dobro kako bi se stara gamad izbacila iz kluba......
armin071

#4387 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Dobro je da je Muco poceo na vrijeme da jede g.vna jer vec se haman bio prodao da se "promjenio"..... Muco otidji sam i ne blamiraj se jer slabasan je tvoj "Popaj" za ove "Badze"...
p.s. Al ne zaboravi na svoje Baljka, Merdana i Basica.....
Max Bunker

#4388 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Muco narucio tekst, jer mu Blekic a narocito Mirza Varesanovic, ne daju da se puno pita oko kupovine igraca. Drugim rijecima, sve sto je mogao prije ( dovoditi, prodavati, uzimati procente i sl. ) sada vise ne moze.
Merdanovic, koliko ja znam, vise i nije u klubu a Baljak je na izlaznim vratima. Basica ubacuje u ovu pricu, mada opet koliko je meni poznato, Basic se ne zali i zadovoljan je svojom pozicijom.
I vrhunac svega...prije mjesec dana, Muco je pljuvao i Merdanovica i Baljka ( kako rade protiv kluba ) a sada ih brani i stavlja se u isti kos sa njima. E Muco, glupane glupi...

Dragi pitari, nista se ne sekirajte, sve je naruceno od strane Mucica i daleko od istine ;-)
Max Bunker

#4389 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

I da dodam jos. Muco je od danas vec bivsi clan U.O., samo mu to jos nisu javili :D
Narednih dva-tri dana, ocekujmo ovakve i slicne clanke u pojedinim novinama i zato trebamo zbiti redove i znati, da je sve ovo samo plod pakosti i osvetoljubivosti Mucica i njemu slicnih, koji kruze oko kluba.
Baltazar_khan

#4390 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

04.10.2009. - 04.07.2010.

SJEVER PAMTI TE, PULJIĆU VEDRANE!
Obuca9

#4391 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ma nasekiro nam se Mućko mali, sad će on da pojede graha i da prdi, a njegov drug Sinan Sinanović će da širi smrad kroz svoj niskotiražni SAN.

Samo Mućko je zaboravio da je prošlo vrijeme kad nismo znali da postoji i adekvatno anti-sredstvo protiv njegovog prdeža, začepiti nos.

Vozdra Mućko i sretno u mućkanju graha.
Dammme

#4392 Re: FK Sarajevo

Post by Dammme »

tovarish wrote:Članak sa --- SPAM ---

Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.

Ovakvi i slični potezi Bašića i sličnih uhljupa su već unaprijed predviđeni.
Na ovo bi se mogao primjeniti jedan transparent sa zapadne tribine stadiona Koševo:
"Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas!"
Bordolini

#4393 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Ovo "muckanje" je doslo u pravi cas, neka se cistka napravi prije pocetka sezone. Takvi su to likovi da nisu ni 3 hefte mogli sastaviti a da pravo lice ne pokazu. Odlicno! Ako je Blekic trazio da dobije argumente da ih nogira evo argumenata-svakim danom pristizu :-D
A on istovremeno dok se s ovim jazavcima bori dovodi i nove igrace, aferim pasha! :thumbup:
north

#4394 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nisam bio u početku oduševljen dolaskom Blekića, i sada mislim da sve što radi u prvom redu gleda samo sebe, pa tek onda klub, ali kada vidim ko mu je "konkurencija", da je čovjek u startu rekao da će dovesti pojačanja, i evo dovodi ih, da ima punu podršku BP, da se već nakon nekoliko dana vide neki pomaci u radu kluba, da se zna koje zadužen za medije, ko za ostalo...., nema druge nego da i mi obični navijači mu daju punu podršku i poruče da ne posustane pred ovim hinjavim pokušajima ublehaša, te da ih što prije s noge na nogu izbaci iz kluba!!!

Samo naprijed do konačne pobjede!!!

P.S. Ko je Damir Kojašević, kakav je, i je li sigurno da u srijedu potpisuje?
Bordolini

#4395 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Kojasevic je jos jedan iz Zete, CG. Ima 23 godine i igra na poziciji poluspica. Sudeci po zadnjim desavanjima u klubu zar uopste ima sumnje u to hoce li potpisati? :-D Ako ista valja potpisace sigurno :wink:
tovarish

#4396 Re: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Evo njegov profil sa klupske stranice. I nije nešto prema ovim podacima, mada to ne mora ništa značiti.

http://www.fkzeta.me/index.php?strana=igraci&igrac=2677
Baltazar_khan

#4397 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Pa evo ima par poteza njegovih, asistencija, golova. Ako potpiše, ima da bude bordo Jovetić :razz:

Logovan

#4398 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Niz lice nam suze teku,
prema nebu dižemo glavu,
i Velikog Boga molimo,
za Vedranovu vječnu slavu.

Počivaj u miru !
Gde si sad cica maco

#4399 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

po ovom videu se čini pravo dobar, zna s loptom, zna bacit, asistirat, dat go, dobar mali, dobrodošo
Mikado

#4400 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

zlo87 wrote:Niz lice nam suze teku,
prema nebu dižemo glavu,
i Velikog Boga molimo,
za Vedranovu vječnu slavu.

Počivaj u miru !
:(

Istina za Vedrana !

04.10.2009. - 04.07.2010.

Sjever pamti te, Puljicu Vedrane.