Ma desi se greška sudiji na utakmici, ali meni je gore da "stručni" komentatori u engleskom studiju predvođeni nekada jednim od najeksponiranijih sudija, opremljeni sa snimcima od 30 kamera ne znaju da je ono ofsajdSKAFISKAFNJAK wrote:ima to pravilo, ali ova situacija nigdje veze s tim pravilom![]()
![]()
![]()
kontam nesto kako koja godina sve losije sudije. lafo sve tesko je sudiji procjeniti u toj situaciji. jeste ali i onima prije je bilo pa su bolje sudili. ovi k´o da namjerno fusere.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#4376 Re: English Premier League
-
missko
#4377 Re: English Premier League
Jednom ofsajd uvijek ofsajd nema tu nove situacije.
- Lakat Jebić
#4378 Re: English Premier League
aminRidjobrki wrote:Biće. Indija i Amerika se džaba opiru, kriket je prevaziđen a jajasta lopta će biti zamijenjena okruglom. Ako je išta sigurno prateći trenutne trendove 2214. godine će svi na Zemlji biti muslimani i pratiti nogomet.
- ja.neron
#4379 Re: English Premier League
nije ofsajd jer arsenalov igrač je dotakao loptu na putu prema Sahi
-
missko
#4380 Re: English Premier League
Kakve to veze ima kad je Saha bio u zaledju kad je upucena loptaja.neron wrote:nije ofsajd jer arsenalov igrač je dotakao loptu na putu prema Sahi
-
Bordolini
#4381 Re: English Premier League
ja.neron wrote:nije ofsajd jer arsenalov igrač je dotakao loptu na putu prema Sahi
Kakve ima veze ko je dotakao? Kad je lopta krenula prema Sahi on je bio u ofsajdu, kraj price.
- bingov buraz
#4382 Re: English Premier League
ja.neron wrote:nije ofsajd jer arsenalov igrač je dotakao loptu na putu prema Sahi
-
SKAFISKAFNJAK
#4383 Re: English Premier League
ma i meni je to padalo na pamet ali kad vidis sta je onaj celo psiholog radio u ligi sampiona i opet mu daju da sudi neku temu, juventus cini mi se i on opet kardinalne greske pravi. u ovaj danasnji vakat najgore sudije i komentatori.The Realist wrote:Prije bih rekao da je igra postala brža i da mi sada imamo više načina da vidimo njihove greške. Prije i nije bilo toliko načina da se to provjeri.SKAFISKAFNJAK wrote:ima to pravilo, ali ova situacija nigdje veze s tim pravilom![]()
![]()
![]()
kontam nesto kako koja godina sve losije sudije. lafo sve tesko je sudiji procjeniti u toj situaciji. jeste ali i onima prije je bilo pa su bolje sudili. ovi k´o da namjerno fusere.
- fosil
#4384 Re: English Premier League
Celo klofac sudi 
- ultima_palabra
#4385 Re: English Premier League
Evo ako još neko ima nekih sumnji... mada je sve jasno

- Neelix
#4386 Re: English Premier League
valjda khaj phiceBordolini wrote:ja.neron wrote:nije ofsajd jer arsenalov igrač je dotakao loptu na putu prema Sahi![]()
Kakve ima veze ko je dotakao? Kad je lopta krenula prema Sahi on je bio u ofsajdu, kraj price.
- Lakat Jebić
#4387 Re: English Premier League
ja vazda komentarisem kad neko visi non stop u ofsajdu da mu treba na treningu dat da PES-a odigraNeelix wrote:valjda khaj phiceBordolini wrote:ja.neron wrote:nije ofsajd jer arsenalov igrač je dotakao loptu na putu prema Sahi![]()
Kakve ima veze ko je dotakao? Kad je lopta krenula prema Sahi on je bio u ofsajdu, kraj price.da igrate PES ko sto ne igrate
znali bi da je ovo ofsajd ko suza.
-
The Realist
#4388 Re: English Premier League
Slažem se za Ovreba, on je stvarno konjina, ni kažnjen nije bio za ono.SKAFISKAFNJAK wrote:ma i meni je to padalo na pamet ali kad vidis sta je onaj celo psiholog radio u ligi sampiona i opet mu daju da sudi neku temu, juventus cini mi se i on opet kardinalne greske pravi. u ovaj danasnji vakat najgore sudije i komentatori.The Realist wrote:Prije bih rekao da je igra postala brža i da mi sada imamo više načina da vidimo njihove greške. Prije i nije bilo toliko načina da se to provjeri.SKAFISKAFNJAK wrote:ima to pravilo, ali ova situacija nigdje veze s tim pravilom![]()
![]()
![]()
Ali evo šta recimo nije suđeno na utakmici Njemačka vs. Francuska: http://www.youtube.com/watch?v=tGq7VcaHoqo
- Jack Be Nimble
#4389 Re: English Premier League
Ma sve je to postasla sapunica, da se ima o cemu pricati od subote do subote. Sudijama se kaze da prave kiksove, Runija se potpali da zeli negdje kobiva ici itd. 
- Jack Be Nimble
#4390 Re: English Premier League
Manchester je barem mogao da promjeni dresove.
-
hau jes no
#4391 Re: English Premier League
senzacionalni asmir begovic kaže ovaj na sport klubu, odbrana sezone 
- Better Man
#4392 Re: English Premier League
Ne znam ko upoce misli da moze Man. City do titule prvaka. Oni su nikakva konkurencija Unitedu.
-
The Realist
#4393 Re: English Premier League
Oni i ne misle ove sezone do titule, ali sam siguran da uskoro postaju jako, jako ozbiljni, mada su i ove već. Ne želim im to i ne volim ih, ali ipak imaju novac i može se očekivati da će nešto napraviti, s tim da je u ENG to teže, jer puno ekipa, ili ima puno novca, ili ima odličnu transfer politiku.
- Baron_Samedi
#4394 Re: English Premier League
Niko. Sprdnja od kluba.Better Man wrote:Ne znam ko upoce misli da moze Man. City do titule prvaka. Smijesni su.
Igrac utakmice, Zoran Ćoro - Šuko. Skandalozno je da covjek 10 godina prenosi englesku ligu, i ne zna kako izgleda Kevin Philiphs. Nedavno sma ga naozvao TEZGAROŠOM, jer privatno, očito, ne prati fudbalska zbivanja. Igrace prepoznaje samo kroz brojeve na dresu. Veceras je to potvrdio. U dva navrata mjesa Barrya i Dzeku i vise puta Barrya i Milnera, kao i Kompanya i De Jonga. Kakva klocina!
- Jack Be Nimble
#4395 Re: English Premier League
Volio bi da Man C zavrsi peti, to jest da Tott. ide opet u LS.
-
extraordinary
#4396 Re: English Premier League
Od prve do zadnje riječi potpisujem. Prenositi Premiership deset godina a ne znati kako izgleda Kevin Phillips jednako je kao i da Baho npr ne prepozna Sergeja Barbareza.Baron_Samedi wrote: Niko. Sprdnja od kluba.
Igrac utakmice, Zoran Ćoro - Šuko. Skandalozno je da covjek 10 godina prenosi englesku ligu, i ne zna kako izgleda Kevin Philiphs. Nedavno sma ga naozvao TEZGAROŠOM, jer privatno, očito, ne prati fudbalska zbivanja. Igrace prepoznaje samo kroz brojeve na dresu. Veceras je to potvrdio. U dva navrata mjesa Barrya i Dzeku i vise puta Barrya i Milnera, kao i Kompanya i De Jonga. Kakva klocina!
City odvratna ekipa totalno. Boateng, Kompany, Toure, Richards, Vieira, Milner, Barry... ne mogu shvatiti kako niko od njih ne može osnovni jebeni pas da napravi. Sva dodavanja idu unazad, ono je bolno za gledati, zlostavljanje pravo. Džeko je odsječen totalno, i sve više mislim da Sitiju nije ni trebao takav igrač.
- Riddle
#4397 Re: English Premier League
Ko ih je to smatrao konkurentom za titulu? Njihov glavni cilj je plasman u LP, to je jasno od samog pocetka sezone.Better Man wrote:Ne znam ko upoce misli da moze Man. City do titule prvaka. Oni su nikakva konkurencija Unitedu.
- Riddle
#4398 Re: English Premier League

Dominacija. Ovo ni Barcelona ne moze.
- sinus
#4399 Re: English Premier League
@Dzontra Volta
Ne vidim u čemu je problem sa EA Sports
Exclusive Partnership to Deliver Enhanced Experiences for EA SPORTS Football Gamers and Fans of the Barclays Premier League
EA and the Premier League today announced that EA SPORTS has become the Official Sports Technology Partner of the Premier League. Under the partnership, EA SPORTS will expand its current relationship with fans of the Barclays Premier League with exclusive enhanced experiences and even greater authenticity inside of EA SPORTS Soccerproducts. EA SPORTS branding will be featured on all live on-screen broadcasts of Barclays Premier League fixtures, and EA SPORTS will work with broadcasters to develop enhancements for match day broadcast analysis and increased fan interaction. EA SPORTS will also sponsor the Player Performance Index and will explore new ways to utilize more in depth Barclays Premier League statistics than ever before in future iterations of EA SPORTS Soccerproducts....
http://www.ea.com/news/ea-sports-offici ... ier-league
Ne vidim u čemu je problem sa EA Sports
Exclusive Partnership to Deliver Enhanced Experiences for EA SPORTS Football Gamers and Fans of the Barclays Premier League
EA and the Premier League today announced that EA SPORTS has become the Official Sports Technology Partner of the Premier League. Under the partnership, EA SPORTS will expand its current relationship with fans of the Barclays Premier League with exclusive enhanced experiences and even greater authenticity inside of EA SPORTS Soccerproducts. EA SPORTS branding will be featured on all live on-screen broadcasts of Barclays Premier League fixtures, and EA SPORTS will work with broadcasters to develop enhancements for match day broadcast analysis and increased fan interaction. EA SPORTS will also sponsor the Player Performance Index and will explore new ways to utilize more in depth Barclays Premier League statistics than ever before in future iterations of EA SPORTS Soccerproducts....
http://www.ea.com/news/ea-sports-offici ... ier-league
- Riddle
#4400 Re: English Premier League
Mozda je mislio da je ovo FIFA 2011.