N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Distortion

#4376 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Odlicna pjesma :thumbup:

Image
phillie

#4377 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Ismet Djugum vise nije direktor Celika. Istekao mu je ugovor i nije mu ponudjen novi. Vjerujem da ce mozda vec danas biti imenovan njegov nasljednik. Ismetu hvala, samo se nadam da ce na njegovo mjesto sjesti neko mladji, energicniji i kreativniji i da ce neke stvari u Celiku pomjeriti sa mrtve tacke.
Isto tako, u subotu je na stadionu bio bivsi turski reprezentativac i bivsi igrac Galate Umit Karan. Spekulise se da bi on mogao biti novi sportski direktor.

Edit: Stigao i demant :D
[DEMANT POVODOM MEDIJSKIH NATPISA]

Ovim putem obavještavamo javnost da informacija koju su prenijeli mediji vezano za istek Ugovora gdina Đugum Ismeta, nije tačna. Ugovor gdina Đugum Ismeta nije istekao, te isti i dalje obnaša funkciju direktora NK Čelik.
Molimo medije da ne prenose informacije koje nisu dobili od službenih lica NK Čelik.
Hvala na razumijevanju.
#samocelik

----------------------

Bivsi igrac Celika Bojan Markovic potpisao za Mladost (DK), naseg slijedeceg protivnika. Sto se tice zutih kartona u nasoj ekipi, po dva imaju Bevab, Vrhovac, Nikolic i Sisic. Mozda ne bi bilo lose da ovu utakmicu Karahmet zamjeni Bevaba a mozda Miletic Vrhovca, tako da ovu dvojicu imamo na raspolaganju pred mec sa Sarajevom. Ili to ili skrenuti im paznju da paze :lol:
Last edited by phillie on 20/08/2018 14:35, edited 1 time in total.
phillie

#4378 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

NK Čelik Zenica

[OBAVJEŠTENJE]

Obavještavamo javnost da je uplaćena prva rata za reprogram duga NK Čelik, od strane Gradske uprave.
NK Čelik će nastaviti sa redovnim plaćanjem poreza i doprinosa za svoje uposlenike, što će omogućiti neometano i transparentno poslovanje kluba.
#samocelik
channel10

#4379 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by channel10 »

Jel ono on valjao gluposti oko rasporeda za prvih 5-6 kola i na kraju vidite sta ispade :mrgreen:
phillie

#4380 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

channel10 wrote:Jel ono on valjao gluposti oko rasporeda za prvih 5-6 kola i na kraju vidite sta ispade :mrgreen:
Ma dobro, stariji covjek, pa ga prenijelo...mislio da su Zrinjski, Zeljo neke sile dok u Evropi igraju :D
phillie

#4381 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Fan-shop bice uskoro otvoren na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje. Valjda ce biti i normalnih Celikovih dresova :D
channel10

#4382 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by channel10 »

Sumnjam da ce iko kupiti ovaj crveni dres. Mislim da ce se kod navijaca u obzir uzimati samo crnocrveni i mislim da ce biti dobra prodaja.
phillie

#4383 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

channel10 wrote:Sumnjam da ce iko kupiti ovaj crveni dres. Mislim da ce se kod navijaca u obzir uzimati samo crnocrveni i mislim da ce biti dobra prodaja.
Mozda i hoce, jer kao sto rekoh na pocetku stranice, u Djak Sportu ovaj crveni dres je 19 KM. Dok se uradi grb na njemu i ostale oznake, mozda bude do 30KM. S druge strane crnocrveni dres kostao je 59KM (a sada gledam ,vec je na 65 KM), tako da njegova cijena u fan-shopu nece biti ispod 80KM. Uostalom bumo videli.
Mustang1

#4384 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

phillie wrote:Fan-shop bice uskoro otvoren na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje. Valjda ce biti i normalnih Celikovih dresova :D
Sjecas se prosli put, mozda 10ak godina i vise kada je bio fan shop. Pisalo "Fun Shop" :D Kakve su sanse da opet bude isto :oops:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#4385 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Slo Burner »

Vi ono ostadoste duzni Mladosti prosle sezone jelde ? :D
phillie

#4386 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Mustang1 wrote:
phillie wrote:Fan-shop bice uskoro otvoren na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje. Valjda ce biti i normalnih Celikovih dresova :D
Sjecas se prosli put, mozda 10ak godina i vise kada je bio fan shop. Pisalo "Fun Shop" :D Kakve su sanse da opet bude isto :oops:
Kako ne, nije samo fUn shop bio sporan, cini mi se bilo je gresaka i na rekvizitima. Jbg, valjda su sad regularne nabavke, i orginal roba. Uglavnom ide se naprijed.
Volio bih da dresovi (osim da budu crno-crveni) da imaju samo Celikov grb na sebi i eventualno broj. Ostale "kerefeke" da se mogu uraditi po zelji (prezime iznad broja). Trenutno se razmisljam izmedju Adilovica, Duvnjaka ili Udovcica. :evil:
phillie

#4387 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Slo Burner wrote:Vi ono ostadoste duzni Mladosti prosle sezone jelde ? :D
Ne nego Dzaji 8-)
phillie

#4388 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

Na jucerasnjoj sjednici GV usvojen je rebalans budzeta, cime su odobrena sredstva za reprogram do kraja godine.
sumirprimus

#4389 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sumirprimus »

zasto nosite crvene dresove, znate li da smo mi crveni a ne vi??? :D
phillie

#4390 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

sumirprimus wrote:zasto nosite crvene dresove, znate li da smo mi crveni a ne vi??? :D
mi smo wannabe crveni...tek se oslobodili zelenih a jos nismo pravi crveni hahaha
sumirprimus

#4391 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sumirprimus »

pa zasto nas kopirate, imate li vi svoje ja???
vi ste crno crveni valjda??cccc :roll:
phillie

#4392 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

sumirprimus wrote:pa zasto nas kopirate, imate li vi svoje ja???
vi ste crno crveni valjda??cccc :roll:
Bicemo dok nam isporuce opremu. Otkad ste vi crveni? jel to kopirate rodjene?
sumirprimus

#4393 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sumirprimus »

kakvi oni . oni su takodje politicka igracka jasno ko dan.zna se ko su jedini istinski crveni u ovoj bogom napacenoj drzavi. :izet:
pa hodas li ti po utakmicama jesl kad bio u tz? cujes li sta se kod nas skandira???ozbiljno?
crvenii crvenii crveniii :izet:
phillie

#4394 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

sumirprimus wrote:kakvi oni . oni su takodje politicka igracka jasno ko dan.zna se ko su jedini istinski crveni u ovoj bogom napacenoj drzavi. :izet:
pa hodas li ti po utakmicama jesl kad bio u tz? cujes li sta se kod nas skandira???ozbiljno?
Ne cujem vas od nas :D
cuj jesam bio, bjezo iz kasarne da odem na stadion :razz:
sumirprimus

#4395 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sumirprimus »

ma ja dodje vas 12 hiljada jebo boku junorise :lol: :lol:
alaj ste megalomani skoro ko rodjeni
a vidim tek sad 19 maraka ovaj komplet. pa ja to je to. turcin siroke ruke :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4396 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:kakvi oni . oni su takodje politicka igracka jasno ko dan.zna se ko su jedini istinski crveni u ovoj bogom napacenoj drzavi. :izet:
Ne sekiraj ih prije Sarajeva :mrgreen:
sumirprimus

#4397 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sumirprimus »

pa ne treba ni oni da dobiju, treba se i od njih odlijepit, lijepi iks. i po mogucnosti jedno bar 2 crvena.iskreno
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4398 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:pa ne treba ni oni da dobiju, treba se i od njih odlijepit, lijepi iks. i po mogucnosti jedno bar 2 crvena.iskreno
Ti si pravi merhametlija :lol:
Neka ba Celika, nek oni uzmu
phillie

#4399 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by phillie »

sumirprimus wrote: a vidim tek sad 19 maraka ovaj komplet. pa ja to je to. turcin siroke ruke :D
Ne da covjek da se ne "predoziramo" kvalitetom...polako nas navikava :D :D :D hajd makar nije neka turska podrumaska firma.

vanilla je uvijek bila drug :D :thumbup: (troje na temi a nijednog sarajlije, ovo postaje sumnjivo, urota u najavi)
sumirprimus

#4400 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sumirprimus »

malo u ovoj opremi bacate na rukometni klub ne znam fakat sto jel zbog onih bijelih pucni na rukavina :lol: :thumbup:
Post Reply