N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#4377 Re: N.K. Čelik Zenica
Ismet Djugum vise nije direktor Celika. Istekao mu je ugovor i nije mu ponudjen novi. Vjerujem da ce mozda vec danas biti imenovan njegov nasljednik. Ismetu hvala, samo se nadam da ce na njegovo mjesto sjesti neko mladji, energicniji i kreativniji i da ce neke stvari u Celiku pomjeriti sa mrtve tacke.
Isto tako, u subotu je na stadionu bio bivsi turski reprezentativac i bivsi igrac Galate Umit Karan. Spekulise se da bi on mogao biti novi sportski direktor.
Edit: Stigao i demant
----------------------
Bivsi igrac Celika Bojan Markovic potpisao za Mladost (DK), naseg slijedeceg protivnika. Sto se tice zutih kartona u nasoj ekipi, po dva imaju Bevab, Vrhovac, Nikolic i Sisic. Mozda ne bi bilo lose da ovu utakmicu Karahmet zamjeni Bevaba a mozda Miletic Vrhovca, tako da ovu dvojicu imamo na raspolaganju pred mec sa Sarajevom. Ili to ili skrenuti im paznju da paze
Isto tako, u subotu je na stadionu bio bivsi turski reprezentativac i bivsi igrac Galate Umit Karan. Spekulise se da bi on mogao biti novi sportski direktor.
Edit: Stigao i demant
[DEMANT POVODOM MEDIJSKIH NATPISA]
Ovim putem obavještavamo javnost da informacija koju su prenijeli mediji vezano za istek Ugovora gdina Đugum Ismeta, nije tačna. Ugovor gdina Đugum Ismeta nije istekao, te isti i dalje obnaša funkciju direktora NK Čelik.
Molimo medije da ne prenose informacije koje nisu dobili od službenih lica NK Čelik.
Hvala na razumijevanju.
#samocelik
----------------------
Bivsi igrac Celika Bojan Markovic potpisao za Mladost (DK), naseg slijedeceg protivnika. Sto se tice zutih kartona u nasoj ekipi, po dva imaju Bevab, Vrhovac, Nikolic i Sisic. Mozda ne bi bilo lose da ovu utakmicu Karahmet zamjeni Bevaba a mozda Miletic Vrhovca, tako da ovu dvojicu imamo na raspolaganju pred mec sa Sarajevom. Ili to ili skrenuti im paznju da paze
Last edited by phillie on 20/08/2018 14:35, edited 1 time in total.
- phillie
#4378 Re: N.K. Čelik Zenica
NK Čelik Zenica
[OBAVJEŠTENJE]
Obavještavamo javnost da je uplaćena prva rata za reprogram duga NK Čelik, od strane Gradske uprave.
NK Čelik će nastaviti sa redovnim plaćanjem poreza i doprinosa za svoje uposlenike, što će omogućiti neometano i transparentno poslovanje kluba.
#samocelik
[OBAVJEŠTENJE]
Obavještavamo javnost da je uplaćena prva rata za reprogram duga NK Čelik, od strane Gradske uprave.
NK Čelik će nastaviti sa redovnim plaćanjem poreza i doprinosa za svoje uposlenike, što će omogućiti neometano i transparentno poslovanje kluba.
#samocelik
-
channel10
#4379 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel ono on valjao gluposti oko rasporeda za prvih 5-6 kola i na kraju vidite sta ispade 
- phillie
#4380 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma dobro, stariji covjek, pa ga prenijelo...mislio da su Zrinjski, Zeljo neke sile dok u Evropi igrajuchannel10 wrote:Jel ono on valjao gluposti oko rasporeda za prvih 5-6 kola i na kraju vidite sta ispade
- phillie
#4381 Re: N.K. Čelik Zenica
Fan-shop bice uskoro otvoren na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje. Valjda ce biti i normalnih Celikovih dresova 
-
channel10
#4382 Re: N.K. Čelik Zenica
Sumnjam da ce iko kupiti ovaj crveni dres. Mislim da ce se kod navijaca u obzir uzimati samo crnocrveni i mislim da ce biti dobra prodaja.
- phillie
#4383 Re: N.K. Čelik Zenica
Mozda i hoce, jer kao sto rekoh na pocetku stranice, u Djak Sportu ovaj crveni dres je 19 KM. Dok se uradi grb na njemu i ostale oznake, mozda bude do 30KM. S druge strane crnocrveni dres kostao je 59KM (a sada gledam ,vec je na 65 KM), tako da njegova cijena u fan-shopu nece biti ispod 80KM. Uostalom bumo videli.channel10 wrote:Sumnjam da ce iko kupiti ovaj crveni dres. Mislim da ce se kod navijaca u obzir uzimati samo crnocrveni i mislim da ce biti dobra prodaja.
-
Mustang1
#4384 Re: N.K. Čelik Zenica
Sjecas se prosli put, mozda 10ak godina i vise kada je bio fan shop. Pisalo "Fun Shop"phillie wrote:Fan-shop bice uskoro otvoren na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje. Valjda ce biti i normalnih Celikovih dresova
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4385 Re: N.K. Čelik Zenica
Vi ono ostadoste duzni Mladosti prosle sezone jelde ? 
- phillie
#4386 Re: N.K. Čelik Zenica
Kako ne, nije samo fUn shop bio sporan, cini mi se bilo je gresaka i na rekvizitima. Jbg, valjda su sad regularne nabavke, i orginal roba. Uglavnom ide se naprijed.Mustang1 wrote:Sjecas se prosli put, mozda 10ak godina i vise kada je bio fan shop. Pisalo "Fun Shop"phillie wrote:Fan-shop bice uskoro otvoren na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje. Valjda ce biti i normalnih Celikovih dresovaKakve su sanse da opet bude isto
Volio bih da dresovi (osim da budu crno-crveni) da imaju samo Celikov grb na sebi i eventualno broj. Ostale "kerefeke" da se mogu uraditi po zelji (prezime iznad broja). Trenutno se razmisljam izmedju Adilovica, Duvnjaka ili Udovcica.
- phillie
#4387 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne nego DzajiSlo Burner wrote:Vi ono ostadoste duzni Mladosti prosle sezone jelde ?
- phillie
#4388 Re: N.K. Čelik Zenica
Na jucerasnjoj sjednici GV usvojen je rebalans budzeta, cime su odobrena sredstva za reprogram do kraja godine.
-
sumirprimus
#4389 Re: N.K. Čelik Zenica
zasto nosite crvene dresove, znate li da smo mi crveni a ne vi??? 
- phillie
#4390 Re: N.K. Čelik Zenica
mi smo wannabe crveni...tek se oslobodili zelenih a jos nismo pravi crveni hahahasumirprimus wrote:zasto nosite crvene dresove, znate li da smo mi crveni a ne vi???
-
sumirprimus
#4391 Re: N.K. Čelik Zenica
pa zasto nas kopirate, imate li vi svoje ja???
vi ste crno crveni valjda??cccc
- phillie
#4392 Re: N.K. Čelik Zenica
Bicemo dok nam isporuce opremu. Otkad ste vi crveni? jel to kopirate rodjene?sumirprimus wrote:pa zasto nas kopirate, imate li vi svoje ja???
-
sumirprimus
#4393 Re: N.K. Čelik Zenica
kakvi oni . oni su takodje politicka igracka jasno ko dan.zna se ko su jedini istinski crveni u ovoj bogom napacenoj drzavi.
pa hodas li ti po utakmicama jesl kad bio u tz? cujes li sta se kod nas skandira???ozbiljno?
crvenii crvenii crveniii
pa hodas li ti po utakmicama jesl kad bio u tz? cujes li sta se kod nas skandira???ozbiljno?
crvenii crvenii crveniii
- phillie
#4394 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne cujem vas od nassumirprimus wrote:kakvi oni . oni su takodje politicka igracka jasno ko dan.zna se ko su jedini istinski crveni u ovoj bogom napacenoj drzavi.![]()
crvenii crvenii crveniii
cuj jesam bio, bjezo iz kasarne da odem na stadion
-
sumirprimus
#4395 Re: N.K. Čelik Zenica
ma ja dodje vas 12 hiljada jebo boku junorise
alaj ste megalomani skoro ko rodjeni
a vidim tek sad 19 maraka ovaj komplet. pa ja to je to. turcin siroke ruke
alaj ste megalomani skoro ko rodjeni
a vidim tek sad 19 maraka ovaj komplet. pa ja to je to. turcin siroke ruke
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4396 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne sekiraj ih prije Sarajevasumirprimus wrote:kakvi oni . oni su takodje politicka igracka jasno ko dan.zna se ko su jedini istinski crveni u ovoj bogom napacenoj drzavi.![]()
crvenii crvenii crveniii
-
sumirprimus
#4397 Re: N.K. Čelik Zenica
pa ne treba ni oni da dobiju, treba se i od njih odlijepit, lijepi iks. i po mogucnosti jedno bar 2 crvena.iskreno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4398 Re: N.K. Čelik Zenica
Ti si pravi merhametlijasumirprimus wrote:pa ne treba ni oni da dobiju, treba se i od njih odlijepit, lijepi iks. i po mogucnosti jedno bar 2 crvena.iskreno
Neka ba Celika, nek oni uzmu
- phillie
#4399 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne da covjek da se ne "predoziramo" kvalitetom...polako nas navikavasumirprimus wrote: a vidim tek sad 19 maraka ovaj komplet. pa ja to je to. turcin siroke ruke
vanilla je uvijek bila drug
-
sumirprimus
#4400 Re: N.K. Čelik Zenica
malo u ovoj opremi bacate na rukometni klub ne znam fakat sto jel zbog onih bijelih pucni na rukavina