AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
boston_c

#4376 Re: AC Milan

Post by boston_c »

Rob_Atl wrote:Sto ne mogu ove ovako sto za Barcu navijaju pa kad god izgube neko je igrao bunker i sta ti ja znam. Barca igra dosadan fudbal ba, ako vam je dominacija dodavanje na 50 metara od gola i sta ti ja znam onda ok. Milan se juce uopste nije branio , da se branio barca bi izvela kamaru kornera, imala bruku suteva na go ali jok. Milan je takticki odigrao, flastera na Mesija i Xavija i to je pola ekipe odma, ljudi nisu mogli proci. Jedino se Iniesta vidio sinoc malo ali nista specijalno. Barca je jaci tim to niko ne spori, ali ima i lijek za njih , provalili su im igru i zdrao. Posjed lopte jest isao u korist Barcelone ali 8-7 u sutevima za milan 4-3 u kornerima meni se cini , da je bila neka dominacija statistika bi bila ko protiv celzija

bilo je 6-2 u sutevima za Milan :D
5 0 5

#4377 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

boston_c wrote:
Rob_Atl wrote:Sto ne mogu ove ovako sto za Barcu navijaju pa kad god izgube neko je igrao bunker i sta ti ja znam. Barca igra dosadan fudbal ba, ako vam je dominacija dodavanje na 50 metara od gola i sta ti ja znam onda ok. Milan se juce uopste nije branio , da se branio barca bi izvela kamaru kornera, imala bruku suteva na go ali jok. Milan je takticki odigrao, flastera na Mesija i Xavija i to je pola ekipe odma, ljudi nisu mogli proci. Jedino se Iniesta vidio sinoc malo ali nista specijalno. Barca je jaci tim to niko ne spori, ali ima i lijek za njih , provalili su im igru i zdrao. Posjed lopte jest isao u korist Barcelone ali 8-7 u sutevima za milan 4-3 u kornerima meni se cini , da je bila neka dominacija statistika bi bila ko protiv celzija

bilo je 6-2 u sutevima za Milan :D
pa jeste. milan je sinoc bio bolji u svemu. barcelona je totalno zakazala. sve ostalo je stvar ukusa. neko voli autobus, neko dodavanje.

@rob

Image

evo, ovdje mozes vidjeti gdje se milan parkirao, a gdje su se dodavali barcelonini igraci. procijeni sam na koliko je to metara?
Partijaner

#4378 Re: AC Milan

Post by Partijaner »

Ja samo ne znam zasto niko od igraca Barce ne opuca izvan 16-ca, pa dodavaju se oko njega ko budale kakve, kolko me sjecanje sluzi samo Xavi i Iniesta opucali jednm izvan i to je to.
5 0 5

#4379 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

Partijaner wrote:Ja samo ne znam zasto niko od igraca Barce ne opuca izvan 16-ca, pa dodavaju se oko njega ko budale kakve, kolko me sjecanje sluzi samo Xavi i Iniesta opucali jednm izvan i to je to.
pa rekoh ja. bili su jako losi. nisu se mogli adaptirati na teren (kao ronaldo u zenici). :razz:
SaPnA

#4380 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

pobjeda je pobjeda, a vi se mozete vaditit ruka, sudija, teren, posjed lopte, mesi i tako to, milan je poderao sinoc barcu a siguran sam da ce i u revansu biti ravnopravan protivnik
5 0 5

#4381 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

SaPnA wrote:pobjeda je pobjeda, a vi se mozete vaditit ruka, sudija, teren, posjed lopte, mesi i tako to, milan je poderao sinoc barcu a siguran sam da ce i u revansu biti ravnopravan protivnik
pa sta sam ja rekao. isto sto i ti. i to 3 puta. niko se ne vadi na teren. milan je pripremio teren za svoju igru, barcelona ce svoj za svoju. to sam mislio reci. niko nije kriv barceloni sto se nisu mogli adaptirati. no srecom, u ovom takmicenju se igraju dvije utakmice, pa cemo vidjeti znaju li ista bolje na pravom terenu. do tad, pozdrav.
TheMule

#4382 Re: AC Milan

Post by TheMule »

ganjeta wrote:
TheMule wrote:Volio bih da Milan prodje dalje, ali lahko se moze dogoditi da im pukne petica tamo
Ovakav komentar može napisati neko ko prati fudbal od "juče" ili ima 12. godina ! Kakva petica djeco?! Na osnovu čega?
Ovo je Milan, sedmostruki prvak Evrope, i kad je najlošiji ima mentalnu snagu i svaki protivnik to poštuje i zna to. Pa bolan ne bio ne igraju sa Hridom nego s Milanom.

Naravano da se može desiti potop, fudbal je jbg. Ali nakon one sinoćne partije i prespavane noći gotovo sam ubjeđen u prolaz, jer Milan jedan metne i ćao-ćao vozdrica :wink: .
Pa je li jedno ili drugo?
Jack Be Nimble wrote:
ganjeta wrote:
TheMule wrote:Volio bih da Milan prodje dalje, ali lahko se moze dogoditi da im pukne petica tamo
Ovakav komentar može napisati neko ko prati fudbal od "juče" ili ima 12. godina ! Kakva petica djeco?! Na osnovu čega?

Ovo je Milan, sedmostruki prvak Evrope, i kad je najlošiji ima mentalnu snagu i svaki protivnik to poštuje i zna to. Pa bolan ne bio ne igraju sa Hridom nego s Milanom.

Naravano da se može desiti potop, fudbal je jbg. Ali nakon one sinoćne partije i prespavane noći gotovo sam ubjeđen u prolaz, jer Milan jedan metne i ćao-ćao vozdrica :wink: .
Na osnovu Liverpula, Arsenala i Deportiva :roll:
Tako je. Neki izgleda nisu ljubitelji historije, pa cak ni fudbalske.
Logovan

#4383 Re: AC Milan

Post by Logovan »

TheMule wrote:
ganjeta wrote:

Pa je li jedno ili drugo?
Pa nemoj sad njegove riječi bukvalno shvatati. :-) Može biti i 20:0 za Barcelonu ali je nerealno da se desi.
mumi80

#4384 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

http://www.mozzartsport.com/vesti/zapat ... avom-video
Jos haman nije ni bila ruka :-)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Tomahawk11
Globalni moderator

#4385 Re: AC Milan

Post by Tomahawk11 »

Standardna vadiona kad je Barca u pitanju (cast realnim fanovima Barce): los teren, visoka trava, autobus, sudije...jbg vise :-)
Istina je da je Milan odigrao bolju utakmicu......
SaPnA

#4386 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

505sCrtom wrote:
SaPnA wrote:pobjeda je pobjeda, a vi se mozete vaditit ruka, sudija, teren, posjed lopte, mesi i tako to, milan je poderao sinoc barcu a siguran sam da ce i u revansu biti ravnopravan protivnik
pa sta sam ja rekao. isto sto i ti. i to 3 puta. niko se ne vadi na teren. milan je pripremio teren za svoju igru, barcelona ce svoj za svoju. to sam mislio reci. niko nije kriv barceloni sto se nisu mogli adaptirati. no srecom, u ovom takmicenju se igraju dvije utakmice, pa cemo vidjeti znaju li ista bolje na pravom terenu. do tad, pozdrav.
ma ja, isto sto i ja
ibizza

#4387 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Eto,nabrojali ste tri utakmice gdje je milan prokockao...Isto tako ima utgakmica hgdje je on nadoknadio 2-3 pogotka.

Takodjer,sta ako se desi da Milan dobije Barcu 3-0? Koliko je realno da njih Barca dobije 5-0 ,toliko je realan i ovaj rezultat(poslije sinocnje tekme).
SaPnA

#4388 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

pa posle ove utakmice realnije je da milan barcu dobije 5-0 nego obrnuto
ibizza

#4389 Re: AC Milan

Post by ibizza »

SaPnA wrote:pa posle ove utakmice realnije je da milan barcu dobije 5-0 nego obrnuto
to i ja govorim
LSD

#4390 Re: AC Milan

Post by LSD »

hajd ne kenjajte sad previše....svaka cast na pobjedi....ali sad zinuli guzovi, pa mislite da je Barca neka nižerazredna ekipa kojoj cete tricu uvaliti nasred N.Campa....koje podcijenjivanje :shock: nevjerovatno....e jbg više, kakvih likova ima.
Vidjecemo u revanšu te vaše trice i petice ;-)
5 0 5

#4391 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

SaPnA wrote: ma ja, isto sto i ja
pa da. ti mislis drugacije?

Image
Image
SaPnA

#4392 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

pogledaj zasto si me citirao, vadis se na teren, kao los a prije toga kazes da se niko ne vadi na teren, a sada postavljas slike i uporedjujes

za mene je ovdje kraj, pobjeda se pika pa makar i na oranju, nije se uvijek fudbal igrao na tepihu i ne igra se svugdje
burgundy

#4393 Re: AC Milan

Post by burgundy »

LSD wrote:hajd ne kenjajte sad previše....svaka cast na pobjedi....ali sad zinuli guzovi, pa mislite da je Barca neka nižerazredna ekipa kojoj cete tricu uvaliti nasred N.Campa....koje podcijenjivanje :shock: nevjerovatno....e jbg više, kakvih likova ima.
Vidjecemo u revanšu te vaše trice i petice ;-)
Prelistaj malo par stranica unazad ove stranice pa mi pricaj o podcjenjivanju.Mi smo bili realni,govorili sto i ptice na grani znaju da je Barca favorit,ali bilo je komentara upravo o peticama na San Siru.Mi jesmo losi,ali takve preoptimisticne i preambiciozne izjave su morale biti umjerenije i ako pricamo o tvojim vanzemaljcima.Milan nije neka nizerazredna ekipa da se prica o peticama,jer Milan je poslije Reala najvise dizao ovaj trofej.Ja sam znao da se salim,ali sad cu ti reci bez sale.Jedan Maldini je vise puta podizao ovaj trofej nego sto ih je Barca osvojila.
Igrat ce se jos jedna utakmica,i kao sto sam rekao ako su prije sanse bile 60/40 u korist Barce,sad su 50/50.Do tad nas ostavi da uzivamo u ovoj velikoj pobijedi.
5 0 5

#4394 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

SaPnA wrote:pogledaj zasto si me citirao, vadis se na teren, kao los a prije toga kazes da se niko ne vadi na teren, a sada postavljas slike i uporedjujes

za mene je ovdje kraj, pobjeda se pika pa makar i na oranju, nije se uvijek fudbal igrao na tepihu i ne igra se svugdje
kao sto rekoh, krivim barcelonu za poraz, a ne milan ili san siro. procitaj sta sam napisao. nisam ja kriv sto barcelona ima bilijarski sto na camp nou i ne zna igrati po oranicama. zato i slike.
SaPnA

#4395 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

pa kazes cestitam na pobjedi milanu a ne nabijati na nos kako teren ne valja al eto bili ste bolji kao da bi sta taj tepih promijenio, ne zna igrat? to u spaniji kod svih tip top travice?
burgundy

#4396 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Image
Image

Image
Malo Milanove Tika Take
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#4397 Re: AC Milan

Post by F&N »

Ako me sjecanje ne vara, ova parola i vrlo slicna koreografija TU SEI TUTTA LA MI VITA je vec bila na utakmici cetvrt finala ili polufinala 2007 kada smo izbacili Man.Utd. nadam se da ce nam opet donijeti prolaz :D

Inace zanimljivo je gledati navijace Barselone kako svaki put poslije svakog poraza izlaze sa raznoraznim statistickim podatcima o njihovoj "nadmoci" samo eto nekako .ebu ih ti golovi...

Predlazem da UEFA kao veliki zastitnik Barselone, uvede neko pravilo poslije 100. tacnog pasa da se Barseloni pika 1 gol, ono 200 pasova 2 gola, tada ce imati smisla ova njihova opcinjenost (NE)bitnom statistikom.

Usput ako je neko Milanu vec upisao prolaz grdno se vara. Realno protiv Barselone 2:0 nije nikakva zaliha.
bosnianidiot

#4398 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Nove teorije zavjere se pojavljuju :lol: :lol:

BARSELONA, 21. februar 2013, (Njuz) – Najbolji igrač Barselona Leonel Mesi izjavio je da je šokiran optužbama da je na sinoćnjem meču protiv Milana pružio izuzetno lošu partiju, jer, prema njegovim rečima, on na toj utakmici uopšte nije ni igrao.

- Poštujem novinarsko pravo na drugačije mišljenje, ali ne razumem kako neko može da najpre da napiše da se sinoć na terenu nisam ni video, a potom da me kritikuje kako sam bio loš. Odgovorno tvrdim da na pomenutoj utakmici uopšte nisam ni igrao, u šta se mogao uveriti svako ko je gledao taj meč. Lično sam jutros pogledao snimak i sebe ni u jednoj akciji nisam primetio – tvrdi Mesi.

Omaleni Argentinac kaže da je jutros kada je pročitao novine bio veoma zbunjen i da je odmah pozvao svoje klupske drugove Inijestu i Ćavija, koji su mu potvrdili da se ne sećaju da je on sinoć bio na terenu.

- Njih dvojica su kategorični da od mene sinoć nisu dobili nijednu upotrebljivu loptu, niti se sećaju nekog mog poteza. Štaviše, ni Ćavi, ni Inijesta nisu sasvim sigurni da su sinoć igrali, dok je Fabregas siguran da je taj meč propustio. Od svih igrača Barselone jedino Pujol misli da je bio na terenu, jer nikako drugačije ne može da objasni posekotinu na svom čelu – kaže Mesi.

Najbolji igrač sveta pokazao je novinarima SMS poruku koju mu je poslao golman Milana Abijati u kojoj italijanski čuvar mreže potvrđuje da Mesija sinoć nije primetio u svom šesnaestercu.
burgundy

#4399 Re: AC Milan

Post by burgundy »

:lol:

Kao ono, Messi je stvarno čarobnjak,čim je večeras ušao na teren-nestao je!!
Rob_Atl

#4400 Re: AC Milan

Post by Rob_Atl »

Ma hajde dosta o Barceloni, slijedi nam mec sa Interom u nedelju, ako pobjedimo a Juve kiksa moglo bi se i zakuhati, mada je 11 bodova puno, ali imamo jos jednom igrati sa njima , a oni sljedece sedmice idu Napoliju. Juve u zadnjih par meceva i ne igra bas ubjedljivo kao na pocetku, dok se Milan zahuktao. Ima jos 14 utakmica pa vidjet cemo.
Post Reply