Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne bih se slozio.
Lazio je igrao na nekih 20ak %, ako ne i manje, dok je Juventus sve ulozio u ovu utakmicu i izveo svoj najjaci sastav.
Nazalost, i pored toga Lazio je izvrsio potpunu dominaciju, te imao bar 5-6 100% sansi za gol, dok je Juventus iz svog jedinog suta i pogodio.
Treba jos spomenuti i cisto navljacenje sudije Juventusu, te bar 2 nesvirana penala za Lazio uz 3 crvena kartona, te sigurnu kaznu za losu organizaciju zbog onih baklji koje su ubacene u teren.
hypko_nurko wrote:neko rutinski neko ispadne od bologne
Dosadnije tekme nisam gledao odavno, bolje ispasti uz dramu + posteno.
Doduse prosle godine je Napoli uzeo kanticu.
FORZA NAPOLI
pa nemoj ni da gledas, ko te tjera. gledaj one svoje debile i uzivaj u aktraktivnom kantanju od bologne i slicnih veleslila od klubova i atraktivnim intervencijama vrhunskog golmana de santisa. a sad mozes komotno opet u hibernaciju i ne vracaj se vise
ove godine ce napoli uzeti qrc
Last edited by hypko_nurko on 22/01/2013 22:50, edited 1 time in total.
Ne bih se slozio.
Lazio je igrao na nekih 20ak %, ako ne i manje, dok je Juventus sve ulozio u ovu utakmicu i izveo svoj najjaci sastav.
Nazalost, i pored toga Lazio je izvrsio potpunu dominaciju, te imao bar 5-6 100% sansi za gol, dok je Juventus iz svog jedinog suta i pogodio.
Treba jos spomenuti i cisto navljacenje sudije Juventusu, te bar 2 nesvirana penala za Lazio uz 3 crvena kartona, te sigurnu kaznu za losu organizaciju zbog onih baklji koje su ubacene u teren.
Pa samo sam iskoristio ovu analogiju koja ja pomalo smiješna jer je Juve prije mogao do nedostižne prednosti nego inter do približavanja, pogotovo ako gledamo da je Juve prije 3 kola bježao 8 bodova prvom pratiocu i zbog sudije sinoć, nesreće protiv sampe i parme izgubio čistih 7 bodova koje je imao jer je u svim mečevima vodio i kontrolisao igru da bi bili kažnjeni na kraju.
Opet ce Juventus osvojit titulu zbog nepostojece konkurencije. I to uz minimalna ulaganja.
Ovaj Zeman mora dobit otkaz. Ne znam kakva je njegova uloga uopste; formacija je ista od prvog do zadnjeg kola. Jos drzi na klupi jednog od najboljih igraca na svojoj poziciji.