Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
almir90

#4376 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by almir90 »

Fudo387 wrote:Svak’ ziv na dunjaluku forsira svoju privredu, uslovljava stranca sa milion zajebancija da sebe zastiti, samo je Bosnji nepojmljivo da radi na sebi.
Nije cool, papanski je, taaassss ti meni govoriti dje cu kupovati...zna sve jarane, a nema ga nidje.
Pa Bošnjo i jeste najveća ekonomska štetočina u Federaciji, barem sam ja to dokazao ovdje. Al' 'ta mi znamo, vi 'anamo' bolje znate od nas.
triconja

#4377 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by triconja »

SaraFina wrote:
triconja wrote:
Fudo387 wrote:Svak’ ziv na dunjaluku forsira svoju privredu, uslovljava stranca sa milion zajebancija da sebe zastiti, samo je Bosnji nepojmljivo da radi na sebi.
Nije cool, papanski je, taaassss ti meni govoriti dje cu kupovati...zna sve jarane, a nema ga nidje.
Lahko je taku retoriku prosipat van bosne :lol:

Eee jaro moj kad su ti komsije oni koje bojkotujes to je vec teze, skontas da su i to isto ljudi.

Nije ti Dragan Čović i ovi iz HNS-a piličari nikakav komšija. Nego lafo dobronamjerni susjed, koji bi te rado zbio u trokut TZ-ZE-SA....
Kakvi oni, daleko od ociju daleko od srca, nego imam par komsija bona ljudi proizvode svasta nesta i kupi se. Ha ja, domace. :mrgreen:
Fudo387

#4378 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Fudo387 »

animals wrote:Pukla cura ko kokica.. :D
Nije to lijepo.
Prvo, dama je, drugo, za vecinu vas sto ste joj se popeli na ledja izmislila je zivot.
Obrazovana, pristojan posao, putuje svijetom...itd.
To sto vas kukturno posamara nije razlog da se ljutite.
Sportski prihvatite maranje.
MarlboroGold

#4379 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

MoRe bojkot hrvatskih proizvoda koji su plasirani u BiH, ali ne i bojkot proizvoda firmi čije je sjedište u BiH. Tako se samo pravi šteta domaćoj privredi koja je svakako za plakati.

Može bojkot dorine, ali ne i violete.
Fudo387

#4380 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Fudo387 »

almir90 wrote:
Pa Bošnjo i jeste najveća ekonomska štetočina u Federaciji, barem sam ja to dokazao ovdje. Al' 'ta mi znamo, vi 'anamo' bolje znate od nas.
Nista ti meni nisi dokazao.
animals

#4381 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by animals »

Fudo387 wrote:
Nije to lijepo.
Prvo, dama je, drugo, za vecinu vas sto ste joj se popeli na ledja izmislila je zivot.
Aha.. vidi se kultura..
Cuj putuje svijetom. :-)
izmislila zivot..obrazovana, pristojan posao..
odkud ti to sve znas , zivota ti..
mozda sam ja vise proputovao svijeta, i pristojniji sam od vas oboje.. :-)
Last edited by animals on 15/02/2019 17:07, edited 1 time in total.
rumenige_brajtner

#4382 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by rumenige_brajtner »

Fudo387 wrote:
almir90 wrote:
Nista ti meni nisi dokazao.
pogledaj listu dužnika za porez sa iznosom od preko 50 hiljada km, na dan 31/12/2018.
međutim, takvi kao ti i ova ubleha od žene ne priznaju činjenice, nego prilagođavaju činjenice svojim teorijama. ima fin izraz za ljude koji uprkos svim argumentima da nisu u pravu i dalje insistiraju da jesu. svi ga znamo.
Last edited by rumenige_brajtner on 15/02/2019 15:55, edited 2 times in total.
Fudo387

#4383 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Fudo387 »

animals wrote:
Fudo387 wrote:
Nije to lijepo.
Aha.. vidi se kultura..
Cuj putuje svijetom. :-)
Pa kako ne vidi?
Na tvoje uvrede, luda, pukla, vaka naka, uopste ne reaguje, fino ti objasni da si bizon.
No, ti si uporan. Ni trunke samokritike, samo pravo.
dale cooper

#4384 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by dale cooper »

Haman da organiziranje ovog bojkota ide kao i formiranje vlasti kod nas. Sporo i nikako. :mrgreen:
MarlboroGold

#4385 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Fudo387 wrote:
Nije to lijepo.
Sama protiv svih. Uletis i ti nekad, kao Nivelacija i onaj banovani... dodjete kao statisticke greske... ustvari nebitna odstupanja.
Fudo387

#4386 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Fudo387 »

rumenige_brajtner wrote: pogledaj listu dužnika za porez sa iznosom od preko 50 hiljada km, na dan 31/12/2018.
međutim, takvi kao ti i ova ubleha od žene ne priznaju činjenice, nego prilagođavaju činjenice svojim teorijama. ima fin izraz za ljude koji uprkos svim argumentima da nisu u pravu i dalje insistiraju da jesu. svi ga znamo.
Ozbiljno?
Decko, jesi cuo mozda za neku firmu iz Mostara, mescini rekose da se zove Aluminij?
Toliko o stetocinama.
beni-bu-man

#4387 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Fudo jes to i ti za bojkot ???
MarlboroGold

#4389 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

dale cooper wrote:Haman da organiziranje ovog bojkota ide kao i formiranje vlasti kod nas. Sporo i nikako. :mrgreen:
:lol: :thumbup:
Fudo387

#4390 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Fudo387 »

beni-bu-man wrote:Fudo jes to i ti za bojkot ???
Ja sam za veLku porciju cevapa i pivu, bojkota ako bude, bude.
SaraFina

#4391 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

MarlboroGold wrote:
Fudo387 wrote:
Nije to lijepo.
Sama protiv svih. Uletis i ti nekad, kao Nivelacija i onaj banovani... dodjete kao statisticke greske... ustvari nebitna odstupanja.

Obzirom čiju ti podršku uživaš na temi i inače ja mislim da je bolje što sam sama. (Hafis, Rumenige, dijaspora koji tri riječi suvisle ne zna sklepati, Botimir i sl)
Ja bi se zapitala da sam na tvom mjestu.
Za društvo podrške :D
SaraFina

#4392 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

MarlboroGold wrote:
dale cooper wrote:Haman da organiziranje ovog bojkota ide kao i formiranje vlasti kod nas. Sporo i nikako. :mrgreen:
:lol: :thumbup:

Motaj kablove, gasi mješalicu :D
beni-bu-man

#4393 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Fudo387 wrote:
jebo bojkot, haj sutra samnom u srbiju na karadjordjevu da se ubijemo ko ljudi :mrgreen:
Fudo387

#4394 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Fudo387 »

beni-bu-man wrote:
Fudo387 wrote:
jebo bojkot, haj sutra samnom u srbiju na karadjordjevu da se ubijemo ko ljudi :mrgreen:
ToLko moderan nisam.
Izvini, necu u srbiju, ni avionom da preletim. :D
beni-bu-man

#4395 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Fudo387 wrote:
beni-bu-man wrote: jebo bojkot, haj sutra samnom u srbiju na karadjordjevu da se ubijemo ko ljudi :mrgreen:
ToLko moderan nisam.
Jesi nacionalista allaha mi :mrgreen:
pijo_zoljo

#4396 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by pijo_zoljo »

Fudo387 wrote: ToLko moderan nisam.
p..ko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
almir90

#4397 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by almir90 »

Fudo387 wrote:
rumenige_brajtner wrote: pogledaj listu dužnika za porez sa iznosom od preko 50 hiljada km, na dan 31/12/2018.
Ozbiljno?
Decko, jesi cuo mozda za neku firmu iz Mostara, mescini rekose da se zove Aluminij?
Toliko o stetocinama.
Ja postavio spisak, samo lijepo se informiši i uzmi ukupnu cifru Bošje što vode, onda nastavi pričati gluposti slobodno.
beni-bu-man

#4398 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

pijo_zoljo wrote:
p..ko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kaze se pussy 8-)
pijo_zoljo

#4399 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by pijo_zoljo »

beni-bu-man wrote:
pijo_zoljo wrote:
p..ko

kaze se pussy 8-)
bojkotujem strane riječi
:lol: :lol: :lol: :lol:
beni-bu-man

#4400 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

pijo_zoljo wrote: bojkotujem strane riječi
:lol: :lol: :lol: :lol:

jes to doso da useremo temu ????
Locked