Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jajara wrote:moze odgovor al ozbiljno. kako cete se osjecat kad aluminij ponovo digne pogone. oce vam bit krivo ili drago? daj odgovorite mi da znam kome cu urinirat po glavi.
to tvoje planirano urniranje po necijim glavama nije problem. to se rijesi banom.
problem je uriniranje tebi u glavu jos od pelena. isto ovo uriniranje koje trenutno provodi bozo ljubic kojom u vama potpiruje mrznju prema "muslimamima" .
i tako dok bozo urinira ti i tebi slicni se umalo ne udaviste gutajuci taj urin u obliku njegovih lazi i izmisljotina.
cuj banom haha. vidi frajke jes zajeban. ljudi gospu uvlace u raspravu oko aluminija, a da ja radi jednog pišanja, eto ne mora bas u usta mozda ode malo i za vrat, dobijem ban.
jajara wrote:cuj banom haha. vidi frajke jes zajeban. ljudi gospu uvlace u raspravu oko aluminija, a da ja radi jednog pišanja, eto ne mora bas u usta mozda ode malo i za vrat, dobijem ban.
Kakav ban za takvu budalu ko sto si ti? Pa koga bi punili spermom cijelo ovo vrijeme?
Haman2 wrote:
Svjedoci smo svojevrsne, prije svega radničke drame koja se ovih dana odvija u Mostaru, a vezano za gašenje i propast još jednog bosanskohercegovačkog privrednog giganta – Aluminijskog Kombinata Mostar. Njegova dalja sudbina može se posmatrati prije svega kroz prizmu njegove važnosti za Hercegovinu i kroz sudbinu radnika i njihovih obitelji....
.... ovo podrazumjeva i promptni angažman svih tužiteljskih, pravosudnih i policijskih institucija na preispitivanju rada svih dosadašnjih uprava u ovom Kombinatu i podnošenje kaznenih prijava protiv svih koji su, raznim partijsko kadrovskim kombinacijama doveli ovaj kolektiv do propasti....... saopštili su iz DF-a.
jajara wrote:sad mi na um pade bosnje su od ovog novalica meme napravili fadile oprosti. sprdali se sa njim 5 godina, al sad je dobar kad kenja po hrvatima xD
jajara wrote:cuj banom haha. vidi frajke jes zajeban. ljudi gospu uvlace u raspravu oko aluminija, a da ja radi jednog pišanja, eto ne mora bas u usta mozda ode malo i za vrat, dobijem ban.
kao sto rekoh, forumsko pisanje nije problem, koliko je problem pisanje mrznje prema drugima tebi u mozak. jos od pelena ti.
govorim o ovoj istoj mrznji kojom ti se bozo ljubic upravo pisa u mozak i nadrazuje te. i ti onda ovdje na forumu neznas gdje ujedas.
Nazalost takve stvari su postale normalne na forumu, bas me interesuje kako bi to bilo prihvaceno ako bi se muhamed spominjao na temi o FDSu i tako .....
Licno ne interesuje me ni gospa ni muhamed ali isti se koriste kao sredstvo uvrede u nekim dnevnopolitickim prepucavanjima ovdje.
Last edited by славянин on 12/07/2019 16:20, edited 1 time in total.
kao sto rekoh, forumsko pisanje nije problem, koliko je problem pisanje mrznje prema drugima tebi u mozak. jos od pelena ti.
govorim o ovoj istoj mrznji kojom ti se bozo ljubic upravo pisa u mozak i nadrazuje te. i ti onda ovdje na forumu neznas gdje ujedas.
woof woof
de ba neznam koji ti je , mozemo se zezati nije problem , ali ne pretjeruj
Nazalost takve stvari su postale normalne na forumu, bas me interesuje kako bi to bilo prihvaceno ako bi se muhamed spominjao na temi o FDSu i tako .....
Licno ne interesuje me ni gospa ni muhamed ali isti se koriste kao sredstvo uvrede u nekim dnevnopolitickim prepucavanjima ovdje.
Nemoš ti da ne spomeneš nešto kontra Muslimana fa ga jebeš, baš si opterećen. Muhammed i Gospa nisu jedno te isto i ne mogu se porediti. Recimo da se šprdaju sa Isusom imalo bi tvoje poređenje nekog smisla.
Point. wrote:
Nemoš ti da ne spomeneš nešto kontra Muslimana fa ga jebeš, baš si opterećen. Muhammed i Gospa nisu jedno te isto i ne mogu se porediti. Recimo da se šprdaju sa Isusom imalo bi tvoje poređenje nekog smisla.
Sta sam spomenuo kontra muslimana ?? Ja sam opterecen a ovdje se casti na temi aluminij mostar gospama i cim vec ne.
Muhamed gospa itd meni licno je nesto sto neki ljudi smatraju svetim/vaznim/blazenim i ne vidim neku razliku. To sto ti mislis da je Muhamed vazniji ili sta vec ne nema veze sa onim sto sam pisao.
Point. wrote:
Sta sam spomenuo kontra muslimana ?? Ja sam opterecen a ovdje se casti na temi aluminij mostar gospama i cim vec ne.
Muhamed gospa itd meni licno je nesto sto neki ljudi smatraju svetim/vaznim/blazenim i ne vidim neku razliku. To sto ti mislis da je Muhamed vazniji ili sta vec ne nema veze sa onim sto sam pisao.
kakcve veze ima gospa ili muhamed sa ovom temom ?? neznam koji moj spominjes ??...
mO k3 wrote:[
kakcve veze ima gospa ili muhamed sa ovom temom ?? neznam koji moj spominjes ??...
Ja spominjem ??? Ja upravo i pisem da se to ne treba spominjati jer se koristi kao sredstvo uvrede ovdje, prelistaj par stranica unazad pa ces viditi ko sta pise....
mO k3 wrote:[
Ja spominjem ??? Ja upravo i pisem da se to ne treba spominjati jer se koristi kao sredstvo uvrede ovdje, prelistaj par stranica unazad pa ces viditi ko sta pise....