Sapna_TZ wrote:Kazu da su svemir i ljudska glupost neograniceni.
U neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je jedino moguce da se jednom covjeku koji je ocito opijen neopisivom zeljom za vlascu dozvoli da unazad 8 mjeseci svojim performansima koji granice sa sumanutim radnjama nervno-rastrojenog ludjaka dozvoli da radi ovo sto radi.
Vidite li u njegovim postupcima zal za voljenim sinom? Iskrenu tugu i bol?
Ja to ne vidim.
Ljudi koji zale, oni to rade u tisini i rade to sa dostojanstvom.
Ja nijednom kod njega otkad je oko sebe okupio skup istih ludjaka kao sto je i on sam, nisam vidio iskrenu emociju, ali onu iskrenu stoicku emociju kojom bi se vidjelo da on iskreno zali za svojim sinom.
Samo vidim neopisivu zelju za paznjom koja se poklapa sa ogromnom pohlepom koja se krije iza svake njegove akcije.
Ne treba biti mnogo inteligentan da se izvedu ovakvi zakljuci, samo treba znati posmatrati.
Svaki skup, miting, okupljanje, protestnu setnju koju je organizovao je najmanje imala dodira sa njegovim pokojnom sinom , vec je bila obojena politickim govorima koji su tako vjesto pokriveni tobozjom borbom za Davida.
Kakvom borbom? Davno je ovo prestala biti borba za Davida, ako je ikada i bila.
Smrt mladica koji je glavu izgubio u jednom subotnjem izlasku ne smije, ne moze i ne treba biti povezana sa bilo kakvom politikom.
Ja bi samo zamolio da se zapitate da li on (Davor Dragicevic) moze biti kredibilan ako u medijima izjavi da je njegov pokojni sin bio haker i da je otkrio aferu tesku 40 miliona maraka koja je vodila do najvisih struktura RS-a?
Dajte molim vas, samo najveci psihodelicni ludjak moze izjaviti da jedan rascupani decko od 21 godinu kojem je smisao zivota bilo da zbari trebu u nocnom klubu i da se opija po parkovima
ima poveznice sa privrednim kriminalom koji se tice visoke drzavne politike. Van svake pameti.
I najgore je sto ljudi stvarno primaju te izjave i kao najvece debilcnine i ovcice samo klimaju glavom i skakutaju po trgu.
Kao kakva sekta, jebo te.
Treba ih policija udarati, bez ikakvih pitanja i bez ikakvog objasnjenja.
Jeste li vi svjesni koliko taj covjek lukavo i podlo zloupotrebljava slijepu masu koja ga slijedi jer ljudi traze oduska za vlastite frustracije, pa im spomeni Dodika i rezim i dovoljno je da imas podrsku iza sebe.
Za sve su krivi Bakir i Dodik, ne treba uopste preispitivati namjere ovih ludjaka koji kao bambusi iskacu na ekrane i glume ozaloscene u borbi za neku kozmicku pravdu.
Kakvu pravdu?
Nemojte upirati prstom u ljude koji nemaju veze sa ovim, krenite od neposrednog okruzenja tih mladica jer u tome leze odgovori sta se zapravo desilo. I sa Memicem i sa Dragicevicem je ista matrica.
Samo u neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je dozvoljeno u subotnje vece ici pred stan i zgradu patologa koji je radio svoj posao i krijuci se iza krvozedne mase mu prijetiti .
Jer to je ono sto ovaj ludjak radi. Baljezga uokolo bez ikakvog dokaza, presipa iz supljeg i prazno vec 8 mjeseci, prijeti bez straha od ikakve odgovornosti.
Hoce li mu iko konacno stati u kraj?
I ove turbo Bosnje mi idu na neku stvar jer se ko fol brinu za unesrecene oceve a ne preispituju plitkost svog mozga jer da ga uopste koriste
shvatili bi koliko su glupi.