Drhtimosaravara wrote:lijepi strah...valja vam sad pred boga a i ljude..nije lahko kad znaš da ti je kao ubici ili saučesniku veoma blizu zatvor..malakh wrote:protesti su dokaz koliko su oni bili moćni i koliko su imali podrške. mogli su biti neformalna grupa i tako izaći na izbore, a ne se prišljamčiti političkoj stranci.Boemica wrote:
Da je Arijana bila toliko "moćna" da utiče na tužioce, policajce, doktore i svjedoke, ne bi morala koristiti ovaj slučaj, imala bi i "moći" da uđe u politiku na neki drugi način.
![]()
Kakvo razmišljanje ... sestra koristi smrt svog brata.
možete vi mene napadati koliko hoćete, ali forum pamti sve i sve ima zapisano. tako i moji raniji postovi enormno velike podrške porodici memić. moje rasprave sa pojedincima koji su udarali po porodici memić i tako dalje. sada, ta podrška je puno slabija, a oni neka se zapitaju zašto je to tako i koji je razlog.
i kad već postavljaš pitanje politike , zašto sda nije pomogla Memićima nego su oni morali ovako..
Haj ba, koga će ona išta pitati i šta će ona napraviti u skupštini da se otkrije nešto. Eto njen govor u skupštini će razotkriti nešto, u skupštini koju na TVSA gleda 18 porodica. Koliko je bitna ta skupština i govori u njoj, pokazuje i činjenica da je onaj Halilović imao finih govora, a sad nije ni upao unutra.
Kakva ste vi sekta, majko draga. Čuj ona uvjerena da će Arijana nešto napraviti jer je upala u skupštinu. Pa nije predsjednica BiH
Bla, bla, bla... Za dvije godine ćemo glasati za Muriza na općinskim izborima pa da im on na vijeću u lice kaže da su ubice...
Joj