[emoji1] [emoji1]_BataZiv_0809 wrote:Pa sapce policiji.insomnia78 wrote:Kako ste vi uopste zakljucili da je rijec o dijaspori, osim rodje koji ce morati saljevati stravu?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insomnia78
#4376 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- shiny
#4377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A šta će čovjek, duša, da ga na ranu priviješ...O'zone wrote:Neka, neka, bili su preskočeni prošli put..ili nisu ali su vratili bašte...nešto se ne sjećam...
Ova izjava mi je vrh
Moram da kažem da ste im malo povjerenja ($) daliMi smo dali povjerenje općini i vijećnicima, oni trebaju da nam budu servis, da nam pomažu, a ne da odmažu
Mada, bez obzira na sve, one meni bašte navečer nisu smetale... baš špica tu bude, omladina, muzika, jedino mjesto gdje mi Sa na kakvu takvu metropolu liči... ili je do mene što volim tamo sjesti. Nisam snob, majke mi. I ne branim vlasnika, ako će tema na tu stranu
- sunceKOtepsija
#4378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne mora znacit da je dijete bilo na biciklu, mozda je neko stariji kupiuo biciklo za neko dijete, a mozda i nije teze povrijeden (ako jeiko povrijeden-moguce je i da je neko bacio biciklo ispred automobila...itd. sacekajmo)MOSALJOZE wrote:"Najgore"je kad neko stane pješacima.Jednostavno onde je bolje nikako ne stajati,raja je navikla da ide 70+,samo veći belaj može biti.O'zone wrote:jbgaMOSALJOZE wrote:Na Ilidži kod termalne plavi pasat karavan na pješačkom,ispred njega dječije biciklo(ili ono što je ostalo od njega),i jedna patrola.
neće niko da staje ondje, puko pravac a vozi se divljački, džaba što se patrola često krije ondje sa radarom
Ali kad vidis ono biciklo,želdac ce okrene.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovo ne da je sumnjivo, nego smrdi od samog starta.
Cuj u po SFF mu zatvarat radnju.
Cuj u po SFF mu zatvarat radnju.
- jao_situacije
#4380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
rečeno mu je fino on po starom
ne možeš redati stolove po cesti i ispred haustora, a on se pravi lud
prvo 3 stola pa onda 5 i tako dok ne zauzme cijelu ulicu
- Logovan
#4381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma on sve po zakonu radi.jao_situacije wrote:rečeno mu je fino on po starom
- jao_situacije
#4382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
apsolutno.Logovan wrote:Ma on sve po zakonu radi.jao_situacije wrote:rečeno mu je fino on po starom
to se vidi koliko je prisan sa policijom iz s.g.
jučer ja prolazim i lagano sjede policajci iz s.g. sa njim i tabire politiku, samo jedinica za podršku patrolira tamo po branilaca sarajeva
ibrete se lokalni policajci ovima što patroliraju ko vid ovih levatina što hodaju
- shiny
#4383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa kad ima policije ne valja, kad nema policije ne valja...
- Sodom1
#4384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U CLANKU fino pise grupa sarjalijaO'zone wrote:Ne mogu se prestati smijati članku
Pa nije ISIS majku mu.....Jedan policajac je viknuo da sjednu u auto, na što su oni potrčali i ušli u vozilo. Autu je zatim prišao drugi specijalac sa fantomkom i puškom. Bojeći se da bi specijalac mogao otvoriti vatru na njih, želeći da ga upozori da u autu ima pet civila, čitateljka mu je kroz prozor prošaptala da ih je pet u autu, na što je dobila nasilnu reakciju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu misliti da je bilo ono "Nemate pravo držati nas ovdje, identifikujte se, skinte fantomku, znate mi ćemo Vas prijaviti za naslino zadržavanje, unaske u xxxx zemlji nije ovako"
I ja bih se jedva suzdržao da im ne izrešetam auto
-
direstraits0078
#4385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve to stoji, ali stoji i da je kultura policije na istom nivou kao i kultura svadljive gđe u vozilu. Odnosno, odsustvo kulture.O'zone wrote:Normalno. Još ga neko uzme drkat sa glupostima.....mario001 wrote:direstraits0078 wrote:Niti je gđa prošaptala, niti je to što je rekla da ih je 5 u vozilu bilo u kontekstu u kojem želi da to predstavi.
Međutim, policija je trebala postupiti profesionalno, narediti da se udalje, a onda primijeniti odgovarajuća sredstva prisile.
Pa onda neka prave zajednički selfie u pritvoru.
Mozda je na tog policajca par minuta ranije neko pucao, logicno da je pod stresom, i da nije bas strpljiv da objasnjava glupaci da ne moze izlaziti iz auta dok traje akcija
Odradi posao kulturno i zdravo đaci. Nek se žali Nailovoj materi poslije. Ovako se iskompromituju bez veze i bez potrebe.
- O'zone
- Globalni moderator
#4386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Postoji kultura kad te zaustavi u prometu ili u kontroli ali da se poziva na kulturu gdje je došlo do vatrenog obračuna i gdje je adrenalin napumpan do kraja je nesuvislo.direstraits0078 wrote: Sve to stoji, ali stoji i da je kultura policije na istom nivou kao i kultura svadljive gđe u vozilu. Odnosno, odsustvo kulture.
Odradi posao kulturno i zdravo đaci. Nek se žali Nailovoj materi poslije. Ovako se iskompromituju bez veze i bez potrebe.
Uvijek je ovako...jedna strana priče a svaki put se desilo da je i sa druge strane bilo provociranja pa onda kuku majko napali nas.
-
L u c i f e r
#4387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
da mi je po marka za svaki put kad sam ovo čuounaske u xxxx zemlji nije ovako
kud joj murija ne složi jednu vaspitnu iza ušiju
-
mali_balon
#4388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E jbga sad da je zapucao bilo bi pa pod stresom je bio pucalo se itd itd....pa zato ima obuka......zato je policajac specijalac da se izbori sa stresom u stresnim situacijama....Naravo autoritativnim smirenim glasom narediti sta da gospoja radi a ne histarisati....
Nista ovo sto mi palamudimo dok tercius ne objasni
-
direstraits0078
#4389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da si malo pažljivije čitao, vidio bi da su mi poznate obje strane priče. Situacija s gospođom se desila nakon što je adrenalin pao na normalnu razinu. Takođe, da si pažljivo pratio, vidio bi da podržavam policiju, ali ne opravdavam neodgovorne pojedince koji srozavaju ugled policije.O'zone wrote:Postoji kultura kad te zaustavi u prometu ili u kontroli ali da se poziva na kulturu gdje je došlo do vatrenog obračuna i gdje je adrenalin napumpan do kraja je nesuvislo.direstraits0078 wrote: Sve to stoji, ali stoji i da je kultura policije na istom nivou kao i kultura svadljive gđe u vozilu. Odnosno, odsustvo kulture.
Uvijek je ovako...jedna strana priče a svaki put se desilo da je i sa druge strane bilo provociranja pa onda kuku majko napali nas.
- O'zone
- Globalni moderator
#4390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ti ponavljam da u tim momentima kultura ne postoji. Tvoje kao civila je da slušaš naredbe službenog lica a ne da se praviš pametan. To nije samo ovdje to je svugdje u svijetu ali mi jedino palamudimo oko toga.direstraits0078 wrote:Da si malo pažljivije čitao, vidio bi da su mi poznate obje strane priče. Situacija s gospođom se desila nakon što je adrenalin pao na normalnu razinu. Takođe, da si pažljivo pratio, vidio bi da podržavam policiju, ali ne opravdavam neodgovorne pojedince koji srozavaju ugled policije.O'zone wrote:Postoji kultura kad te zaustavi u prometu ili u kontroli ali da se poziva na kulturu gdje je došlo do vatrenog obračuna i gdje je adrenalin napumpan do kraja je nesuvislo.direstraits0078 wrote: Sve to stoji, ali stoji i da je kultura policije na istom nivou kao i kultura svadljive gđe u vozilu. Odnosno, odsustvo kulture.
- drug_profi
#4391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ne mogu da shvatim ljude koji dobiju napad kurcevitosti samo pred sluzbenim licem. Pred svojim sefom, pred muzem, zenom, bilo kim su fini i poslusni, a pred policijom su kurceviti i to proporcionalno opremljenosti policajca.
To je neki feler, greska u evoluciji. Dakle, u mnogim zemljama svijeta se za to dobije metak ili kundak u zube. U nekim mozda neces, ali hajd pogodi kojih zemalja je vise.
De ba skuliraj se i poslusaj, minuta i gotovo. Nije ti rekao da skidas gace.
To je neki feler, greska u evoluciji. Dakle, u mnogim zemljama svijeta se za to dobije metak ili kundak u zube. U nekim mozda neces, ali hajd pogodi kojih zemalja je vise.
-
L u c i f e r
#4392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima žena ojre
-
mario001
#4393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ono je bilo ludilo, sjedis za bankomatomO'zone wrote:Neka, neka, bili su preskočeni prošli put..ili nisu ali su vratili bašte...nešto se ne sjećam...
Ova izjava mi je vrh
Moram da kažem da ste im malo povjerenja ($) daliMi smo dali povjerenje općini i vijećnicima, oni trebaju da nam budu servis, da nam pomažu, a ne da odmažu
- vješalica
#4394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drugi profil wrote:Ja ne mogu da shvatim ljude koji dobiju napad kurcevitosti samo pred sluzbenim licem. Pred svojim sefom, pred muzem, zenom, bilo kim su fini i poslusni, a pred policijom su kurceviti i to proporcionalno opremljenosti policajca.
samo ispričala posljedice nakon što je vrlo vjerovatno rondala i negodovala jer su tamo sve blokirali
Početak pucnjave između policije i osoba koje su pokušavale ukrasti automobil čitateljku i članove njene porodice spriječio je u odlasku kući te su u objektu Termalne rivijere morali ostati dodatnih sat vremena. Onda su im policajci rekli da smiju krenuti prema automobilu.
ono tipa što ja moram ovdje da čekam kad ćete vi završiti,hoću da idem,boli me briga i slične gluparije,to je jedini razlog
naravno požurila da se ispovijedi portalu da je oplakujemo
čisto sumnjam da joj je na čistu miru prišao i bilo šta rekao
kad je toliko čista neka se prezentira u javnosti sa idnetietom da je žrtva torture
ona je žrtva same sebe
- Daryl Dixon
#4395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nek' je naruzio, ona konta najpametnija, sta treba da ugrozi i njih i sve prisutne? ovako kad se sve smiri - vozi..
- Daryl Dixon
#4396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sigurnosna situVacija na crvenom tepihu je zadovoljavajućaortodont wrote:Čovjek mora dobiti svoj meme:
- Tercius
#4397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravu su gradjani nije se trebalo tako drsko ponasati prema gdji, trebali su je svezati lisicama i ostaviti da lezi dok se ne zavrsi uvidjaj tu pored auta a do 6 h max u zakonskom okvirumali_balon wrote:E jbga sad da je zapucao bilo bi pa pod stresom je bio pucalo se itd itd....pa zato ima obuka......zato je policajac specijalac da se izbori sa stresom u stresnim situacijama....Naravo autoritativnim smirenim glasom narediti sta da gospoja radi a ne histarisati....
-
direstraits0078
#4398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ok, moodolator wins.O'zone wrote: Ja ti ponavljam da u tim momentima kultura ne postoji. Tvoje kao civila je da slušaš naredbe službenog lica a ne da se praviš pametan. To nije samo ovdje to je svugdje u svijetu ali mi jedino palamudimo oko toga.
Kulture je bilo i kad su zločinci istresali olovo i čelik po gradu, očito je u međuvremenu nestala, s dolaskom homo novoculturisa moodolarisa moderarisa administricusa. Ejmen.
-
mali_balon
#4399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@ tercuis Znao sam da ces bit u svom elementu....
...
Hajd se malo stavite u poziciju te gospoje....puca se djeca strah i onda dodje lik u uniformi od kojeg ocekujes da pomogne da uputi da smiri on se izdere na tebe i jebe ti sve zivo....
Kako bi vi regovali jelde dosli bi mu i rekli jarane de me upucaj jer ti radis svoj poso, saspi mi zube kundakom, haj ne serite lako je tudjum kurcem gloginje mlatit....
Kao i ova svaka prica ima dvije strane.....tako da ni prica ove gospoje nema veze li et.....raspravlja se o "navodnom" ponasanju uniformisanog lica kojeg mi placamo....
Hajd se malo stavite u poziciju te gospoje....puca se djeca strah i onda dodje lik u uniformi od kojeg ocekujes da pomogne da uputi da smiri on se izdere na tebe i jebe ti sve zivo....
Kako bi vi regovali jelde dosli bi mu i rekli jarane de me upucaj jer ti radis svoj poso, saspi mi zube kundakom, haj ne serite lako je tudjum kurcem gloginje mlatit....
Kao i ova svaka prica ima dvije strane.....tako da ni prica ove gospoje nema veze li et.....raspravlja se o "navodnom" ponasanju uniformisanog lica kojeg mi placamo....
- duminjo
#4400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kod ceke se jutros dobro polupali Megan I petica, cini mi se.