Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#4376 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kakavdanakneiskustvu »

do prije nekoliko godina ovakve bradonje je avaz branio od prozivanja u drugim medijima
kolegione

#4377 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kolegione »

pumica wrote:
Cekaj da dodam avazovu crnu podlogu sa naslovnice, boldiram i povecam slova i stavim sliku, pa da bude sasvim (po avazovim mjerilima) jasno sta i na koga sam mislila. :-D
Mislim da je prece da odes Fahri dodati vode.

Eh mladao damo ja samo apelujem da se postivaju minimalni uvjeti da bi konverzacija tekla normalno. Mozda ti svojim kapacitetima nisi u stanju da percipiras da mogu ujedno i biti hejter istog ali da mi degutantno bude da neko pise i poziva na linc rjecima treba mu sjeme zatrt jos pri tom stavlja link neke osobe sa margine drustva gdje je trebao da bude i ovaj objekt ove teme ali eto nikad nije kasno ☺
Mislim da je to protiv pravila foruma, i da takva prepiska treba da ide nekim drugim kanalima komunikacije.

Pa slazem se ... neadekvatno je obzirom na objekt teme :-D
Nedostaje crna podloga, boldirana gigantska slova, slika u prirodnoj velicini, rijeci skandalozno, pipci, mafija i sl. pa da bude adekvatno :-D
I apelujem da Fahri dodas vode pa ga poslije nastavi humano hejtati.
Ja cu da te prijavim za ja javni linc i poziv na ubijanje agnatskih srodnika Fahrudina Radončića ukoliko to ne urodi plodom(a vjerujem da hoce) ova tema će biti nastavljena u smjeru tvoje licnosti. Pa ce ti propasti ideja :)
pumica

#4378 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

kolegione wrote:
Ja cu da te prijavim za ja javni linc i poziv na ubijanje agnatskih srodnika Fahrudina Radončića ukoliko to ne urodi plodom(a vjerujem da hoce) ova tema će biti nastavljena u smjeru tvoje licnosti. Pa ce ti propasti ideja :)
Da li si Fahru prijavio ikad ikome za bilo sta?
Better Man

#4379 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Better Man »

Tužilaštvo bi trebalo naložiti privođenje doktora koji su donijeli odluku da se Fahro zadrži u bolnici na liječenju i da se isti ispitaju i da im se kaže da mogu krivično odgovarati za laćno svjedočenje, tj. laganje. Vrlo je interesanto da čim se koji političar pritvori, odmah mu se naglo pogorša zdravstveno stanje. Radončiću nije ništa i sve ovo je izmišljeno i tu je veliku ulogu odigrala supruga njegovog kalicionog partnera i direktorica UKC Sebija Izetbegović.
dustaban

#4380 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by dustaban »

Better Man wrote:Tužilaštvo bi trebalo naložiti privođenje doktora koji su donijeli odluku da se Fahro zadrži u bolnici na liječenju i da se isti ispitaju i da im se kaže da mogu krivično odgovarati za laćno svjedočenje, tj. laganje. Vrlo je interesanto da čim se koji političar pritvori, odmah mu se naglo pogorša zdravstveno stanje. Radončiću nije ništa i sve ovo je izmišljeno i tu je veliku ulogu odigrala supruga njegovog kalicionog partnera i direktorica UKC Sebija Izetbegović.
Fakat, da li je doticni gospodin ranije imao ovakvih problema. Ovo me podsjeca na ono ofirno ganjanje bolovanja...
Better Man

#4381 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Better Man »

dustaban wrote:
Better Man wrote:Tužilaštvo bi trebalo naložiti privođenje doktora koji su donijeli odluku da se Fahro zadrži u bolnici na liječenju i da se isti ispitaju i da im se kaže da mogu krivično odgovarati za laćno svjedočenje, tj. laganje. Vrlo je interesanto da čim se koji političar pritvori, odmah mu se naglo pogorša zdravstveno stanje. Radončiću nije ništa i sve ovo je izmišljeno i tu je veliku ulogu odigrala supruga njegovog kalicionog partnera i direktorica UKC Sebija Izetbegović.
Fakat, da li je doticni gospodin ranije imao ovakvih problema. Ovo me podsjeca na ono ofirno ganjanje bolovanja...
Nije nikad sve dok ga nisu pritvorili i dkok nije skontao da neće tako lako izaći na slobodu.
Danguba

#4382 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

dustaban wrote:
Sta ste zapeli. Covjek ima sistematske pretrage dok mu ne nadju kurije oko. :D
It_is_a_Leclerc

#4383 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by It_is_a_Leclerc »

Oh, kakva hronična neupućenost i neznanje.

Prvo, ljekar ne može krivično odgovarati za dijagnozu koju postavlja, ukoliko ona tebi nije po volji. Ljekar može postaviti sumnju, i raditi na dijagnostici, ako želi, do 2020. godine.
Drugo, ljekar ne svjedoči, nije svjedok u postupku i samim tim ne može krivično odgovarati za lažno svjedočenje. Diferencijalna dijagnoza je, gospodo, medicinska kategorija od pamtivijeka.

Doduše, vi evo, bez da ste Radončića vidjeli iz auta, postavljate dijagnoze bolje od konzilija od osam ljekara specijalista, pa biste se, kad ste već tako sposobni, mogli javiti i UKCS da pomognete u dijagnostici. 'ta će EKG, ergometrija, uz srca, vidiš da lik iz poznavanja dnevne politike postavlja dijagnoze bolje od ljekara.
Better Man

#4384 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Better Man »

It_is_a_Leclerc wrote:

Prvo, ljekar ne može krivično odgovarati za dijagnozu koju postavlja, ukoliko ona tebi nije po volji. Ljekar može postaviti sumnju, i raditi na dijagnostici, ako želi, do 2020. godine.
Drugo, ljekar ne svjedoči, nije svjedok u postupku i samim tim ne može krivično odgovarati za lažno svjedočenje. Diferencijalna dijagnoza je, gospodo, medicinska kategorija od pamtivijeka.

Doduše, vi evo, bez da ste Radončića vidjeli iz auta, postavljate dijagnoze bolje od konzilija od osam ljekara specijalista, pa biste se, kad ste već tako sposobni, mogli javiti i UKCS da pomognete u dijagnostici. 'ta će EKG, ergometrija, uz srca, vidiš da lik iz poznavanja dnevne politike postavlja dijagnoze bolje od ljekara.
Ili si naivan ili si njegov plaćenik. Kao da se dijagnoza i sve ovo oko navodnih srčanih smetnji ne može iscenirati i namjestiti. Naravno da trebaju da odgovoraju kako bi se utvrdilo da li zaista ima srčanih problema ili je sve izmišljeno, odnosno lažirano kako bi isti se izvukao iz zatvora i izbjegao pojavu na ročištu.
Last edited by Better Man on 11/03/2016 23:34, edited 1 time in total.
General War

#4385 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by General War »

Danguba wrote:
dustaban wrote:
Sta ste zapeli. Covjek ima sistematske pretrage dok mu ne nadju kurije oko. :D
Eee a zaboravilo se kako je coek u atlet majici po onoj kisi utovarao pun cady vode za postradale od poplava prije dvije godine...eto propuhalo ga oznojenog plus sikiracija za jedinstvo bosnjaka... :D .
General War

#4386 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by General War »

Better Man wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Ili si naivan ili si njegov plačenik. Kao da se dijagnoza i sve ovo oko navodnih srčanih smetnji ne može iscenirati i namjestiti. Naravno da trebaju da odgovoraju kako bi se utvrdilo da li zaista ima srčanih problema ili je sve izmišljeno, odnosno lažirano kako bi isti se izvukao iz zatvora i izbjegao pojavu na ročištu.
Ama po zakonu, zatvorska sluzba mora uputiti zatvorenika na pregled samo po zalbi zatvorenika za odredjene tegobe...zatvor nema opreme da uradi kompletne medicinske pretrage osim ambuante...nedao bog da umre ko u zatvoru sto mu je uskracena ljekarska njega..letili bi svi napolje plus krivicna odgovornost...jos kad neko ima da nabroji simptome kako treba to se ima oduzit dok se sa sigurnoscu moze potvrdit da zatvorenik simulira.
Danguba

#4387 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

General War wrote: Eee a zaboravilo se kako je coek u atlet majici po onoj kisi utovarao pun cady vode za postradale od poplava prije dvije godine...eto propuhalo ga oznojenog plus sikiracija za jedinstvo bosnjaka... :D .
Image

Ovo samo Scepan moze, na vodu doljevati vodu a na pozare u neredima dijeliti molotovljeve koktele iz gepeka. :lol:
Smail Aga Cengic

#4388 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Smail Aga Cengic »

Da malo smirimo strasti...da li neko od ovih fanova malog KOSovca Scepe moze da pojasni kako je on sa novinarskom platom uspio postati vlasnik novina?

neki imovinski list, porijeklo novca?

znaci da krenemo od pocetka...
kolegione

#4389 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kolegione »

pumica wrote:
kolegione wrote:
Da li si Fahru prijavio ikad ikome za bilo sta?
Nisam opcinjen kao ti, sa likom i djelom omalenog hostaplera iz Gusinja, niti ga poznajem. Vidim da mu je kradja sa Alijom donijela neke nebodere i to.
sarajevo999999

#4390 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sarajevo999999 »

Vidi se iz aviona da je ovo ofirno izvlacenje na zdravstveno stanje.
Ipak, treba jaro moj navece leci a mozak radi, sto briga...
It_is_a_Leclerc

#4391 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by It_is_a_Leclerc »

Smail Aga Cengic wrote:Da malo smirimo strasti...da li neko od ovih fanova malog KOSovca Scepe moze da pojasni kako je on sa novinarskom platom uspio postati vlasnik novina?

neki imovinski list, porijeklo novca?

znaci da krenemo od pocetka...
Na to pitanje ste odgovor mogli dobiti 2001. Ovako, mrtva usta ne govore, a na Kovacima pogotovo.
Alfons Kauders

#4392 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

Fahro je hipohondar. Covjek je opterecen zdravljem, i prije je imao nekih, u najmanju ruku cudnih, ispada. Doticni ima panicni strah od nekih stvari (i ljudi!), a ne sumnjam da su ti problemi negdje uredno dokumentovani, jer je kad-tad za njih morao potraziti strucnu pomoc. Doduse, takve informacije ostaju izmedju pacijenta i ljekara.

Da li to znaci da je srcani bolesnik? Ne mora znaciti, ali sigurno ne pomaze. Simptomi panicnog napada i anksioznosti cesto znaju biti slicni simptomima srcanih ili gastrointestinalnih tegoba. Zna se desiti da savrseno zdrava osoba (fizicki), iskusi simptome od kojih bi se svako dobro sjebo - znatno povisen krvni pritisak i puls, znojenje, poteskoce sa disanjem, probavom itd.

Ja sam gledao poznanike i prijatelje od 40+ godina i 100-120 kila koji su prosli rat i svakakve pizdarije, kako im zdravlje sjebe nagomilani stres i traume, nekad postupno, nekad naglo, kroz neki trigger. Psiha je jebeno jaka. Cak i da je Fahri hercika tip top, to ne znaci da je zdrav, narocito ne u ovoj situaciji. Ljudi se slome kada se prisjete ratnih trauma, saobracajnih nezgoda, gubitka voljene osobe, kada dozive neke pizdarije na poslu ili ljubavnom planu... A gdje se nece sjebati covjek poput Fahre, koji u ormaru ima svakakvih kostura... I lutaka.

Dugim rijecima, moguce je da je Fahro fizicki zdrav ko drijen, al dzaba mu ako ima psihicke probleme, a mislim da svi ovdje znamo za probleme koje sam naveo na pocetku....
jao_situacije

#4393 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

Danguba wrote:
General War wrote: Eee a zaboravilo se kako je coek u atlet majici po onoj kisi utovarao pun cady vode za postradale od poplava prije dvije godine...eto propuhalo ga oznojenog plus sikiracija za jedinstvo bosnjaka... :D .
Image

Ovo samo Scepan moze, na vodu doljevati vodu a na pozare u neredima dijeliti molotovljeve koktele iz gepeka. :lol:
:lol:
Ridjobrki

#4394 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Ridjobrki »

Danguba wrote:Ovo samo Scepan moze, na vodu doljevati vodu a na pozare u neredima dijeliti molotovljeve koktele iz gepeka. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kamen spoticanja

#4395 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kamen spoticanja »

Alfons Kauders wrote:Fahro je hipohondar. Covjek je opterecen zdravljem, i prije je imao nekih, u najmanju ruku cudnih, ispada. Doticni ima panicni strah od nekih stvari (i ljudi!), a ne sumnjam da su ti problemi negdje uredno dokumentovani, jer je kad-tad za njih morao potraziti strucnu pomoc. Doduse, takve informacije ostaju izmedju pacijenta i ljekara.

Da li to znaci da je srcani bolesnik? Ne mora znaciti, ali sigurno ne pomaze. Simptomi panicnog napada i anksioznosti cesto znaju biti slicni simptomima srcanih ili gastrointestinalnih tegoba. Zna se desiti da savrseno zdrava osoba (fizicki), iskusi simptome od kojih bi se svako dobro sjebo - znatno povisen krvni pritisak i puls, znojenje, poteskoce sa disanjem, probavom itd.

Ja sam gledao poznanike i prijatelje od 40+ godina i 100-120 kila koji su prosli rat i svakakve pizdarije, kako im zdravlje sjebe nagomilani stres i traume, nekad postupno, nekad naglo, kroz neki trigger. Psiha je jebeno jaka. Cak i da je Fahri hercika tip top, to ne znaci da je zdrav, narocito ne u ovoj situaciji. Ljudi se slome kada se prisjete ratnih trauma, saobracajnih nezgoda, gubitka voljene osobe, kada dozive neke pizdarije na poslu ili ljubavnom planu... A gdje se nece sjebati covjek poput Fahre, koji u ormaru ima svakakvih kostura... I lutaka.

Dugim rijecima, moguce je da je Fahro fizicki zdrav ko drijen, al dzaba mu ako ima psihicke probleme, a mislim da svi ovdje znamo za probleme koje sam naveo na pocetku....
Kazu da je jeremija
mada je imao objektivne tegobe s stitnom zljezdom...a to s pojacanim stresom zaista rasturi herc
Alfons Kauders

#4396 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

kamen spoticanja wrote:
Alfons Kauders wrote:Fahro je hipohondar. Covjek je opterecen zdravljem, i prije je imao nekih, u najmanju ruku cudnih, ispada. Doticni ima panicni strah od nekih stvari (i ljudi!), a ne sumnjam da su ti problemi negdje uredno dokumentovani, jer je kad-tad za njih morao potraziti strucnu pomoc. Doduse, takve informacije ostaju izmedju pacijenta i ljekara.

Kazu da je jeremija
mada je imao objektivne tegobe s stitnom zljezdom...a to s pojacanim stresom zaista rasturi herc
Stitna zlijezda, u kombinaciji sa slabim srcem, zna napraviti nevjerovatne probleme. Rahmetli majka je tako deverala, godinama... Bas zajebano.

Ovo, naravno, ne znaci da Fahro ne simulira. Moguce je i to, ali moguce je (cak i vjerovatno), da zaista ima ozbiljnih tegoba.

Ja mu zelim dobro zdravlje i dug zivot, po mogucnosti iza resetaka.
GeeTnT

#4397 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GeeTnT »

Kladim se da nije bilo rocista nebi bilo ni zdravstvenih problema. Dobro ga savjetuju. ..Sledeci korak je dijagnosticiran karcinom a lijeci ga samo promjena klime. ..
kamen spoticanja

#4398 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

GeeTnT wrote:Kladim se da nije bilo rocista nebi bilo ni zdravstvenih problema. Dobro ga savjetuju. ..Sledeci korak je dijagnosticiran karcinom a lijeci ga samo promjena klime. ..
Fahri ne odgovara da ga se odvoji od dautbasica...uskoro ce bakir da sacuva svoju kozu ponuditi na pazar neciju drugu
sta mislis ciju?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4399 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by _BataZiv_0809 »

Kamen, ti od 2010 predvidjas kraj SBB-a :D
kamen spoticanja

#4400 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

_BataZiv_0809 wrote:Kamen, ti od 2010 predvidjas kraj SBB-a :D
Meni nije u interesu kraj sbb-a
ali priznat ces da se ljuljaju ko banjaluka
Sad je fol sacuvat koalicioni kapacitet a zavrsit fahru :mrgreen:
Post Reply