Ramzess Veliki wrote:Ma zene misle sto zele da misle. Njima je lakse sa muskarcima koji ne znaju da kuhaju, ne znaju sa djecom i ne znaju nista, da su teski smotanci pa u njima proradi onaj sindrom medicinske sestre, usvoje ga i njeguju i sigurne su da ce biti ovistan o njima. Sa muskarcem koji zna i da kuha, odgaja djecu, ima svoj stav i ima karijeru, odrzava kucu, sadi kopa lovi i sprema zimnicu, zene zapadaju u emocionalnu krizu, ne vide si svrhu. Jos ako neke kucne stvari radis bolje ima da ih natjeras u plac.
Zato je bolje pomalo glumit' smotanca i ne zalaziti u njihovo podrucje.

Uz svo duzno postovanje, ali svi mi i muskarci i zene, mislimo sta zelimo misliti.
Cujemo ono sto zelimo cuti....vidimo ono sto nam odgovora.
Sve ostalo u tvom postu....klasicni stereotipi sa kojima smo svi mi odrasli.
Jel ja treba sada za tebe i ostale muskarce da kazem da ces upasti u emocionalnu krizu ako s vremena na vrijeme vase partnerice ne odglume bespomocnu djevu koju spasavate otklanjanjem pauka iz kupatila, popravkom spalih vrata sa komode i drugih slicnih gluposti jer je to jedini nacin da se osjecate kao punopravni i potrebni clanovi zajednice koju cine tvoj partner i ti/vi?
I inace...tebi zaista svaka cast na curicama, ali ne zato sto si muskarac pa si uspio u inace "zenskoj" ulozi.
Vec zato sto si samohrani roditelj.
Tesko je odgojiti djecu u dobre i cestite ljude kad je puni set roditelja dostupan, a kamoli kad je samo jedno pristuno.