Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote:ma jasno--oni bi sve ucinili za suživot i prosperitet BiH al druga strana je ta koja je protiv, pišu nešto na forumu i to je dovoljan razlog da se kunu u genocidnu tvorevinu i maštaju o ocepljenju
trebamo zaboravit šta je bilo i ne do bog podsjecat na to
Super, eto imaš i u geocidnoj tvorevini takvih foruma koji isto govore za FBIH....ma neka se samo priča
fdhg43z12 wrote: kako je vama balijama krivo što ne pade krv između rusa i ukrajinaca, sami sebi jaja grizete, ali drago mi je da pušite redovno kurac od nas pravoslavaca nismo mi ko vi balije, nepismeni, zatucani, neobrazovani, krvožedni i potomci pedofila koljača i ubice poslanika muha-meda(PČELE), nismo mi ti koji će se klat između sebe ko vi u libiji, siriji iraku iranu turskoj palestini bosni i gdje god vas ima
miran TURSKO KOPILE, pravac istanbul da tražiš dedu
šta ti imaš sa rusima i ukrajincima kao tursko kopile
jangije, muke vaskolike na tebe jadiko
kmetu, moraš biti miran dok ti beg kara mladu u prvoj bračnoj noći
onako kako ti je dedo bio miran dok je kopo žito, a beg mu karo tvoju baku
detroit-mercy wrote:
Znaci od 15tak ministara jedan je desnica i daj odmah salji tenkove . Ko onomad u Rvackoj, ukinuli konstitutivnost balvane na cestu . Naravno da pratim situaciju i izvlacim paralele . Meni sve ovo isto izgleda ko 91-92e.
Nije jedan...već šest ministarskih mesta i plus nekoliko mesta zamenika ministara.
I nije to "desnica", već ekstremna neonacistička desnica.
U ineteresu čovečanstva je da se taj šljam počisti iz Kijeva, pa makar i tenkovima.
valensija wrote:Bajker koji je sa Putinom bio na Marakani stigao na Krim
Predsednik bajkerske organizacije "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldastanov, koji je zajedno sa Vladimirom Putinom 2012. bio u Srbiji, kaže da je došao u Simferopolj na Krimu da bi video šta je narodu potrebno i dodaje, da su "Rusija i Ukrajina jedna zemlja".
Aleksandar Zaldastanov je na čelu najvećeg moto-kluba „Noćni vukovi" u Rusiji, koji broji preko 5.000 bajera, a najpoznatiji njen član je svakako predsednik Rusije Vladimir Putin.
Zaldastanov, koji je po profesiji lekar, pa otuda ga zovu "Hirurg", došao je na Krim kako bi "video šta je narodu poterbno" i dodaje da su Rusija i Ukrajina iste zemlje.
Za njega kažu da je jedan od najmoćnijih ljudi u Rusiji, dobar je prijatelj sa Putinom. Srpskoj javnosti je poznat pošto je sa predsednikom Rusije došao na motorima u Srbiju i pogledao meč na Marakani.
"Noćni vukovi" su patriotski klub, i kaže se "gde god da su oni, to je Rusija". U Subotu, ovaj bajkerski klub je organizovao masovnu vožnju od istočne oblasti Rusije na Krim, gde već danima vladaju tenzije.
- Ne želimo da se ovde desi ono što se zbilo u Kijevu. Nacisti i banditi su zauzeli vlast. Ako moramo da se borimo, borićemo se svim sredstvima - rekao je jedan od bajkera za Telegraf.
Sjecali se ko Bijeljine onomad kad ono Arkan stize da pomogne nejac pa se jos izgrli i izljubi sa Biljom (clanicom predsjednistva) . Pa ono u predvecerje rata kad na TV-u prikazju sume/brda oko Sarajeva kad bradate spodobe zaustavljaju tv ekipu pa se onda nesto ko uskomesase pa se pronese glas "Stigo Vojvoda" Kad ono Seselj odnekuda, jes mi sve ovo nesto poznato.
Cavina wrote:kmetu, moraš biti miran dok ti beg kara mladu u prvoj bračnoj noći
Pa dobro, vjerujem da je tako bilo, ali što se onda čudiš što je kmet na kraju popizdio pa jebo begu i majku i pramajku, i još onda govoriš kako je kmet prvi počeo? Odgovori mi molim te, ovaj degenerik na koga si se referirao me ne zanima, ali ti se smatraš ispravnim i boljim od njega, baš me zanima logika i slijed misli vas pravednih i opravdanih?
Last edited by daxon on 03/03/2014 19:09, edited 1 time in total.
detroit-mercy wrote:
Znaci od 15tak ministara jedan je desnica i daj odmah salji tenkove . Ko onomad u Rvackoj, ukinuli konstitutivnost balvane na cestu . Naravno da pratim situaciju i izvlacim paralele . Meni sve ovo isto izgleda ko 91-92e.
Nije jedan...već šest ministarskih mesta i plus nekoliko mesta zamenika ministara.
U ineteresu čovečanstva je da se taj šljam počisti iz Kijeva, pa makar i tenkovima.
Pa neka se cisti ukrajinskim tenkovima a ne ruskim, to eto Rusi stvarno zabrinuti za polozaj ruskog naroda u Ukrajini ili im je stalo do neceg drugoga . I Slobi je isto tako za cilj prevenstveno zastita nejaci a ne necega drugog.
Sta ce ta desnica u Ukrajini da uradi, da trpa u gasne komore slab ti je to razlog za intervenciju/ odnosno jak, zavisno sa koje strane se gleda.
Znaci da sutra desnicari udju u rusku vladu trebalo bi tenkove na njih poslati .
detroit-mercy wrote:
s ovim bi se složio
samo zamislite npr. situaciju da u BL krenu protesti i sad sruše vladu i otjeraju Dodika, a vlast preuzme Stormfront ili neki pacijenti tog profila
ili
da mi u Sa mjesto Don Neonka dovedu Nihada Aličkovića
pa tražio bi intervenciju Sjeverne Koreje ako treba jer niko neće luđaka za komšiju
Kusturica: U Ukrajini na delu scenario iz SFRJ, Rusija mora da zaštiti svoj narod!
Srpski režiser Emir Kusturica poručio je da Rusija mora da zaštiti svoje sunarodnike u Ukrajini i da spasi. Kusturica je mišljenja da se ponavlja scenario viđen u SFRJ.
"Nažalost, Ukrajina trenutno ide istim putem kao nekada Jugoslavija. Meni je veoma žao što je to tako. Sada se dešava ista takva katastrofa. Smatram da Rusija mora da zaštiti Ruse koji žive u Ukrajini", rekao je Kusturica za Itar-tass.
Kusturica, koji se nalazi u ruskom gradu Samari na turneji sa svojim bendom "No smoking orkestra", rekao je da ova njegova rok grupa planira uskoro da napravi turneju po Ukrajini kao podršku ruskojezičnom stanovništvu i "drugoj braći".On je rekao da će jedna od pesama na njegovom koncertu biti posvećena Rusima koji žive u Ukrajini.
valensija wrote:SRPSKI REŽISER ZA AGENCIJU ITAR-TASS
Kusturica: U Ukrajini na delu scenario iz SFRJ, Rusija mora da zaštiti svoj narod!
Srpski režiser Emir Kusturica poručio je da Rusija mora da zaštiti svoje sunarodnike u Ukrajini i da spasi. Kusturica je mišljenja da se ponavlja scenario viđen u SFRJ.
"Nažalost, Ukrajina trenutno ide istim putem kao nekada Jugoslavija. Meni je veoma žao što je to tako. Sada se dešava ista takva katastrofa. Smatram da Rusija mora da zaštiti Ruse koji žive u Ukrajini", rekao je Kusturica za Itar-tass.
Kusturica, koji se nalazi u ruskom gradu Samari na turneji sa svojim bendom "No smoking orkestra", rekao je da ova njegova rok grupa planira uskoro da napravi turneju po Ukrajini kao podršku ruskojezičnom stanovništvu i "drugoj braći".On je rekao da će jedna od pesama na njegovom koncertu biti posvećena Rusima koji žive u Ukrajini.
fdhg43z12 wrote: kako je vama balijama krivo što ne pade krv između rusa i ukrajinaca, sami sebi jaja grizete, ali drago mi je da pušite redovno kurac od nas pravoslavaca nismo mi ko vi balije, nepismeni, zatucani, neobrazovani, krvožedni i potomci pedofila koljača i ubice poslanika muha-meda(PČELE), nismo mi ti koji će se klat između sebe ko vi u libiji, siriji iraku iranu turskoj palestini bosni i gdje god vas ima
Pajdo nadam da neces jos za banovice, bas nas zabavljas
Cavina wrote:kmetu, moraš biti miran dok ti beg kara mladu u prvoj bračnoj noći
Pa dobro, vjerujem da je tako bilo, ali što se onda čudiš što je kmet na kraju popizdio pa jebo begu i majku i pramajku, i još onda govoriš kako je kmet prvi počeo? Odgovori mi molim te, ovaj degenerik na koga si se referirao me ne zanima, ali ti se smatraš ispravnim i boljim od njega, baš me zanima logika i slijed misli vas pravednih i opravdanih?
Ma isti bolesnik kao i sagovornik mu.
Last edited by Ripicipi on 03/03/2014 19:16, edited 1 time in total.
detroit-mercy wrote:
s ovim bi se složio
samo zamislite npr. situaciju da u BL krenu protesti i sad sruše vladu i otjeraju Dodika, a vlast preuzme Stormfront ili neki pacijenti tog profila
ili
da mi u Sa mjesto Don Neonka dovedu Nihada Aličkovića
pa tražio bi intervenciju Sjeverne Koreje ako treba jer niko neće luđaka za komšiju
Izabrani presjednici Genocidne : Radovan Karadzic (ratni zlocini Hag), Biljana Plavsic ( ratni zlocini-Hag), Nikola Poplasen (cetnicki vojvoda), Dodo (stalni pozivac na destrukciju zemlje), znaci po toj logici odavno postoji legitimitet da se tenkovima zbrise takvo nesto sa lica zemlje da se pomogne covjecanstvu .
Kada Rusi "ocerupaju" Ukrajinu, sto ce se sigurno desiti, onda ce na red doci Grcka.
Albanci trebaju uzeti svoje (Epirus i Korfu), Makedonci svoj teritorij Makedonien, Bugari Thrakien i Turci Kykladen i Rhodos!
detroit-mercy wrote:
Izabrani presjednici Genocidne : Radovan Karadzic (ratni zlocini Hag), Biljana Plavsic ( ratni zlocini-Hag), Nikola Poplasen (cetnicki vojvoda), Dodo (stalni pozivac na destrukciju zemlje), znaci po toj logici odavno postoji legitimitet da se tenkovima zbrise takvo nesto sa lica zemlje da se pomogne covjecanstvu .
sa etičkog stanovišta da, sa pravnog ne....uvijek je samo pitanje perspektive i odnosa moći
detroit-mercy wrote:
sa etičkog stanovišta da, sa pravnog ne....uvijek je samo pitanje perspektive i odnosa moći
Onda sa kojeg stanovista je OK intervencija Rusije u Ukrajini ?
valensija wrote:SRPSKI REŽISER ZA AGENCIJU ITAR-TASS
Eki eskort dame, zabrinula se za pravoslavnu bracu...
Sta mu je ovo po kosi? Snijeg ili se opet nije kupao od Kana do Kana?
Neka odmah zove nacionalnu televiziju i neka im objasni neke stvari... samo da se ne zajebe kao onda 92. kad u, direktnom javljanju, one koji Sarajevo gadjaju sa brda nazva zivotinjama, pa se kasnije morao vaditi i gutati umjesto da mu ide po sisama.
detroit-mercy wrote:
Onda sa kojeg stanovista je OK intervencija Rusije u Ukrajini ?
Sa onog "mi smo treca sila svijeta i kad nas drkaju mi uletimo tenkovima". Kao da za njih postoji pravo