Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
alenthekiller
#4376 Re: Liverpool FC
Slomi mu ruku kod onog penala hahaha 
- Gandalf
#4378 Re: Liverpool FC
ma nek' se Allen razmaho rukama po 16-ercu debil glupavi, niđe ga nema, od kako je doš'o majmun, ne znam šta predstavlja na terenu - šta god se može svirati na štetu Liverpoola, sviraće se bez oklijevanja, i on opet mlatara rukama, k'o da je u Šakirinom spotu
A kada se sranje već dešava što i Gerrard da ne zabije autogol
Mišljenja sam da nam treba novi graditelj igre, provjereno ime, Steven ove godine već pokazuje umor i pad u kvaliteti igre, nije on više za prvih 11 - nekada je bio igračina, beton, ali godine ga krše - Shelvey to još uvijek nije, bojim se da neće ni biti nikada taj kvalitet, Lucas je dobar samo za izbijanja i defanzive, Allen nije ni za šta, jebeni beskorisni Henderson i Allen mi dođu k'o blizanci po ublehi od mladih otočkih zvijezda - dakle attacking midfielder i napadač pod hitno, ma i dva napadača im ne bi naškodila
- Muhamed Đakmić
#4379 Re: Liverpool FC
Je l' igra Sahin, vjerujem da je najbolji Liverpoolov veznjak, i zašto Liverpool nije pokušao dovesti Pjanića? Za Allena je vanzemaljac, dovoljno je bilo gledati utakmicu između naše reprezentacije i Walesa i to kako je Pjanić dominirao, Allen se nije mogao sastaviti sa loptom.
-
The Realist
#4380 Re: Liverpool FC
Ovo jednostavno mora biti postavljeno:

- MyTao
#4383 Re: Liverpool FC
Konacno, back to back win 
jeli mozda postoji pravilo gdje se Liverpool-u ne smije svirati penal?
- Gandalf
- Gandalf
#4385 Re: Liverpool FC
lopovsko suđenje, na što smo već i navikli, međutim ekipa je izdržala( u što sam sumnjao )i pobijedila uprkos za oštećivanje sklonim sudijama - ne razumijem više šta je u pitanju, slučajnost nije, čisti kriminal, engleska liga je leglo najveće korupcije, talijani su za njih male bebeMyTao wrote:Konacno, back to back win
- vaučer
#4386 Re: Liverpool FC
Ovo s penalima postaje već preočito.
Jednostavno se Liverpoolu ne sviraju i gotovo.
Sranje od igre do cca 55-60 minute kad smo pomalo usporili ukupni tempo a zatim je igru napustio Diame koji nas je orao cijelu utakmicu. Potom malo više lopte, dobra realizacija Colea i puno sreće kod trećeg gola. Usput Lee Probert nek mi popuši. Pet minuta nadoknade bez ikakvog razloga koje je na kraju produžio na šest ipo minuta. Sterlinga su obarali rukama na zemlju non stop bez sviranja i prekršaja, start na Sterling s obe noge u prsa nije nagradio crvenim i naravno penal. Jedi govna Probert.
Sranje od igre do cca 55-60 minute kad smo pomalo usporili ukupni tempo a zatim je igru napustio Diame koji nas je orao cijelu utakmicu. Potom malo više lopte, dobra realizacija Colea i puno sreće kod trećeg gola. Usput Lee Probert nek mi popuši. Pet minuta nadoknade bez ikakvog razloga koje je na kraju produžio na šest ipo minuta. Sterlinga su obarali rukama na zemlju non stop bez sviranja i prekršaja, start na Sterling s obe noge u prsa nije nagradio crvenim i naravno penal. Jedi govna Probert.
-
The Realist
#4387 Re: Liverpool FC
Vidiš da nije do Uniteda, nego do vas (mislim na nesvirani penal nad Suarezom)vaučer wrote:Ovo s penalima postaje već preočito.
PS
Ovaj forum stvarno ima premalo smajlija.
- vaučer
#4388 Re: Liverpool FC
Još da mi je znati koji je razlog pa da mirno uživam u kazni.
- Gandalf
#4389 Re: Liverpool FC
Walcott, Sturridge, Tom Ince i Alexis Sanchez su označeni kao glavne Rodgersove mete u Januaru - vidjećemo šta će biti na tom planu
-
Mustang1
#4390 Re: Liverpool FC
Sto mi nismo doveli Cazorlu u pm 
- Gandalf
#4391 Re: Liverpool FC
definitivno su trebali zaganjati Cazorlu, mada mi je misterija zašto Sahin nikako ne igra ( pod uslovom da je zdrav ), ipak je doš'o na Rodgersovu inicijativu 
- MyTao
#4392 Re: Liverpool FC
Sahin je igrao dosta tekmi, I nije se bas najbolje pokazao... Najvise zbog toga sto je po mom misljenju igrao pogresnu poziciju...
A protiv Udinesea je slomio nos, tako da nisam siguran koliko ce biti vani... Ja bi ga volio vidjeti pored Lucasa mjesto Allena.
A protiv Udinesea je slomio nos, tako da nisam siguran koliko ce biti vani... Ja bi ga volio vidjeti pored Lucasa mjesto Allena.
- Muhamed Đakmić
#4393 Re: Liverpool FC
Bolji je od Allena sigurno za klasu, tipičan britanski precijenjeni igrač. Ali eto, Rodgers ga je u Swansea-u vodio, pa ga sad gura maksimalno.
-
Mustang1
#4394 Re: Liverpool FC
Ma sve te igrace treba prodati i dovesti jednog dobrog u sredini .. Ako ce se racunati na nekog mladjeg igraca naseg onda mu treba do kraja sezone davati priliku da bi mogao biti pravi sljedece sezone .. Ako se vec pripremamo za sljedecu sezonu treba odmah poceti a ne na ljeto opet dovesti kamaru igraca i gdje si bio nigdje ..
- Muhamed Đakmić
#4395 Re: Liverpool FC
Nema toliko dobrih veznjaka koji bi mogli uzeti poziciju koju igra Sahin. Mislim da je on bolji od većine igrača koji su Liverpoolu dostupni na toj poziciji. Nije mi jasno kako ne može da se izbori za mjesto u timu, sigurno nije zaboravio igrati, a s obzirom na fudbal koji se bazira na posjedu lopte, Rodgersov sistem je kao stvoren za njega.
- MyTao
#4396 Re: Liverpool FC
Ma ja mislim da bi se on odlicno uklopio... do sada nije imao priliku da igra na poziciji koja mu odgovara... BR ga je gurao previse prema naprijed, dok je Gerrarda vraco nazad... mislim da bi puno bolje bilo da su se zamjenili. Gerrard je najbolji kad igra naprijed, a Sahin je najbolji kada ja povucen... uz Lucasa bi bio odlican...
-
The Realist
#4397 Re: Liverpool FC
Kada su povezivali Sahina i United, jedan dugogodišnji pratilac BVB-a mi je rekao da to ne bi baš bila pametna ideja.
Kaže da Sahin ne trči puno i da uglavnom stvari rješava pasovima i to dugim, te da bi on igrao, mora postojati nekoliko trkača za njega, da pokrije njegov prostor.
Sistem koji forsira Rodgers baš i nije takav (i Barca ima jednog sestruktivca, ali koji zna igrati - Busquets), tako da je to vjerovanto razlog zašto se ovaj ne može nametnuti.
Kaže da Sahin ne trči puno i da uglavnom stvari rješava pasovima i to dugim, te da bi on igrao, mora postojati nekoliko trkača za njega, da pokrije njegov prostor.
Sistem koji forsira Rodgers baš i nije takav (i Barca ima jednog sestruktivca, ali koji zna igrati - Busquets), tako da je to vjerovanto razlog zašto se ovaj ne može nametnuti.
- vaučer
#4398 Re: Liverpool FC
Ne fali Šahinu trke, ali mu slaba korist kad je tako spor.
U Engleskoj su ti spori plejmejkeri luksuz.
U Engleskoj su ti spori plejmejkeri luksuz.
- burekdzijabezmesa
#4399 Re: Liverpool FC
pokušajte bar jednom da me ne oborite na kladionici