Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:
Da li nekad niste sigurni sta rijeci znace mada ih koristite?
hahhahhah
rijetko, ali zna se desiti. onda Boga molim da osoba nije nacitanija od mene, ako sam ju pogresno upotrijebila/izgovorila. i nabacim arogantnu facu lingvistickog experta.
da li bi se udale za nekoga ko ima veliko bogatstvo samo zbog novca a nije nesto ni fizički ni u glavi ili bi se udale za nekoga ko nema apsolutno ništa al je dobra osoba... al iskreno, pošto vidim da svaka piše "nema šanse da idem za lovom, al on je pravi medica moj (a on ima 150 kila i dila sve cime se moze dilati ) al zato vozi novu osmicu
sheilak wrote:ovim pitanjem nas stavljas u vrlo veliku moralnu dilemu...imam sad o cemu razmisljati, ali znam da ce biti teska odluka.
sto ?
pa moja rodica otvoreno kaze da trazi nekoga sa parama... lijepa, pametna i kaze necu "kokkuza" hocu nekoga ko ima lovu da uzivam u zivotu... poštujem iskrenost makar se kosila sa mojim viđenjem i poimanjem ljudskih odnosa
sheilak wrote:ovim pitanjem nas stavljas u vrlo veliku moralnu dilemu...imam sad o cemu razmisljati, ali znam da ce biti teska odluka.
sto ?
pa moja rodica otvoreno kaze da trazi nekoga sa parama... lijepa, pametna i kaze necu "kokkuza" hocu nekoga ko ima lovu da uzivam u zivotu... poštujem iskrenost makar se kosila sa mojim viđenjem i poimanjem ljudskih odnosa
Radi li ti rodica i ima li para?
Ako ima može mi se javiti, kaži joj da nisam kokuz i da imam lovu.
Ako nema i ne radi đabe joj da je k'o nebeska hurija.
Milloni wrote:Za glupog sa lovim se ne bih udala, za dobru osobu koja nema nista, a koja sjedi pije pivce, ceska jajca i kuka nad svojom nesretnom sudbinom isto...
Milloni wrote:Za glupog sa lovim se ne bih udala, za dobru osobu koja nema nista, a koja sjedi pije pivce, ceska jajca i kuka nad svojom nesretnom sudbinom isto...
htcxone wrote:da li bi se udale za nekoga ko ima veliko bogatstvo samo zbog novca a nije nesto ni fizički ni u glavi ili bi se udale za nekoga ko nema apsolutno ništa al je dobra osoba... al iskreno, pošto vidim da svaka piše "nema šanse da idem za lovom, al on je pravi medica moj (a on ima 150 kila i dila sve cime se moze dilati ) al zato vozi novu osmicu
Prevazidjeno pitanje.. I sta pitas, kad dajes i odgovor koji se dobro "zakopitio" u tvojoj glavi
'bem mu vise i pare, i sponzore, i kucke, i papke, i ljude bez cilja!