koliko će otprilike biti brzina neta ovdje sa moja tv full i dva stb a imam u planu i hd paket da ubacim, nadam se da sam nasao ok podatke
Moderator: Benq

ovi podaci nisu loši i ovo je za još puno više od ovoga 13 Mb ali:erotica wrote:@mirza15 ing-ecc
koliko će otprilike biti brzina neta ovdje sa moja tv full i dva stb a imam u planu i hd paket da ubacim, nadam se da sam nasao ok podatke

Al' su ga zato ubacili na dual stack listu, inače direkcija Tuzla je u pitanju.mirza_15 wrote:Nije ti jos povecana brzina na DSLAM-u. Koja direkcija je u pitanju?

Ocekivano , ali nije uvijek tako biloing-ecc wrote:u duhu tvog prvog posta na forumu nemam bas dobrih vijesti kako bi to trebalo za pocetak![]()
Slabljenje 31 dB, max.brzina 8 Mb i trenutna 4, ma ne da je lose nego i pre prelose(cak i za sam ADSL
)
Neki tehnicki problem postoji?! Prevelika udaljenost, losa linija sa spojevima, mozda i samonosivi kabal na kuci,...???
Za sada bi trebalo prvo srediti ovo stanje pa onda ici dalje.Jesi li prijavio smetnju za ovaj problem? Ako si sa podrucja 033 posalji podatke na PM.
![]()
ako je meni bilo pitanje,lokacija GracanicaDel_Boy1 wrote:Al' su ga zato ubacili na dual stack listu, inače direkcija Tuzla je u pitanju.mirza_15 wrote:Nije ti jos povecana brzina na DSLAM-u. Koja direkcija je u pitanju?

Možel i meni:)mirza_15 wrote:Imas pp.
Elidza rulezmirza_15 wrote:Sta te briga. Brzina povecana, u nedelju Jakupovic... Tebe bas krenulo. Ja na onom full+pod obaveznim trajanjem, nema do poslije praznika povecanja, a jos se razocara u nedelju.
Jos da su ti 'one' jutarnje slike ucestalije Mosa imao bi bar 55 Mb
Slomismo se od povecavanja brzina a nama nema nista do 01.05.mirza_15 wrote:Sta te briga. Brzina povecana, u nedelju Jakupovic... Tebe bas krenulo. Ja na onom full+pod obaveznim trajanjem, nema do poslije praznika povecanja, a jos se razocara u nedelju.
ing-ecc wrote:Jos da su ti 'one' jutarnje slike ucestalije Mosa imao bi bar 55 Mb/ 3 Mb
Al neka, ima vremena da se ti popravisa brzine narastu
i kafa bude slađa.
Mo's jedino na paciklo pa opleti koji krug.MOSALJOZE wrote:ing-ecc wrote:Jos da su ti 'one' jutarnje slike ucestalije Mosa imao bi bar 55 Mb/ 3 Mb
Al neka, ima vremena da se ti popravisa brzine narastu
i kafa bude slađa.
bice bice ingo
Ja sada ne trebam ici u telekom,msm u vezi ugovora,ovo je "automatski"?